Social Icons

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ψ...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.




ΨΑΛΙΔΙ: Εάν το κρατάτε, θα ακούσετε συκοφαντίες από φίλους. Εάν κόβετε, θα μαλώσετε. Εάν το αγοράζετε, θα είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

ΨΑΡΕΜΑ: Εάν πιάνετε μεγάλα ψάρια, θα έχετε κέρδη. Εάν είναι μικρά, θα έχετε μικρά κέρδη. Εάν δεν πιάνετε ψάρια, άσχημες ειδήσεις. Εάν ψαρεύετε με τα χέρια και σπαράζουν, θα αισθανθείτε πόνο.

ΨΑΡΙ: Εάν τα τρώτε, θα αισθανθείτε χαρά. Εάν είναι παστά, θα πικραθείτε. Εάν είναι ωμά, θα διαψευστούν οι ελπίδες σας. Εάν είναι λίμνης, θα απογοητευτείτε από τη στασιμότητα. Εάν είναι ποταμίσια, θα έχετε φευγαλέα ικανοποίηση.

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ: Εάν είναι γραμμένο και το όνομά σας, θα έχετε κέρδη από την εργασία σας. Εάν δεν είναι μέσα το όνομά σας, θα δουλέψετε για να κερδίσουν άλλοι.

ΨΥΓΕΙΟ: Εάν βάζετε τρόφιμα μέσα, πρέπει να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις καταστάσεις. Εάν τα βγάζετε, θα έχετε αρκετή δύναμη.

ΨΥΛΛΟΣ: Εάν σας τρώνε οι ψύλλοι, ασχοληθείτε με την υγεία σας.

ΨΩΜΙ: Εάν το τρώτε, στασιμότητα. Εάν το ζυμώνετε, θα κάνετε κάτι καλό. Εάν φουσκώνει, επιτυχία και κέρδη, ενώ αν δεν φουσκώνει, ελπίζετε μάταια. Εάν είναι άσπρο, έχετε μεγάλες επιθυμίες. Εάν είναι μαύρο, δεν έχετε στόχους για πιο ψηλά. Εάν είναι άψητο, άσχημες ειδήσεις. Εάν είναι ξερό, στενοχώριες. Εάν το πουλάτε, θα κερδίσετε από εκεί που δεν το περιμένατε.