Social Icons

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Κυριακή 18 έως 24/9/16

ΚΡΙΟΣ: Στις 19 με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη, η επικοινωνία σας θα είναι άψογη και θα βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα σας πάθη και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Σε αυτή τη φάση, εσείς είστε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και έτσι εσείς αποφασίζετε για το ποιος θα μπει στην καρδιά σας και ποιος όχι. Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία εάν είχατε ανταλλάξει πικρά λόγια με το σύντροφό σας, να γλυκάνετε την κατάσταση και να τα ξαναβρείτε. Αφεθείτε στην αρμονία του έρωτα και ανακαλύψτε τι νιώθετε πραγματικά για το σύντροφό σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ευνοούνται καινούριες σχέσεις, αλλά και αναθέρμανση παλιών αφού θα μπορείτε να συγχωρήσετε το σύντροφό σας για κάτι που είχε κάνει και σας είχε στενοχωρήσει στο παρελθόν και να έρθετε και πάλι κοντά του. Κάντε ένα διάλειμμα  για να συνυπάρξετε αρμονικά και ήσυχα και θα διαπιστώσετε πως σιγά-σιγά θα αρχίσουν να απομακρύνονται τα σκαμπανεβάσματα και οι αμφιταλαντεύσεις στη διάθεσή σας, δίνοντας τη θέση τους σε γλυκά συναισθήματα και κάνοντάς σας να νιώθετε πιο ασφαλείς μέσα από τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχετε, χωρίς να καταφεύγετε στην κριτική και σε ανούσιους υπολογισμούς επιζητώντας την απόλυτη κάλυψη των δικών σας και μόνο αναγκών, γιατί οι παρεξηγήσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντός δε θα κοπάσουν. Στη μνήμη σας θα κάνουν την εμφάνιση τους αναμνήσεις από παλιές σας αγάπες, κάνοντάς σας να θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και να νιώθετε ασφαλείς μόνο μόνοι σας. Με καθαρό μυαλό και ήπια συμπεριφορά θα μπορέσετε να βρείτε και πάλι τις σωστές επιλογές για να προχωρήσετε και παράλληλα να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο και τη συμπεριφορά σας, εάν δε θέλετε να δυσκολέψετε κι άλλο τα πράγματα. Κάντε προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις, πριν προβείτε σε αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον σας. Μην πιέσετε καταστάσεις ή άτομα που σας στηρίζουν, προκειμένου να περάσει το δικό σας, αφού έτσι κι αλλιώς ούτε εσείς ξέρετε αν αυτό που επιμένετε να κάνετε είναι προς όφελός σας. Τα αδικαιολόγητα έξοδα και οι διαπληκτισμοί σε θέματα οικονομικά δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά, ούτε να διώξουν τις ανασφάλειές σας.

