Social Icons

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ξεκαθάρισμα για όσα έχουν συσσωρευτεί στη σχέση Εάν δεν είστε σίγουροι για τις επιλογές σας, είστε εσείς και μόνο οι υπεύθυνοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα αγαπήσετε σε βάθος και θα είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τα πάντα στο βωμό του έρωτα, ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό για να τους αποδείξετε ότι δεν τους πολεμάτε αλλά είστε μαζί τους.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ενέργεια και η αγάπη που έχετε για τη ζωή θα είναι διάχυτη, κάνοντας τους πάντες να θέλουν να βρίσκονται στο πλευρό σας, αφού μαζί σας δε θα νιώθουν ανία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές, για να διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας, χωρίς να λαμβάνετε τις νέες καταστάσεις και δεδομένα επιφανειακά.

ΛΕΩΝ: Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας όσο μπορείτε, καθώς αυτός ο μήνας προσφέρεται για νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν είτε στον επαγγελματικό σας τομέα, είτε στον προσωπικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντί να είστε απαιτητικοί και να δείχνετε κουρασμένοι, προτιμήστε να δείξετε κατανόηση. Όταν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προχωρήσετε, αλλάξτε τακτική.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να εκφραστείτε χωρίς να είστε υπερβολικοί στα συναισθήματά σας. Με το να χρεώνεστε υποχρεώσεις άλλων, δημιουργείτε κακό προηγούμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δεν είστε σίγουροι πως κάποια υπόθεση σας καλύπτει, μη βιαστείτε να δεσμευτείτε. Ακολουθήστε προγράμματα που σας ταιριάζουν, ξεκαθαρίζοντας πρώτα τη θέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντισταθείτε με πυγμή και γενναιότητα στις αντιξοότητες του εργασιακού σας χώρου. Επειδή οι άλλοι καραδοκούν, είναι σκόπιμο να σκεφτείτε λίγο παραπάνω πριν ενεργήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τακτοποιήστε σωστά τις σκέψεις σας και ενεργήστε ανάλογα με τις περιπτώσεις. Αναπτύξτε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και ευαισθητοποιηθείτε σε ένα θέμα που απασχολεί αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, για να μπορέσετε να δείτε τα γεγονότα να στρέφονται υπέρ σας. Μη στηριχτείτε σε καταστάσεις ριψοκίνδυνες που θα χαλάσουν την ψυχική σας ισορροπία.


ΙΧΘΥΣ: Αφήστε στην άκρη λόγια που σας έχουν πικράνει και σας έχουν πονέσει, γιατί σας γυρίζουν στο παρελθόν. Στην προσπάθεια που κάνετε να φαίνεστε ευγενικοί, παίζετε σε βάρος της υγείας σας.