Social Icons

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να μην σας αποσπάσει τίποτα την προσοχή και μετά προγραμματίστε κάποιο ερωτικό ραντεβού. Πρέπει να είστε ειλικρινείς για να υπάρξει πραγματική ισορροπία στις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αντιξοότητες και οι παρανοήσεις που θα υπάρξουν, θα είναι ικανές να σας φέρουν αρκετές φορές σε δύσκολη θέση και να αποπροσανατολίζεστε από τους στόχους σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα προκληθούν δυσκολίες στο συναισθηματικό σας τομέα, αλλά θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα γεμίσετε και πάλι αισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διευθετήστε όποιες εκκρεμότητες σας κρατούν μακριά από την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας. Για να μην ταλαιπωρηθείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο, βάλτε όρια σε όσους σας περιστοιχίζουν.

ΛΕΩΝ: Παρακολουθήστε σεμινάρια, εάν θέλετε να εμπλουτίσετε τις επαγγελματικές σας γνώσεις. Από το να επωμίζεστε όλο το βάρος του εργασιακού σας χώρου, φροντίστε να εκπαιδεύσετε και τους άλλους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πρέπει για κανένα λόγο να χάσετε την ψυχραιμία σας και να εκφραστείτε με λόγια που δεν αρμόζουν στο στυλ σας, αλλά ούτε και στο χαρακτήρα σας, γιατί οι επιπτώσεις θα είναι αρνητικές για εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Προσεγγίστε με κάθε ειλικρίνεια το σύντροφό σας και σταθείτε δίπλα του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με πράξεις και όχι μόνο με λόγια, που θα είναι καθαρές υποδείξεις για το τι θα κάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται προσοχή σε ότι θα αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια και ειδικά αυτά που θα είναι καινούρια και δεν έχετε μελετήσει καλά τις προοπτικές τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξετάστε κάθε πληροφορία που θα πάρετε και προβείτε στις απαραίτητες επαφές με τους συνεργάτες σας, χωρίς να παίρνετε αψήφιστα τη γνώμη τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καταλαγιάζουν οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και θα προσεγγίσετε με άνεση το σύντροφό σας, ενώ ο ρομαντισμός σας θα αγγίζει τα υπέρτατα σημεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βρεθείτε συντροφιά με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, ενώ το τέλος του μήνα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.


ΙΧΘΥΣ: Φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα παράπονα που έχετε. Χαλαρώστε και εισπράξτε την αγάπη που απλόχερα σας δίνουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας.