Social Icons

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Μην παρασυρθείτε από το χείμαρρο τον αρνητικών συναισθημάτων που θα σας καταβάλλουν, γιατί θα οδηγηθείτε χωρίς λόγο σε χωρισμούς με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Καλυτερεύουν οι σχέσεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό φροντίστε να προσεγγίσετε ουσιαστικά άτομα που θα σας βοηθήσουν και μη σπαταλάτε ανούσια το χρόνο σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να γίνεται υπερβολικοί ή απότομοι, για να μη χάσετε την ορατότητα των στόχων σας. Να θυμάστε ότι πρέπει να βαδίζετε με γνώμονα τη λογική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσο και αν σας φανούν δύσκολα τα πράγματα, μην απογοητευθείτε. Το πλανητικό σκηνικό έρχεται για να είναι χορηγός και όχι αντίπαλός σας στις προσπάθειες που κάνετε για να πετύχετε.

ΛΕΩΝ: Οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένετε και θα καταφέρνετε να επιβιώνετε ακόμα και σε αυτά που θα σας φανούν πολύ δύσκολα χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα αρνητικά σημεία εστιάζονται περισσότερο στην προσπάθεια που κάνετε να απαλλαγείτε από εμμονές και προκαταλήψεις ή με το να επιχειρείτε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Κινηθείτε προσεκτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και μην πείτε λόγια που δεν πιστεύετε μόνο και μόνο για να ανταπαντήσετε σε κάτι που ίσως σας ενοχλήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί μέχρι να έρθουν πιο βολικές ημέρες που θα σας επιτρέψουν να νιώσετε και να εκφραστείτε ελεύθερα ερωτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν είστε μόνοι αυτόν τον καιρό, πείτε ναι σε καινούριες γνωριμίες και φλερτ, αφήνοντας στην άκρη τους φόβους και το άγχος της μοναξιάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είστε άτομο που εκπέμπει δυναμισμό και θετική ενέργεια, οπότε είναι πολύ δύσκολο στους άλλους να αντισταθούν στην αυξημένη γοητεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανοίξτε διάλογο με το σύντροφό σας και ελάτε πιο κοντά του, μια που η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα και θα είναι ικανή να λύσει οποιαδήποτε παρεξήγηση υπήρχε.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε ένα συνδυασμό που να τα περιέχει όλα σε ισόποσες δόσεις, ώστε να μην παραμελήσετε τα σχέδια του επαγγελματικού τομέα, ούτε ζητήματα που αφορούν τα συναισθήματά σας.