Social Icons

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

«ΜΑΥΡΟ ΦΕΓΓΑΡΙ» 30/10/16 – ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

Είμαστε μία ανάσα πριν αποχαιρετήσουμε το Σεπτέμβριο και χωρίς λόγο προκλήθηκε πανικός μέχρι τελικής πτώσεως στον περισσότερους από λανθασμένες πληροφορίες και είναι σκόπιμο να αποκαταστήσουμε την ηρεμία που κάποιοι για δικούς τους λόγους έσπειραν πανικό σε μεγάλη μερίδα κόσμου.
Ο λόγος του πανικού έχει όνομα «Μαύρο Φεγγάρι»!!!


Όταν σε ένα μήνα υπάρχουν 2 νέα φεγγάρια (Νέα Σελήνη) το δεύτερο το αποκαλούμε «Μαύρο Φεγγάρι», όπως αντίστοιχα όταν ένας μήνας έχει δύο πανσελήνους το δεύτερο το ονομάζουμε «Μπλε Φεγγάρι»

Ο Σεπτέμβριος έχει μία Νέα Σελήνη όπου πραγματοποιήθηκε την 1η του μήνα και η επόμενη είναι την 1η Οκτώβρη. Άρα ο μήνας δεν έχει «Μαύρο Φεγγάρι». Για την ακρίβεια δεν υπάρχει σε εμάς που βρισκόμαστε στο ανατολικό ημισφαίριο, καθώς στο δυτικό ημισφαίριο όπου υπάρχει διαφορά ώρας με το ανατολικό, η νέα σελήνη πραγματοποιείται στις 30 Σεπτέμβρη. Επομένως, ότι και αν προκαλεί το «Μαύρο φεγγάρι», δεν έχει τη μέγιστη δύναμη αφού δε συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη. Επίσης, δεν πραγματοποιείται στο Σκορπιό, αλλά στο Ζυγό.

Στην Ελλάδα «Μαύρο Φεγγάρι» έχουμε τον Οκτώβριο καθώς υπάρχει Νέα Σελήνη την 1η του μήνα στο Ζυγό και στις 30 στο Σκορπιό.

Ένα Νέο Φεγγάρι φέρνει άνοδο, ευνοεί νέα ξεκινήματα, δημιουργεί ευκαιρίες και γενικά φέρνει καλά πράγματα. Ένα διπλό Νέο φεγγάρι τα ενισχύει επί δύο. Άρα δεν υπάρχει τίποτα καταστροφικό ή ανησυχητικό που θα πρέπει να μας φοβίζει. Η ενέργεια που παράγεται θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέα αρχή σε ότι σας κρατά πίσω, να ολοκληρώσετε σχέδια, να αναπτύξετε φρέσκες ιδέες και να διώξετε την αρνητικότητα.

Στην αστρολογία δεν εστιάζουμε στα χρώματα, αλλά στα πλανητικά γεγονότα.  Και αν υπάρχει κάτι που θα ασχοληθούμε εντονότερα τον Οκτώβριο είναι η σύνοδος Άρη- Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω και θεωρείται καταστροφική, καθώς προκαλεί συγκρούσεις, θυμό, ένταση, άγχος, ενώ δεν αφήνει τίποτα να μείνει κρυφό βάζοντας σε κίνδυνο κρυμμένα μυστικά. Επηρεάζει αισθητά και το συναισθηματικό τομέα, κάνοντας μας να είμαστε κτητικοί και διεκδικητικοί, στάση που μας κάνει να φερόμαστε σκληρά και κάποιες φορές βάναυσα. Είναι μια εκρηκτική σύνοδος καθώς ο Άρης στον Αιγόκερω είναι σε έξαρση, άρα η ενέργεια που στέλνει είναι στο έπακρο. Συνήθως υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις σε θέματα εξουσίας και επικράτησης, όπως και έντονα γεγονότα βίας.
Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι).


Κλείνοντας το κεφάλαιο «Μαύρο Φεγγάρι» , θα ήθελα να επισημάνω πως αν φέρνει κάτι είναι μόνο οφέλη και όχι το τέλος του κόσμου, όπως κάποιοι υποστήριξαν για μία ακόμα φορά. Έχουμε τόσα σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε που δεν αξίζει να χαλάμε τη φαιά ουσία μας σε παραφιλολογίες… Κοιμηθείτε και ξυπνήστε ήσυχοι!!!