Social Icons

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Ότι δε σας ικανοποιεί στη ζωή σας, τολμήστε να το αντικαταστήσετε, γιατί οι αλλαγές θα σας αναζωογονήσουν. Πείτε ευθέως αυτά που θέλετε να πείτε χωρίς να θίξετε υπολήψεις και μην κινείστε παρασκηνιακά.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να βρείτε τον ένοχο σε κάτι που σας απασχολεί, μη ρίχνετε σπόντες σε όσους είναι αθώοι. Δείτε με αισιοδοξία τη ζωή και αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην τα καταχωνιάζετε στο χρονοντούλαπο. Ξεφύγετε από καταστάσεις που γνωρίζετε ότι αποτρέπουν θετικές εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε τα οικεία σας πρόσωπα να ζήσουν όπως αυτά θέλουν και μην τους επιβάλλετε τις απόψεις σας. Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας και θα φτάσετε τόσο ψηλά που δε θα το πιστεύετε.

ΛΕΩΝ: Από κάποιες μικρές λεπτομέρειες θα αντιληφθείτε ότι η ζωή σας έχει γίνει πιο ποιοτική και αυτό θα τονώσει το ηθικό σας και θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα αρνητικά σημεία εστιάζονται περισσότερο στην προσπάθεια που κάνετε να απαλλαγείτε από εμμονές και προκαταλήψεις ή με το να επιχειρείτε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε τα πάντα κάτω από άλλη οπτική γωνιά και επικεντρωθείτε στα θέματα της προσωπικής σας ζωής και της απελευθέρωσης σας από περιορισμούς, για να αισθανθείτε και εσείς πιο άνετα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με έκπληξη θα ανακαλύψετε πως αν αποστασιοποιηθείτε από διάφορες κουραστικές καταστάσεις θα βρείτε σωστές λύσεις που θα διαχωρίζουν τα προβλήματά σας σε χρήσιμα και περιττά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χτίστε μια καινούρια σχέση που θα προχωράει με αργά και σταθερά βήματα. Βάλτε τη λογική να κυριαρχεί σε κάθε σας κίνηση, αλλά μην αγνοήσετε τελείως αυτά που θα σας υπαγορεύει η καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενισχύστε κι άλλο το πάθος και τον ερωτισμό σας, αλλά μην υπερβείτε τα όρια και ανεβάσετε τους τόνους, γιατί θα καταστρέψετε ότι έχετε χτίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα προβληματιστείτε με τον οικονομικό σας τομέα, καθώς τα έξοδα θα συναγωνίζονται τα έσοδα και θα εξαρτηθεί από εσάς σε τι κατάσταση θα βρίσκεστε.


ΙΧΘΥΣ: Βάλτε νέες βάσεις στις συνεργασίες και στις σχέσεις σας, ώστε να προχωρήσετε ότι σχεδιάζετε και θέλετε να το πραγματοποιήσετε, αρκεί να μην αφήσετε τα πάθη να σας γίνουν λάθη.