Social Icons

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Μ...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.




ΜΑΓΝΗΤΗΣ: Εάν τον κρατάτε στα χέρια σας, θα προσελκύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Εάν τον κρατάει το ταίρι σας, έχετε γοητευτεί πολύ από αυτό.

ΜΑΘΗΤΗΣ: Εάν είστε μαθητής, να περιμένετε ευτυχία και χαρούμενες ειδήσεις.

ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ: Προμηνύει μικρή ατυχία στον αισθηματικό τομέα.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Εάν δείτε ότι μακιγιάρεστε, προσπαθείτε να είστε κάτι που στην πραγματικότητα δε σας αντιπροσωπεύει.

ΜΑΛΛΙΑ: Τα μαύρα δείχνουν πως σας αγαπάει πραγματικά το ταίρι σας, τα κοντά και αραιά αποτυχία, τα κοντά και πυκνά εμπόδια στην ευτυχία, τα λευκά, εντάσεις, τα γκρίζα πρόβλημα στις υποθέσεις σας, τα ξανθά προστριβές, τα αχτένιστα θάνατο συγγενή. Εάν σας πέφτουν προμηνύεται δυστυχία, εάν είναι ξέμπλεκα και ανεμίζουν, βαθιά αισθήματα, εάν τα τραβάτε δυσάρεστες ειδήσεις. Εάν σας σέρνουν από τα μαλλιά και δεν πονάτε θα έχετε περιπέτειες, ενώ αν πονάτε θα έχετε επιπτώσεις στην ηθική σας υπόσταση. Εάν τα ξυρίζετε, θα γλιτώσετε από ευθύνες.

ΜΑΝΤΗΛΙ: Εάν είναι λευκό και καθαρό, θα πραγματοποιήσετε στόχους, ενώ με τσαλακωμένο θα περάσετε εμπόδια. Εάν είναι μαύρο, θα λυπηθείτε. Εάν είναι δεμένο στο λαιμό, να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Εάν το πουλάτε θα αποτύχετε, αν το αγοράζετε, θα ξεφύγετε κινδύνους. Εάν το χάσατε, σας περιμένουν δυσκολίες.

ΜΑΞΙΛΑΡΙ: Εάν είναι αφράτο και λευκό, θα έχετε ευτυχισμένες στιγμές. Εάν είναι άβολο και σκληρό, ερωτικές στενοχώριες. Εάν είναι λερωμένο, θα σας εξαπατήσουν. Εάν κάθεστε πάνω του, θα χαλάσει μια σχέση σας. Εάν σας χτυπούνε με αυτό θα σας προσβάλουν.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ: Εάν την κόβετε, χάνετε αγάπη. Εάν σας τη δίνουν, αποχαιρετάτε την ευτυχία. Εάν τη μαδάτε, ματαιοπονείτε για αισθήματα προσώπου. Εάν την κρατάτε, σας ταλαιπωρούν αναμνήσεις.  Εάν τις μαζεύετε, ερωτική επιτυχία και αν τις έχετε σε βάζο, τυχερά γεγονότα.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ: Εάν τα αγγίζετε, θα αντλήσετε δύναμη. Εάν τα φοράτε, θα έχετε δύναμη. Εάν είναι σε κολιέ που σπάει, πίκρες. Εάν σας τα χαρίζουν, επιτυχημένος γάμο. Εάν τα αγοράζετε, θα επιτύχετε. Εάν τα χάσατε, καινούριες φιλίες.

ΜΑΤΙΑ: Εάν είναι μεγάλα και ωραία, θα έχετε ευτυχία στη ζωή, με αλλήθωρα αναποδιές. Εάν σας το βγάζουν ή σας τυφλώνουν, απειλήστε με καταστροφή. Εάν σας κοιτάζουν άγνωστα μάτια, η ζωή σας θα γίνει όμορφη.

ΜΑΥΡΑ: Εάν τα φοράτε θα πάρετε δυσάρεστες ειδήσεις και αν τα βγάζετε, θα απαλλαγείτε από αυτές. Εάν τα αγοράζετε θα εξαπατηθείτε. Εάν δείτε μαύρα σύννεφα, άσχημες ειδήσεις. Γενικά το μαύρο χρώμα, φέρνει ατυχία.

ΜΑΧΑΙΡΙ: Εάν το κρατάτε, κάνετε άσχημες πράξεις. Εάν τραυματίζεται άνθρωπο, θα βλάψετε κάποιον και θα έχετε τύψεις. Εάν η λαβή του είναι μαύρη, θα σας βρει στενοχώρια. Εάν είναι σπασμένο, θα αποτύχετε στον έρωτα.

ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ: Εάν τα κρατάτε, θα έχετε καυγάδες. Εάν σας τα κάνουν δώρο, θα απογοητευτείτε.

ΜΕΛΙ: Εάν είναι στην κυψέλη ή σε δοχείο, ευτυχία. Εάν το τρώτε, πίκρα στη ζωή σας. Εάν το προσφέρετε, θα ωφελήσετε συνανθρώπους.

ΜΕΛΙΣΣΑ: Εάν βουίζει, θα λάβετε στενόχωρη είδηση. Εάν σας τσιμπάει, συγγενής θέλει το κακό σας. Εάν μπαίνει σπίτι σας, προσέξτε τους εχθρούς σας. Εάν είναι μέσα στην κυψέλη, ευτυχία και αγάπη. Εάν τη σκοτώνετε, οικονομικές επιπτώσεις.

ΜΗΛΟ: Εάν είναι ώριμο, θα έχετε επιτυχία, ενώ με το άγουρο και σάπιο, αποτυχία. Εάν το τρώτε, προβλήματα. Η μηλιά, προμηνύει περιπέτειες που δε θα αποφύγετε.

ΜΗΤΕΡΑ: Είναι από τα καλύτερα όνειρα και θα έχετε βοήθεια να ξεπεράσετε τα πάντα.

ΜΝΗΜΑ: Εάν το φτιάχνεται, ευτυχία. Εάν το καταστρέφεται, δυστυχία. Εάν πέφτετε μέσα, προμηνύεται καταστροφή, Εάν κοιμάστε πάνω του, προσέξτε τα ατυχήματα.

ΜΟΛΥΒΙ: Εάν γράφετε με μολύβι, δε θα βάλετε μπροστά τα σχέδιά σας. Εάν μόνο το κρατάτε, θα πετύχετε ερωτικά. Εάν σηκώνεται μέταλλο μολύβι, στενοχώριες.

ΜΟΣΧΑΡΙ: Εάν το τραβάτε, θα επιτύχετε στην επιλογή συντρόφου. Εάν το τρώτε, θα δεχθείτε προσβολές. Εάν τρέχει, θα συναντήσετε δυσκολίες. Εάν είναι λευκό επιτυχία, κόκκινο σκληρά αισθήματα και μαύρο αποτυχία.

ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ: Εάν βρίσκεται στο καμαρίνι, θα έχετε ερωτική περιπέτεια. Εάν είναι στη σκηνή, θα νιώσετε ευτυχία και χαρά.

ΜΠΑΛΟΝΙΑ: Εάν πετάνε στον αέρα, οι ελπίδες σας δε θα πραγματοποιηθούν. Εάν σκάζουν, δυσάρεστες ειδήσεις. Εάν σας φεύγουν, θα χάσετε καλή ευκαιρία.

ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ: Εάν στηρίζεστε, δύναμη και προστασία. Εάν χτυπάτε κάποιον, θα απαλλαγείτε από επικίνδυνο φίλο. Εάν σας χτυπούν, απογοήτευση.

ΜΠΟΤΕΣ: Εάν είναι άνετες και καινούριες, οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν είναι εμπιστοσύνης. Εάν είναι παλιές και σας πονούν, θα έχετε δυσκολίες.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ: Εάν δουλεύουν, επιτυχία στις δουλειές σας. Εάν έχουν φτερά, χάνεται τις ελπίδες σας. Εάν σας τσιμπούν ή είναι σπίτι σας, αρρώστια. Εάν είναι στα τρόφιμα, ευτυχία. Εάν τα σκοτώνετε, θα κάνετε κακό στον εαυτό σας.

ΜΥΤΗ: Εάν την τρίβετε, έντονη ερωτική ζωή. Η μακριά δείχνει επιτυχία, η κοντή γνωριμία με ενδιαφέρον πρόσωπο, η μελανή, κακοπαθήματα που έρχονται και η αιμορραγούσα απαλλαγή από ενοχλητικές καταστάσεις.