Social Icons

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μπορείτε να φτιάξετε το κλίμα στην προσωπική σας ζωή, αν αυτό που επικρατεί δεν είναι θετικό. Κάντε μια βόλτα έξω με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα για να ξεσκάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Όσο δύσκολο και αν σας είναι πρέπει να κρύψετε τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφετε για κάποιους. Αν δε συμφωνείτε με τις κινήσεις των συνεργατών σας, φροντίστε να τους το πείτε με διακριτικότητα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις σε συμφωνίες ή συναντήσεις, θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Θα είστε αρκετά σπάταλοι για τους άλλους, αλλά όχι για τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στα οικονομικά σας θέματα, αλλά μην αφήσετε να σας κανονίζουν τη ζωή. Ατυχείς συγκυρίες θα προκαλέσουν αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ: Προτιμήστε να βρεθείτε μόνο με ανθρώπους που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν αξίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εφόσον δε γίνεται να αλλάξετε τρόπο ζωής, τουλάχιστον προσπαθήστε να ανανεωθείτε. Ο εκνευρισμός σας θα είναι έντονος και θα ευθύνονται άλλοι.

ΖΥΓΟΣ: Με υπομονή και επιμονή, μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα. Ανάλογα με την περίσταση, προχωρήστε στις κατάλληλες διεκδικήσεις ή υποχωρήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και αν κάποιοι σας χρωστούν χρήματα αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη μαζί τους. Μην αφήσετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες να πάει χαμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αλήθειες που πρόκειται να μάθετε, ίσως δε θα σας αρέσουν και τόσο. Αρχίστε να δείχνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα συναισθήματα που κρύβετε μέσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δε χρειάζεται να κολλάτε σε λεπτομέρειες που σας δυσκολεύουν τη ζωή. Προσέξτε να μην πέσετε σε παγίδες, καθώς είναι πιθανές οι παραπλανήσεις σε οικονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ρωτήστε τους συνεργάτες σας τις απόψεις τους για κάποια θέματα και τολμήστε να πείτε τις δικές σας. Συζητήστε από κοινού με τους δικούς σας ανθρώπους αυτά που σας απασχολούν.


ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να είστε πιο συνεργάσιμοι στον εργασιακό σας χώρο. Ψάξτε το λίγο παραπάνω για να βρείτε τη κρύβεται πίσω απ’ τη συμπεριφορά κάποιων.