Social Icons

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Η υιοθέτηση νέων τρόπων διασκέδασης θα σας δώσει χαρά και χαλάρωση. Αντί να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας, προτιμήστε να τις προβάλετε περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε και δεχθείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς δισταγμό και θα πετύχετε. Υπάρχει περίπτωση τα νέα δεδομένα να μη σας ευχαριστήσουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας πριν σας προλάβουν τα γεγονότα. Εάν σας επιτραπεί να δράσετε θα καταφέρετε να κερδίσετε περισσότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να βάλετε τα συναισθήματά σας σε μία σειρά απομονωθείτε. Το ταίρι σας θα κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας πριν καν του το ζητήσετε.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τα λάθη για να ξεφύγετε από ανεπιθύμητες καταστάσεις. Λάβετε τα απαραίτητα μέτρα γιατί θα αποκαλυφθούν αυτοί που δεν είναι με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οτιδήποτε και αν κάνετε πατήστε στη γη, γιατί ίσως η προσγείωση να είναι ανώμαλη. Υποχωρήστε καθώς οι κόντρες με κοντινά πρόσωπα θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ: Για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες σας, ζητήστε βοήθεια και προγραμματίστε σωστά. Είναι απαραίτητο να κινητοποιηθείτε και να κάνετε νέα σχέδια για το άμεσο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφραστείτε για να εκτονωθείτε και μην κρύβεστε από αυτούς που σας ξέρουν καλά. Η τύχη θα σας βοηθήσει σε κάθε σας δραστηριότητα, οπότε κινηθείτε σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού η καρδιά σας ανήκει αλλού, μην την προδίδετε από ένα πείσμα. Δε θα αποφύγετε την κούραση αν τα αφήνετε όλα για την τελευταία στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σκέψη σας είναι διαρκώς σε αυτά που περνούν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σταθείτε δυναμικά στο ύψος των περιστάσεων και μην αμφιταλαντεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη χαλαρώσετε γιατί αν η απόδοσή σας πέσει κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν. Επειδή δε θα σας άρεσε να σας κάνουν το ίδιο, μη τα βάζετε με άτομα που δε φταίνε σε τίποτα.


ΙΧΘΥΣ: Οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν αν επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Εκδηλώστε τα πραγματικά σας αισθήματα και πάψτε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.