Social Icons

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Κυριακή 19 έως 25/6/16

ΚΡΙΟΣ: Προωθήστε κάποια σημαντική προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση, φροντίζοντας να κρατάτε μια επιφύλαξη σε υποσχέσεις που θα σας δοθούν. Η κοινωνική ζωή θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε  από τις εντάσεις και τις πιέσεις που δέχεστε στον επαγγελματικό χώρο. Στο συναισθηματικό σας τομέα τα πράγματα θα είναι καλύτερα, μιας και ο σύντροφός σας θα λατρέψει την γλυκιά σας συμπεριφορά. Έχετε τη δυνατότητα να εκσυγχρονίσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Πάψτε να διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά σας σκεπτόμενοι μόνο το παρόν και αρχίστε να μεριμνείτε για το μέλλον.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αυτό που απαιτείται είναι συνέπεια στη διαχείριση χρημάτων. Έχετε τη δυνατότητα να καλυτερέψετε και να αυξήσετε την οικονομική σας κατάσταση. Αφήστε για λίγο στην άκρη το συναίσθημα που σας αποδιοργανώνει και ενεργήστε πιο πειθαρχημένα. Ναι μεν η τύχη είναι πάντα στο πλευρό σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να επαναπαύεστε και να βασίζεστε πάντα σε αυτή, ειδική όταν θέλετε να πετύχετε μια θετική έκβαση στις υποθέσεις σας. Προωθήστε έξυπνα τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και κάντε μια προσπάθεια να γίνετε πιο αποδεκτοί στον εργασιακό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 20 ο Ερμής στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, φαίνεται ότι έχετε αρχίσει να προβληματίζεστε έντονα για μια σοβαρή σας σχέση, καθώς έχετε αρχίσει να δελεάζεστε από τα καινούρια πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας. Επιβάλλετε να βάλετε ορισμένους περιορισμούς στον εαυτό σας και στη συμπεριφορά σας, πριν διαλύσετε ότι με τόσο κόπο έχετε χτίσει πάνω στη σχέση σας. Βρείτε χρόνο να σκεφτείτε και να κατανοήσετε πλήρως τι σας συμβαίνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σίγουρα είστε καθ’ όλα έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να ανοίξετε πολλές πόρτες. Δεχτείτε κάποια νέα δεδομένα στην ζωή σας και ακολουθήσετε κανόνες. Πιστέψτε περισσότερο στο σύντροφό σας που έχει να σας προσφέρει πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα, από μια σχέση εφήμερη ή μια περιπέτεια. Η σχέση σας έχει περιθώρια να αναπτυχθεί αρκεί να το θέλετε. Η διάθεση και η σεξαπίλ σε εσάς τους αδέσμευτους θα βελτιωθεί αισθητά από τις πρώτες ημέρες του μήνα, ώστε να λειτουργήσετε με πιο άνεση απέναντι στα άτομα που θέλετε να εντυπωσιάσετε.

