Social Icons

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Τ...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.




ΤΑΒΑΝΙ: Εάν είναι ψηλό και ωραίο, θα έχετε κέρδη από την εργασία σας και ευτυχία στη ζωή σας. Εάν είναι χαμηλό ή βρώμικο, σας περιμένουν προβλήματα.

ΤΑΞΙ: Εάν είστε μέσα απρόοπτα επεισόδια θα σας φέρουν ευχαρίστηση. Εάν το φωνάζετε, αλλαγές στη ζωή σας.

ΤΑΞΙΔΙ: Εάν ταξιδεύετε με καλό καιρό, θα έχετε επιτυχία στις δουλειές σας. Εάν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, θα έχετε ερωτική περιπέτεια. Με καράβι και ήρεμη θάλασσα θα έχετε κέρδη, με φουρτουνιασμένη θα συναντήσετε δυσκολίες. Εάν ταξιδεύουν άλλοι, δε θα πραγματοποιηθούν κέρδη που περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν είναι γερός και υγιής, δύναμη και αντοχή. Εάν είναι ισχνός και ασθενικός, θα έχετε αδυναμία. Εάν καλλιεργεί τη γη, ευτυχία. Εάν είναι λευκός, θα ανέβει η υπόληψή σας. Εάν είναι κόκκινος, κίνδυνος. Εάν δεν έχει κέρατα, θα νικήσουν οι εχθροί σας. Εάν μαλώνει με άλλον ταύρο, κάποιος αντίπαλος θα γίνει φίλος σας. Εάν τον σφάζετε, θα νικήσετε τον εχθρό σας. Εάν τον σκοτώνετε, εχθρός υποκρίνεται το φίλο σας. Εάν είναι πολλοί μαζί και τρέχουν καταπάνω σας, θα έχετε ταραχές.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ: Εάν είστε εσείς, θα δυσαρεστήσετε με τη συμπεριφορά σας. Εάν είναι άλλος, θα πάρετε δυσάρεστη είδηση. Εάν σας δίνει γράμμα, θα γνωρίσετε μεγάλο έρωτα.

ΤΕΡΑΣ: Εάν το βλέπετε, δυσάρεστη είδηση. Εάν γεννιέται, χαρά και υγεία. Εάν το σκοτώνετε, θα επιβληθείτε στους αντιπάλους σας.

ΤΖΑΚΙ: Εάν είναι αναμμένο, οικογενειακή ευτυχία και ηρεμία. Εάν είναι σβηστό, θα δυσκολευτείτε να ευτυχήσετε.

ΤΖΑΜΙ: Εάν είναι καθαρό και γερό, χαρούμενες ειδήσεις, ενώ αν είναι βρώμικο, δυσάρεστα νέα. Εάν είναι σπασμένο, ατυχίες και ίσως θάνατο προσφιλούς σας προσώπου.

ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ: Εάν τον ακούτε, θα ακούσετε ερωτικά λόγια. Εάν τον σκοτώνετε, θα απαλλαγείτε από ενοχλητικό πρόσωπο.

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ: Εάν τις τρώτε, επιτυχίες. Εάν δεν τρώγονται ή είναι καμένες, θα αποτύχετε.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: Εάν χτυπάει θα πάρετε ειδήσεις. Εάν τηλεφωνείτε, οικονομική άνοδο. Εάν σας τηλεφωνούν, θα ακυρώσετε κάποιο σχέδιο. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο, δε θα πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας.

ΤΙΓΡΗΣ: Εάν είναι ήσυχη, θα συμφιλιωθείτε με αντίπαλο. Εάν βρυχάται, θα νιώσετε θλίψη. Εάν τη σκοτώνετε, θα απαλλαχθείτε από εχθρούς. Εάν είναι σε τσίρκο, θα αποκτήσετε καλούς φίλους. Εάν είναι σε ζωολογικό κήπο, θα ακούσετε θάνατο. Εάν κατασπαράζει εσάς ή δικό σας πρόσωπο, διατρέχει κίνδυνος την οικογένειά σας.

ΤΟΙΧΟΣ: Εάν είναι άσπρος, χαρά και ευτυχία. Εάν είναι γκρεμισμένος, στενοχώριες και ατυχήματα. Εάν τον γκρεμίζετε εσείς, έχετε ανάγκη να ξεφύγετε. Εάν εμφανίζεται μπροστά σας εκεί που περπατάτε, θα παρουσιαστούν δυσκολίες στις δουλειές σας. Εάν τον προσπερνάτε, θα ξεπεράσετε τα εμπόδια. Εάν τον χτίζετε, ζητάτε προστασία.

