Social Icons

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ- 16/9/2016

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου που ξεκίνησε την πρώτη του μέρα με ηλιακή έκλειψη και έντονο πλανητικό σκηνικό, συνεχίζει να μας προκαλεί καθώς στις 16 θα πραγματοποιηθεί Σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθύς μαζί με την Πανσέληνο.
Μαζί της θα συμμετέχουν Κρόνος, Ερμής και Άρης με δυσαρμονικές όψεις και επηρεάζονται περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) του 3ου δεκαημέρου.

Υπό αυτές τις συνθήκες οι μέρες πριν την έκλειψη, αλλά και οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι περίεργες, δύσκολες και ίσως επεισοδιακές. Καθώς θα δοκιμαστείτε αρκετά σε προσωπικό και ψυχολογικό επίπεδο, προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να μην αφήσετε τον εκνευρισμό να σας παρασύρει σε λόγια και παρασκηνιακές καταστάσεις.

Σε γενικό επίπεδο η συγκεκριμένη έκλειψη προκαλεί ατυχήματα, δοκιμασίες, γεωλογικές ανατροπές και κακές ατμοσφαιρικές συνθήκες.


Επίσης, μην ξεχνάμε πως ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής μέχρι τις 22 Σεπτέμβρη που θα επανέλθει σε ορθή πορεία, θα συνεχίζει να κινείται ανάδρομα στην Παρθένο, βάζοντας προβλήματα στην επικοινωνία, στις επαφές και στα νέα ξεκινήματα. Διατηρήστε ότι έχετε και αφήστε για αργότερα επεκτατικές κινήσεις, νέες συμφωνίες ή στόχους ζωής.