Social Icons

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε τρόπους να αναθερμάνετε τη σχέση σας και θα διαπιστώσετε πως άξιζε τον κόπο. Εάν κάποιες στιγμές οι αποφάσεις σας είναι διαφορετικές, δε σημαίνει πως πρέπει να είστε εριστικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι λογικό να μην έχετε πάντα τον έλεγχο των πραγμάτων, οπότε μη γεμίζετε ανασφάλειες και φόβο. Εάν προκύπτουν πολλά θέματα στην καθημερινότητά σας, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας και ζητήστε τους να σας στηρίξουν στα σχέδιά σας. Μείνετε σταθεροί στις σχέσεις σας, για να έρθει η εδραίωση σας στον επαγγελματικό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με επιμονή και υπομονή θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα δικαιωθείτε. Δε θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας, αν είστε συνέχεια τόσο πολύ εύθικτοι.

ΛΕΩΝ: Αποδεχθείτε το σύντροφό σας για αυτό που είναι και μην προσπαθείτε να τον αλλάξετε. Αναθεωρήστε απόψεις που μέχρι τώρα ήσασταν κάθετοι και σας κρατούσαν μακριά από αυτά που πραγματικά αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε συγκεκριμένοι στις θέσεις σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, για να γίνεστε πιο κατανοητοί. Η παρουσία σας στο χώρο θα είναι ενδιαφέρουσα και αυτό θα επιβεβαιώσει τη φιλαρέσκειά σας κατά πολύ.

ΖΥΓΟΣ: Ανακαλύψτε τι θέλετε σύμφωνα με τα δικά σας γούστα και καταπολεμήστε αρνητικές σκέψεις και απαισιοδοξία. Ασχοληθείτε μόνο με ότι αρέσει σε εσάς, για να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάνοντας τις κατάλληλες ενέργειες, θα συμβάλετε σημαντικά στην επαγγελματική σας επιτυχία. Δυναμώστε τις αντιστάσεις σας απέναντι στις αρνητικές αυθυποβολές και ενισχύστε τη θετική σκέψη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνάψτε συμμαχίες με άτομα του εργασιακού ή προσωπικού σας περιβάλλοντος, που μπορούν να στηρίξουν τις απόψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πειρασμοί και οι προκλήσεις που θα τραβήξουν την προσοχή σας, θα σας βάλουν σε γλυκές ερωτικές δοκιμασίες. Ενισχύστε την προδιάθεσή σας να ανταλλάξετε απόψεις και σκέψεις με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένα αόρατο χέρι θα φροντίσει να πραγματοποιήσει αρκετές από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Προχωρήστε στις υπερβάσεις σας, τώρα που νιώθετε πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί.


ΙΧΘΥΣ: Βελτιώστε τον τρόπο που κερδίζετε τους άλλους και ξεκαθαρίστε την ποιότητα των σχέσεων σας. Αφαιρέστε από τη ζωή σας ότι σας καταπιέζει ψυχικά και φρενάρει τη δημιουργικότητά σας.