ΤΡΑΓΟΥΔΙ: Εάν τραγουδάτε, χαρούμενες ειδήσεις. Εάν σας τραγουδάει το ταίρι σας, χαρά και ευτυχία στη συνάντησή σας. Εάν βλέπετε άλλους να τραγουδούν, θα νιώσετε γλυκιά νοσταλγία. Εάν το τραγούδι είναι άρια όπερας, θα χύσετε δάκρυα. Εάν είναι μελαγχολικό, θα αρρωστήσετε. Εάν είναι ερωτικό, θα σας συμβεί κάτι ευχάριστο.

ΤΡΑΠΟΥΛΑ: Εάν την κρατάτε για να παίξετε, ανακατεύεστε σε ξένες δουλειές και θα ζημιωθείτε.

ΤΡΕΝΟ: Εάν είναι γεμάτο, θα κάνετε κάποιο ταξίδι. Εάν είναι άδειο, θάνατος δικού σας ανθρώπου. Εάν ταξιδεύετε, θα πραγματοποιήσετε ταξίδι που δε θα είναι ευχάριστο. Εάν έχετε πολλές αποσκευές, θα βρείτε εμπόδια στο δρόμο σας, ενώ αν έχετε λίγες, θα απαλλαχθείτε από ευθύνες. Εάν ταξιδεύετε με αγαπημένα πρόσωπα, θα έχετε κέρδος. Εάν μεταφέρει εμπορεύματα, θα γνωρίσετε έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ: Εάν είναι κόκκινο, θα ξεκινήσετε αισθηματικό δεσμό. Εάν είναι λευκό, αγνή αγάπη. Εάν είναι κίτρινο, σκηνές ζήλιας και μίσους. Εάν κρατάτε μπουμπούκι, κάποιο πρόσωπο σας έχει ερωτευθεί. Εάν το μυρίζετε, θα γευτείτε τις χαρές της αγάπης. Εάν το προσφέρετε και το δέχονται, θα ανταποκριθεί το αίσθημά σας. Εάν σας το προσφέρουν, θα νιώσετε χαρά. Εάν το πατάτε, θα πονέσετε το πρόσωπο που αγαπάτε από τη συμπεριφορά σας. Εάν είναι μαραμένο ή πέφτουν τα πέταλά τους, θα φτάσετε την επιτυχία μετά από δυσκολίες.

ΤΡΙΦΥΛΛΙ: Εάν το μαζεύετε, κέρδη και επιτυχίες. Εάν βρίσκετε με τέσσερα φύλλα, θα επιτύχετε τα σχέδιά σας. Εάν απλώνεται γύρω σας, θα έχετε πλούτη και αφθονία αγαθών.

ΤΣΕΚΟΥΡΙ: Εάν το κρατάτε, είστε αποφασισμένοι για όλα. Εάν σας το δίνουν, θα σας αναγκάσουν να μαλώσετε με φιλικά πρόσωπα.

ΤΣΙΓΑΡΟ: Εάν το ανάβετε, θα βάλετε νέους στόχους. Εάν το καπνίζετε μέχρι τέλος, τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν. Εάν το αφήσετε μισοτελειωμένο, θα έχετε καθυστέρηση στα σχέδιά σας.

ΤΣΙΧΛΑ: Εάν σας την προσφέρουν, θα προσπαθήσουν να σας αποσπάσουν χρήματα. Εάν τη μασάτε θα δώσετε χρήματα, ενώ αν τη μασούν άλλοι θα πάρετε χρήματα εμποδισμένα από άλλους.

ΤΥΡΙ: Εάν το τρώτε, κάνετε βιαστικές κινήσεις. Εάν το αγοράζετε ανοίγετε την πόρτα στην τύχη σας, ενώ αν το πετάτε την κλείνετε. Εάν το πουλάτε θα πετύχετε με δυσκολία.

ΤΥΦΛΟΣ: Εάν είστε εσείς, γίνονται πολλά πίσω από την πλάτη σας. Εάν είναι άλλος, κάποιος έχει ανάγκη την προστασία σας. Εάν τυφλώνετε κάποιον, θα διαπράξετε αδικία. Εάν σας τυφλώνουν, θα αδικηθείτε. Εάν βλέπετε τυφλό να βρίσκει την όρασή του, θα έχετε ευτυχία. Εάν βοηθάτε τυφλό, θα ευεργετήσετε.