ΛΕΩΝ: Καλό θα είναι να περιορίσετε στο ελάχιστο τα έξοδά σας και να αποφύγετε κάθε περιττή αγορά, για να μη βγείτε από τον προϋπολογισμό σας και πάνω απ’ όλα να μην εκτεθείτε. Θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στα οικογενειακά σας πρόσωπα, για να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Εάν με τον τρόπο σας δώσετε αφορμή να σας παρερμηνεύσουν δε θα αποφύγετε τα λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι περίεργες διαθέσεις και τα συναισθήματά σας, θα δίνουν μηνύματα που είναι προτιμότερο να τα αγνοήσετε, παρά να δώσετε σημασία και να καταλήξετε σε εσφαλμένες αποφάσεις που θα δημιουργήσουν παραπάνω προβλήματα και ρήξη στις σχέσεις σας. Στις 22 με τον Ερμή σε ορθή πορεία στην Παρθένο, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να επουλώσει συναισθηματικά τραύματα του παρελθόντος κι αν χρειαστεί αναθεωρήστε κάποια από τα σχέδια που έχετε για το άμεσο μέλλον σας. Σταθεροποιήστε κάποιες φιλίες και γνωριμίες που θα κάνετε, όπως και να τις εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΖΥΓΟΣ: Το έντονο άγχος και οι τάσεις μελαγχολίας που θα σας εμφανίζονται σας βγάζουν από τους κανονικούς σας ρυθμούς, που αν θέλετε να τους ξαναβρείτε για να νιώσετε καλύτερα, προτιμήστε να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, είτε κάνοντάς μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα που σας πνίγει, είτε απολαμβάνοντας βόλτες με τους φίλους ή το σύντροφό σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, για να κάνετε την τύχη να σας χαμογελάσει και πάλι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις 23 που η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό, με ευγένεια θα βγείτε κερδισμένοι αυτή την περίοδο και θα κερδίσετε εύκολα τη συμπαράσταση και τη βοήθεια των φίλων σας, που θα σας είναι χρήσιμη, ενώ παράλληλα οι συναντήσεις μαζί τους θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε κοινωνικά ζητήματα. Οι απαιτήσεις στη δουλειά θα είναι πολλές και η εργασία σας ακόμα πιο σκληρή, αλλά με επιμονή και υπομονή, θα καταφέρετε να διαμορφώσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να μην εγκλωβίζεστε και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, γιατί στον προγραμματισμό των οικονομικών σας, είστε αναμφισβήτητα καλοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση και δείξτε σιγουριά και σταθερότητα στη σχέση σας. Το να πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας αποκρούει τα συναισθήματά σας είναι λάθος, αλλά η διάθεση σας δε σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα αισιόδοξα. Νιώθετε πως δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας και έτσι μεγαλώνουν ολοένα οι απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας. Μειώστε την πίεση που του ασκείτε, σκεπτόμενοι πως δε θα θέλατε να είστε στη δική του θέση και βρείτε χρόνο να του αφιερώσετε, αν δε θέλετε η σχέση σας να καταλήξει σε τέλμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προβείτε σε συζητήσεις με το σύντροφό σας, αρκεί να μην βάλετε μπροστά το «εγώ» σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα οξύνετε την ήδη περίεργη κατάσταση και θα την χειροτερέψετε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη μπείτε στη διαδικασία αντιπαραθέσεων, γιατί οι ριψοκίνδυνες κινήσεις και οι λάθος επιλογές, μπορεί να κοστίσουν και στην υγεία σας. Μην επιχειρήσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που μπορεί να υπάρχουν στις συνεργασίες ή στις σχέσεις σας, καθώς αυτές οι μέρες θα είναι άκρως ακατάλληλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε κυρίως με θέματα του σπιτιού σας, αφήνοντας για λίγο υποχρεώσεις του επαγγελματικού σας τομέα στην άκρη. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό για να νιώσετε πιο ευχάριστα στον προσωπικό σας χώρο, αλλά αφού τα έξοδα δεν υπάρχει περίπτωση όπως και να έχει να τα γλιτώσετε, φροντίστε να μην το παρακάνετε και βγείτε τελείως εκτός προϋπολογισμού. Εάν υπάρξουν αναβολές ή καθυστερήσεις σε συμφωνίες που ήταν ολοκληρωμένες, μη φοβηθείτε και κάνετε αδέξιες κινήσεις, επειδή ήδη έχετε ανοιχτεί οικονομικά, γιατί γρήγορα θα ξαναβρείτε το ρυθμό σας και θα πετύχετε τους στόχους σας.


ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε κάθε είδους βιασύνη, για ότι θέμα και αν έχετε, για να μην πέσετε σε παγίδες που θα σας χρεωθούν και θα επηρεάσουν και το γόητρό σας. Αποδείξτε σε όλους την αξία σας, ενώ η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να σας ικανοποιεί, σε σημείο που θα σας κάνει να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο και τον εαυτό σας που έχετε παραμελημένο. Στοχεύστε ψηλά, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε και τι να περιμένετε, ώστε σε περίπτωση που κάτι δεν πάει όπως το θέλατε, να μην απογοητευθείτε τόσο, που θα χαλάσει τελείως η ψυχολογία σας. Αρκετά είναι ταλαιπωρημένη, δεν χρειάζεται κι άλλο.