Social Icons

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις που θα σας βοηθήσουν με καινούριες γνωριμίες. Εμπλουτίστε την ερωτική σας ζωή με εκπλήξεις και απολαύστε την.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην παρασυρθείτε από το χείμαρρο τον αρνητικών συναισθημάτων που θα σας καταβάλλουν κάποιες στιγμές, γιατί έτσι θα οδηγηθείτε χωρίς να υπάρχει λόγος σε χωρισμούς με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί μέχρι να έρθουν πιο βολικές ημέρες που θα σας επιτρέψουν να νιώσετε και να εκφραστείτε ελεύθερα ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν είστε μόνοι αυτόν τον καιρό, πείτε ναι σε καινούριες γνωριμίες και φλερτ, αφήνοντας στην άκρη τους φόβους και το άγχος της μοναξιάς.

ΛΕΩΝ: Είστε άτομο που εκπέμπει δυναμισμό και θετική ενέργεια, οπότε είναι πολύ δύσκολο στους άλλους να αντισταθούν στην αυξημένη γοητεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανοίξτε διάλογο με το σύντροφό σας και ελάτε πιο κοντά του, μια που η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα και θα είναι ικανή να λύσει οποιαδήποτε παρεξήγηση υπήρχε.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να κάνετε ένα συνδυασμό που να τα περιέχει όλα σε ισόποσες δόσεις, ώστε να μην παραμελήσετε ούτε τα σχέδια του επαγγελματικού τομέα, αλλά ούτε ζητήματα που αφορούν τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν αυτό που θέλετε είναι να κερδίσετε τις εντυπώσεις, προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Διαμεσολαβήστε αν περνάει από το χέρι σας σε μια κρίση που περνά φιλικό σας ζευγάρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεπεράστε κάποιες αναστολές που έχετε και δε σας επιτρέπουν να χαρείτε τη ζωή. Μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι απότομες εναλλαγές της διάθεσης και της ψυχολογίας σας, κουράζουν τους άλλους. Διαπραγματευτείτε ορισμένες καταστάσεις που σας κουράζουν πριν φτάσετε στα άκρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λειτουργώντας συνειδητοποιημένα ξετρελαίνετε το σύντροφό σας και τον φέρνετε ακόμα πιο κοντά. Η ελλιπής επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει ασάφειες που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο.


ΙΧΘΥΣ: Μην το παρακάνετε ελέγχοντας τους άλλους, γιατί τους κουράζετε με την πίεση που τους ασκείτε. Παρασύρεστε από τον εργασιακό σας φόρτο και ξεχνάτε πως κάποιοι σας αγαπούν και σας χρειάζονται.