Social Icons

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τους γύρω σας ώστε να μην επεμβαίνουν αρνητικά στα επαγγελματικά σας σχέδια, τώρα που είναι η στιγμή για αλλαγές στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να κινείστε πιο άνετα και να μη μένετε προσκολλημένοι στις λεπτομέρειες. Μπορείτε να πετύχετε πολλά με εξυπνάδα και διπλωματία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε σε αυτά που πιστεύετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε, έστω και αν κάποιες από τις φιλοδοξίες σας δεν είναι υλοποιήσιμες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σωστή επικοινωνία με το περιβάλλον θα σας βοηθήσει να μην κάνετε άσκοπες ή ανούσιες κινήσεις. Εξετάστε τις αδυναμίες σας για να μη σας δημιουργήσουν εμπόδια.

ΛΕΩΝ: Τώρα που θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα της δημιουργικότητάς σας, φροντίστε οι συνεργάτες σας να είναι παρών στην παρουσίαση των σχεδίων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο λόγος που είστε ακατάστατοι στα οικονομικά σας είναι η πίεση που αισθάνεστε. Αρχίστε να βλέπετε τη ζωή πιο απλά, ώστε να αποφύγετε προστριβές με τους γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ: Παρόλο που επαγγελματικά πηγαίνετε πολύ καλά, αγνοείτε τις προσωπικές σας σχέσεις με αποτέλεσμα να περνάτε δύσκολες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλλεται να προβληθείτε σωστά τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό σας χώρο, υπολογίζοντας πρώτα τις αντοχές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε θετικά άτομα αλλά χρειάζεται να δείχνετε προσοχή όταν παίρνετε αποφάσεις λόγω της υπεραισιοδοξίας σας, γιατί δεν είστε έτοιμοι για να αλλάξετε πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Επειδή θα είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να αποφύγετε τις ανακατατάξεις στη ζωή σας, μιλήστε για να μετριάσετε τις δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε κυρίως με πρακτικά θέματα που θα σας είναι πιο εύκολα, καθώς οι φόβοι που θα σας εμφανιστούν αν τους αφήσετε ανεξέλεγκτους θα είναι καταστροφικοί.


ΙΧΘΥΣ: Θα είστε αρκετά υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας αλλά και στην έκφραση των συναισθημάτων σας, κάτι που θα σας οδηγήσει σε καινούριους δρόμους ή σε χαοτικές σχέσεις.