Social Icons

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 



Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Σεπτέμβριος...



Στις 1 πραγματοποιείται Δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο μαζί με τη Νέα Σελήνη. Θεωρείται επικίνδυνη και δυσαρμονική έκλειψη λόγω της συμμετοχής Κρόνου- Ποσειδώνα. Δημιουργεί ψυχολογικές δοκιμασίες και προσπάθειες χαμένες, συγκρούσεις κρατών και εξάρσεις ασθενειών. Επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) του 1ου δεκαημέρου.

Στις 7 η Αφροδίτη στο Ζυγό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη. Είναι μια θετική όψη καθώς φέρνει λύσεις σε προβλήματα ή θέματα που υπάρχουν καιρό. Βελτιώνει σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές και δημιουργεί ειλικρινείς βάσεις για την πορεία.

Στις 9 ο Δίας περνάει στο Ζυγό και η τύχη αρχίζει να σας χαμογελάει. Εκμεταλλευτείτε έξυπνα ευκαιρίες που θα εμφανιστούν στον ορίζοντα με γνώμονα πάντα να κρατάτε το μέτρο. Η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο ανάλαφρη, ώστε να γίνετε πιο γλυκοί και ευέλικτοι απέναντι στου άλλους και να απολαμβάνετε τις μέρες σας.

Στις 10 ο Κρόνος στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς, δίνει τέλος σε ουτοπικά όνειρα και σχέδια που δεν είχαν βάσεις για να πάνε μπροστά. Απογοητεύσεις και λάθη θα έρθουν στο προσκήνιο, για αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις στενές προσωπικές σχέσεις, ιδίως αν ζητήσουν τη στήριξή σας και την αρνηθείτε.

Στις 11 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο
στον Αιγόκερω, δημιουργεί τάσεις απομόνωσης και συναισθηματική αστάθεια. Μειώνεται η εμπιστοσύνη απέναντι στους άλλους και κυριαρχεί το παρασκήνιο.

Στις 12 που ο Ερμής ανάδρομος στην Παρθένο δημιουργεί τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη, είναι απαγορευτική όψη για νέα ξεκινήματα, καθώς οι καθυστερήσεις και οι παραλείψεις όχι μόνο θα μπλοκάρουν αλλά και θα ανατρέψουν τρέχον σχέδια. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει.

Στις 16 πραγματοποιείται Σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς στους Ιχθύς μαζί με την Πανσέληνο. Συμμετέχουν Κρόνος, Ερμής και Άρης με δυσαρμονικές όψεις. Η σημερινή έκλειψη προκαλεί ατυχήματα, δοκιμασίες, γεωλογικές ανατροπές και κακές ατμοσφαιρικές συνθήκες. Επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) του 3ου δεκαημέρου.

Στις 19 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε εξάγωνο με τον Άρη στον Τοξότη, ομορφαίνει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Περάστε όμορφες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Στις 23 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό, εντείνοντας συναισθήματα και αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση. Μετριάστε τα πάθη σας ώστε να μην μπλεχτείτε σε παρατραβηγμένες καταστάσεις που θα κόψουν το πέταγμά σας.

Στις 22 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο, φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Αναθεωρήστε απόψεις και στάση απέναντι σε άτομα του εργασιακού χώρου, αφήνοντας παράλληλα να σας προσεγγίσουν.

Στις 26 ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω,
σας ζητάει να συντονιστείτε με την πραγματικότητα, να δράσετε άμεσα και να βρείτε λύσεις σε θέματα που εκκρεμούν. Πολεμήστε την ανασφάλεια που θα σας δημιουργεί από ξαφνικές αλλαγές σε σχέδια ή στόχους.

Στις 27 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω,
αυξάνοντας τις φιλοδοξίες και ανεβάζοντας τον πήχη για να κατακτήστε στόχους. Μειώστε τους περιορισμούς που έχετε βάλει στον εαυτό σας και απογειώστε την καριέρα σας.