Social Icons

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΙΑΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ- ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Κάθε πλανήτης είναι ξεχωριστός και στην αστρολογία μας δίνει σημάδια και στοιχεία για την ανθρώπινη υπόσταση, αλά και γεγονότα που θα συμβούν στον πλανήτη.

Ένας από τους πιο σημαντικούς πλανήτες που εκπροσωπεί την επέκταση, την ευημερία και την αφθονία, ο Δίας αποχωρεί από το ζώδιο της Παρθένου (θέση σε εξορία) και περνάει στο Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και θα παραμείνει εκεί για ένα χρόνο.


Είναι ιδιαίτερα σημαντική μετακίνηση, καθώς θα φέρει ισορροπίες και αρμονία, αλλά ταυτόχρονα θα φέρει και ευκαιρίες επαγγελματικές και προσωπικές. Μετά από ένα χρόνο, λοιπόν, που μας ωθούσε να απασχολούμαστε με θέματα καθημερινότητας, αλλάζουμε πλεύση και η προσοχή μας επικεντρώνεται στις σχέσεις μας. Η συντροφικότητα και η συνεργασία σε φιλικές και εργασιακές σχέσεις θα είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Το γεγονός ότι ο Δίας κινείται πλέον στο Ζυγό που είναι ζώδιο του αέρα, θα υπάρχει έντονη δράση και κοινωνικότητα. Τώρα είναι η στιγμή να υιοθετήσετε μια πιο θετική και αισιόδοξη στάση στη ζωή σας, αφού η αναποφασιστικότητα, οι καθυστερήσεις και το άγχος θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα.


Καθώς ο Ζυγός αντιπροσωπεύει το αίσθημα της δικαιοσύνης με τη θέση του στο Δία, αναζητά την ειρήνη και θέλει να αποκαταστήσει τυχόν αδικίες που έχουν προκύψει. Επομένως, θα δοθεί προτεραιότητα σε ότι σχετίζεται με το νόμο ή την ισότητα και ίσως γίνουν αποκαλύψεις σε ότι δεν εφαρμόζεται πιστά ο νόμος.
Με προσωπική προσπάθεια, σωστό προγραμματισμό και κινούμενοι με βάση τις ισορροπίες και το δίκαιο, δε θα λείψουν οι ευκαιρίες επέκτασης και προόδου.
Εκτός από το ζώδιο του Ζυγού, ευνοούνται και τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Υδροχόοι), όπως και τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).  Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο πρέπει να κινηθούν μέσα στα όρια των δυνατοτήτων τους για να πετύχουν τους στόχους τους.