Social Icons

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Τα μηνύματα που θα πάρετε από τον εργασιακό χώρο θα εξελιχθούν σε ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αυξήστε τις πηγές των εισοδημάτων σας με έξυπνες κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας πιάσει απογοήτευση για κάτι που θα σχετίζεται με παλιά σας υπόθεση. Πάρτε στα χέρια σας μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ψώνια, ειδικά αν είναι να κάνετε υπερβολές. Μην κάνετε στους άλλους ότι δε σας αρέσει να σας κάνουν, γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη φοβηθείτε να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Δώστε τέλος σε αδιέξοδες σχέσεις που σας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα.

ΛΕΩΝ: Μπορεί να μη σας δοθούν άπειρες ευκαιρίες, αλλά συντηρώντας αυτά που έχετε, θα σημειώστε μεγάλη επιτυχία. Μοιράστε σωστά τις δυνάμεις σας και να θυμάστε να έχετε αυτοσυγκράτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσετε για να κερδίσετε την εύνοια σημαντικών προσώπων. Ότι και αν γίνει μη χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα σας βγάλει από κακοτοπιές.

ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν επεκτείνετε τις δημόσιες σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες, γιατί είναι πιθανόν να σας ρίξουν οικονομικά. Προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες ακόμα και αν επιβλήθηκαν άθελά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κανονίστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια εκδρομή που θα σας αναζωογονήσει. Μη διστάσετε να πάρετε συμβουλές από ειδικούς για τα δικά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε θέματα που εμπλέκονται άλλοι και πολλά θα εξαρτηθούν από αυτούς για το μέλλον σας, χρειάζεται συγκέντρωση, υπομονή και διαλλακτικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε να σας παρασύρουν αντιθέσεις η συγκρούσεις συμφερόντων που υποβόσκουν καιρό, γιατί μια απλή σύμπτωση μπορεί να αποβεί ανατρεπτικά ή καταστροφικά στο καθεστώς που ισχύει.


ΙΧΘΥΣ: Κινηθείτε ψύχραιμα, χωρίς να δραματοποιείται τις καταστάσεις, αν κάτι που θα συμβεί δε συμβαδίζει με τα σχέδια ή τα συμφέροντά σας.