ΛΕΩΝ: Αυτή η εβδομάδα ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσει λίγο στο συναισθηματικό τομέα, αφού ίσως έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες δύσκολες καταστάσεις που όμως θα σας σπρώξουν να αναζητήσετε πιο συγκροτημένα αυτό που θέλετε για να νιώσετε πλήρεις και ευτυχισμένοι. Πολύ σύντομα θα ξαναβρείτε το χαμόγελό σας, καθώς η ερωτική σας ζωή θα πάρει τα πάνω της. Συνδυάστε την καλή σας διάθεση με κάποιο ταξιδάκι που θα σας προταθεί ξαφνικά και θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι σημαντικές γνωριμίες που είναι στο προσκήνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 22 που ο Ερμής στους Διδύμους σε τετράγωνο με το Δία στην Παρθένο, θυμηθείτε τα λάθη που κάνετε στο παρελθόν, μάθετε από αυτά και μην τα επαναλάβετε. Αναγνωρίστε τα κακώς κείμενα που υπήρξαν  στην μέχρι τώρα πορεία σας και προσεγγίστε τους άλλους πιο εποικοδομητικά. Σε γενικό επίπεδο, ο μήνας που θα διανύσετε θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε καλύτερα τις ανάγκες σας, αλλά και να σχεδιάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Προχωρήστε άφοβα και λίγο περισσότερο τολμηρά στις αναζητήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι σχέσεις σας θα παίξουν αυτό το μήνα, ίσως το μεγαλύτερο ρόλο για την επιτυχία σας. Θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα και να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες,  καθώς οι εξελίξεις θα απαιτήσουν από εσάς απόλυτη διορατικότητα, ώστε να εκτιμήσετε σωστά τις προθέσεις κάποιων ατόμων που έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν άμεσα το μέλλον σας. Οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά ευνοημένες, όμως, θα πρέπει να μάθετε να ξεχωρίζετε αυτές που έχουν πιθανότητες επιβίωσης και αυτές που είναι αξιόπιστες, από αυτές που δε χρειάζεται να ασχοληθείτε και να αναλώσετε το χρόνο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να κρατήσετε  μια κάπως συντηρητική στάση στην συμπεριφορά σας, με άτομα που μόλις γνωρίσατε. Σίγουρα ο μήνας μπορεί να σας χαρίσει μια εξαιρετική σχέση ή συνεργασία που θα σας αλλάξει τη ζωή, αλλά αυτό θα το καταλάβετε στην πορεία. Προσοχή, θα χρειαστούν λίγο οι σχέσεις σας με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος που θα προσπαθήσουν να σας πιέσουν για μια προσωπική υπόθεση. Η απλή λογική θα σας υποδείξει προς τα πού βαδίζουν τα πράγματα στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να μπορείτε να ενεργήσετε σωστότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με την Πανσέληνο στις 20 στο ζώδιό σας, μπαίνετε σε μια περίοδος προετοιμασίας για κάποιες καταστάσεις που θα βιώσετε στη συνέχεια και ίσως να μη σας φανούν τόσο εύκολες στην διαχείρισή τους. Η προσωπική σας σχέση θα σας προβληματίσει για το αν θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο πάνω σε αυτήν και να δείτε αν καλύπτει τα συμφέροντά σας. Θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες επαφές στον εργασιακό χώρο από άτομα που θα σας δείξουν το ενδιαφέρον τους, που αν τις κάνετε γνωστές στο σύντροφό σας να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν εκρήξεις ζήλιας και θυμού από την πλευρά τους ακόμα και αν δε φταίτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν είστε ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει γύρω σας, θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο εύκολα τον ανταγωνισμό. Ξεκινήστε κάνοντας χρήσιμες διασυνδέσεις και πλησιάζοντας ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν με τις ιδέες τους. Η προσπάθεια που θα κάνετε για γενική αναβάθμιση θα σας δώσει τη δυνατότητα μεγαλύτερης ελευθερίας κινήσεων. Θα διευκολυνθείτε στις καθημερινές σας δραστηριότητες και όλα δείχνουν πως θα έχετε μια πολύ καλή πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε μπει σε μια περίοδο που η τύχη δε θα σας χαρίζεται τόσο εύκολα, όσο θα θέλατε και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για εσάς. Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε καταστάσεις που έρχονται πιο εύκολα από τι περιμένετε. Αν κινηθείτε σωστά και υπεύθυνα μπορείτε να έχετε οφέλη και μάλιστα σημαντικά. Εάν δε θέλετε να αρχίσουν οι εντάσεις φροντίστε να μην καυχηθείτε για τις κατακτήσεις σας, ούτε να τον προκαλέσετε με λόγια να σας επιτεθεί.

ΙΧΘΥΣ: Στις 20 με τον Ερμή στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς, ο ερωτισμός σας θα αυξηθεί κατακόρυφα, κάτι που κρίνεται πολύ καλό για τους αδέσμευτους, αλλά αρκετά επικίνδυνο για εσάς που είστε δεσμευμένοι, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να είστε επιρρεπείς στην απιστία. Οριστικοποιήσετε κάποια μελλοντικά σχέδια, αλλά και να ξεκαθαρίσετε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε. Πρέπει να γίνει σταδιακά η αύξηση της εργασιακής σας δραστηριότητας και πολλές από τις δουλειές σας να γίνουν περισσότερο στο δικό σας χώρο.