Social Icons

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μην ξεχνάτε πως ακόμα και οι τάσεις μελαγχολίας μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τη σωματική σας ακεραιότητα. Όσοι επιζητούσατε λίγη δράση, φαίνεται πως αυτή τη φορά θα σας δοθεί απλόχερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιο φιλικό ή οικογενειακό πρόσωπο θα σας βοηθήσει αρκετά στον οικονομικό σας τομέα με τις συμβουλές του. Σίγουρα υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης, οπότε μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ποντάρετε στο διάλογο για να επαναφέρετε ισορροπία στη σχέση με το σύντροφό σας και όχι σε ασάφειες που μπορούν να περιπλέξουν τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα τραβάτε σα μαγνήτης τα βλέμματα των άλλων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείτε και να ενδώσετε στο πρώτο πρόσωπο που θα σας χαρίσει ένα χαμόγελο.

ΛΕΩΝ: Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε αρκετές φορές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και η παρουσία σας θα είναι αισθητή όπου και αν βρεθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε να μην μπερδέψετε τον έρωτα με τις φιλίες σας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο τα μηνύματα που θα δίνετε ή θα παίρνετε να είναι ασαφή.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε τα πράγματα να περιπλέξουν αν δεν το επιθυμείτε πραγματικά, γιατί τα όρια φιλίας και έρωτα δεν είναι τόσο ευδιάκριτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα χρειαστεί να διακρίνετε στις συνεργασίες σας ποιοι σας στηρίζουν και ποιοι σας επιβουλεύονται. Μην αφεθείτε σε συναισθηματισμούς, ούτε να φοβηθείτε να κάνετε βαθιές τομές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα θα είναι γεμάτη πειραματισμούς σε νέες στρατηγικές, όμως όπως είναι λογικό μερικές από αυτές θα αποδίδουν και μερικές θα είναι άχρηστες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευκαιρίες θα εντοπιστούν στις δοσοληψίες σας και θα βοηθηθείτε στο να αποκτήσετε συμμάχους, αλλά και να ρυθμίζετε πιο άνετα τα καθημερινά σας προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μυαλό σας θα συνεργάζεται αρμονικά με τη διαίσθησή σας και τα αποτελέσματα θα είναι όχι απλώς ικανοποιητικά, αλλά και πολύτιμα.


ΙΧΘΥΣ: Επικεντρωθείτε σε πρακτικά θέματα και θα διαπιστώσετε ότι πολλά θα τακτοποιηθούν, ενώ θα παραμεριστούν εμπόδια και θα επιλυθούν προβλήματα.