Social Icons

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν μπορείτε να δείξετε ευγνωμοσύνη στο σύντροφό σας που είναι αποφασισμένος να σας αφιερώσει περισσότερο χρόνο, τουλάχιστον μην τον αδιαφορείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη γίνεστε επιθετικοί με τους γύρω σας, εξαιτίας των υποχρεώσεων που σας έχουν δημιουργήσει άγχος και κούραση. Επιμείνετε μόνο σε ξεκάθαρες προτάσεις, αφού ότι ακούγεται καλό ίσως να μην είναι αληθινό.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε τα αυτιά  και τα μάτια σας ανοιχτά για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε που υπάρχει παρασκήνιο και τι είναι ικανό να σας βλάψει στο μέλλον.          

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ευκαιρίες για τους αδέσμευτους του ζωδίου θα υπάρχουν, όμως, η άστατη συμπεριφορά σας, θα σας σπρώχνει να μην μπορείτε να διαχωρίσετε τι θέλετε και τι όχι.

ΛΕΩΝ: Η ανασφάλεια σε ζητήματα καρδιάς δε θα περνάει απαρατήρητη και θα έχετε επίπτωση στο συναισθηματικό τομέα, ενώ η ευμετάβλητη ψυχοσύνθεσή σας, είναι πιθανό να σας χρεώσει με λανθασμένες επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στηρίξτε τη σχέση σας πάνω στην ειλικρίνεια και το σεβασμό, αποβάλλοντας κυριαρχικές τάσεις, αλλιώς δε θα έχει διάρκεια.

ΖΥΓΟΣ: Μάθετε να τηρείτε τους κανόνες μιας σχέσης, για να μπορέσουν να καταλαγιάσουν οι εντάσεις και να πολλαπλασιαστούν οι πιθανότητες να βελτιώσετε τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλλάξτε τακτική και μην παίζετε παιχνίδια δύναμης γιατί θα χάσετε. Μεταδώστε στους συνεργάτες σας τον ενθουσιασμό που έχετε αυτές τις ημέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν υπάρχουν κάποιοι που σας αμφισβητούν, δώστε τους πιο πειστικές αποδείξεις. Μην πειραματίζεστε με φιλικές σχέσεις που έχουν αποδείξει εδώ και καιρό ότι είναι ανθεκτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες του εργασιακού σας χώρου που σας αγχώνουν περισσότερο. Όταν θεωρείτε τις αποφάσεις σας τελεσίδικες, εννοείται πως δεν μπορείτε να αφήνετε και αμφιβολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, ζητήστε περισσότερο χρόνο. Μην απομονώνεστε τελείως, χάνοντας την επαφή με τον πραγματικό κόσμο.


ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας, για να έχετε πρακτικές λύσεις. Διατυπώστε και εκφράστε ότι θέλετε με μεγαλύτερη προσοχή, για να μην πληγώσετε άτομα που δεν πρέπει.