Social Icons

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

"Πανσέληνος στο Λέοντα" – 4 Φεβρουαρίου 2015

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 4 Φεβρουαρίου στις 15 μοίρες και ώρα 01.09, θεωρείται από τις πιο τυχερές. Προκαλεί ενθουσιασμό για ότι συμβαίνει, φέρνει χαρά και ευχάριστες ανατροπές.
Μαζί με την Πανσέληνο (τρίγωνο με τον Ουρανό) συμμετέχουν ο Ουρανός, ο Δίας, ο Ερμής και η Αφροδίτη.
Φέρνει αρκετές ευκαιρίες σε οικονομικά  θέματα, ιδιαίτερα στα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο).
Βέβαια, δε θα μείνει παραπονεμένος ούτε ο συναισθηματικός τομέας, καθώς σε συνδυασμό με την Αφροδίτη και τον Άρη στους Ιχθύς σε όψεις Ποσειδώνα – Πλούτωνα, έρχεται έρωτας με πάθος, ενώ υα γίνουν και αποκαλύψεις σε διάφορους τομείς.

ΚΡΙΟΣ: Αρκετά τυχεροί θα αποδειχθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς θα δεχθείτε την εύνοια της Πανσελήνου σε σχέδια, συνεργασίες, συναντήσεις και επαφές τόσο με συνεργάτες όσο και με άτομα κύρους. Διατηρήστε ακμαίο το ηθικό σας, προβάλετε προς τα έξω τον καλό σας χαρακτήρα και κρατήστε τις ισορροπίες όπου αυτές απαιτούνται.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε σε εφαρμογή αλλαγές που αφορούν τον προσωπικό σας χώρο, χωρίς να ξοδευτείτε περισσότερο από όσο μπορεί να αντέξει η τσέπη σας. Μπορείτε να κάνετε μικρά θαύματα που θα φτιάξουν αισθητά την ψυχολογία σας χωρίς να ξεφύγετε του μέτρου. Ταυτόχρονα τακτοποιήστε εκκρεμότητες που υπάρχουν με οικογενειακά πρόσωπα, για να περάσετε ήρεμες ημέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανήκετε στα πιο επικοινωνιακά ζώδια και η συγκεκριμένη Πανσέληνος, θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε ακόμα καλύτερα και πιο αποδοτικά. Διευθετήστε θέματα που εκκρεμούν στον εργασιακό σας χώρο και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Θα υπάρξουν αρκετοί σύμμαχοι στο πλευρό σας που είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν αν τους το ζητήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε τη διαίσθησή σας να συνεργαστεί με το μυαλό σας και διεκδικήστε ότι δικαιωματικά σας ανήκει. Μην αφήνετε άτομα που σας επιβουλεύονται να λειτουργούν άλλο σε βάρος σας. Ήρθε η στιγμή να επιβληθείτε και έχετε όλα τα εφόδια για να το πράξετε. Να είστε σίγουροι ότι οι νικητές θα είστε μόνο εσείς.

ΛΕΩΝ: Επιθυμείτε διακαώς να αποδείξετε την αξία σας και σε αυτή σας την προσπάθεια κάνετε συνέχεια λάθη. Μην ψάχνετε για επιβραβεύσεις εκεί που δεν έχετε κάνει τίποτα. Αν θέλετε πραγματικά να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας, ξεκινήστε πρώτα διευθετώντας καταστάσεις που σας εκθέσανε και μετά προχωρήστε παρακάτω.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πλησιάστε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους, κάντε μαζί τους μια εκ βαθέων συζήτηση και πράξτε ανάλογα επιδιώκοντας το καλύτερο αποτέλεσμα. Έχουν την ίδια ανάγκη με εσάς να νιώσουν ηρεμία και γαλήνη και μόνο εσείς μπορείτε να το προκαλέσετε. Εξάλλου, μέσα από συζητήσεις ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο θα γίνουν αποκαλύψεις που θα είναι για συμφέρον σας.

ΖΥΓΟΣ: Ανεβαίνουν οι μετοχές σας σε κοινωνικό επίπεδο και ταυτόχρονα καλυτερεύει αισθητά και η ψυχολογική σας διάθεση. Η χαρά που θα νιώθετε θα είναι διάχυτη στο χώρο, κάνοντάς σας να θέλετε να πράξετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Αφήστε αγαπημένα πρόσωπα να αφουγκραστούν τα «θέλω» σας και ορισμένα από τα όνειρά σας θα αρχίσουν να παίρνουν μορφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας ωθήσουν να γίνετε πιο ευχάριστοι, περισσότερο αποδοτικοί και εύκολα συνεργάσιμοι. Αποκαταστήστε τη φήμη σας για να έρθετε πιο κοντά στις φιλοδοξίες σας. Ένα από τα ατού σας είναι η δημιουργικότητά σας, οπότε εκμεταλλευτείτε την προς όφελός σας. Απολαύστε το αποτέλεσμα αφήνοντας την καθημερινότητα να τρέχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου σας φέρνει απεριόριστη εύνοια και τύχη, για αυτό να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά σε ότι ακούτε ή βλέπετε να συμβαίνει. Αρπάξτε ευκαιρίες για να ανέβετε τα σκαλιά της ιεραρχίας σε όποιον τομέα σας απασχολεί. Αποδεχθείτε προκλήσεις που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας και λύστε θέματα που εκκρεμούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάτι αρχίζει να αλλάζει στον οικονομικό σας τομέα και η Πανσέληνος θα σας δώσει τα εφόδια που χρειάζεστε για να κινηθείτε άμεσα και προς τη σωστή κατεύθυνση. Επικοινωνήστε με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην διεκπεραίωση θεμάτων και αποκαταστήστε τυχόν λάθη που είχαν προκύψει. Είστε πολύ κοντά στο να πετύχετε τις επιδιώξεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: εδώ και πολύ καιρό θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγές τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Κάντε τις πρώτες κινήσεις και προχωρήστε σε αυτές κάνοντάς τες μία- μία. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις και λάθη που θα σας πάνε πίσω. Η αυτοπεποίθηση θα πρέπει να είσαι σύμμαχός σας και όχι κακός συμβουλάτορας.

ΙΧΘΥΣ: Για άλλη μια φορά θα βγει στην επιφάνεια ο ευαίσθητός χαρακτήρας σας, αλλά αυτό δε σας τρομάζει αφού μόνο έτσι νιώθετε καλά. Η Πανσέληνος του μήνα θα σας βοηθήσει να προχωρήσει σε αλλαγές, να ασχοληθείτε με νέα πράγματα και να πετύχετε ότι ονειρεύεστε. Κρατήστε κοντά σας όσους έχουν αποδείξει ότι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας και με τους υπόλοιπους μην ασχοληθείτε καθόλου.