Social Icons

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ε...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.




ΕΓΓΡΑΦΟ: Είτε το παίρνετε, είτε το δίνετε, θα έχετε αντιπαλότητες. Εάν το γράφετε, δυσάρεστα νέα. Εάν γράφετε αλλουνού, θα έχετε προστριβές στο χώρο της δουλειάς. Εάν το διαβάζετε, δυσκολίες στα σχέδιά σας. Εάν το υπογράφετε, θα έχετε προβλήματα.

ΕΓΚΑΥΜΑ: Εάν έχετε εγκαύματα, έχετε φίλους να σας στηρίζουν. Εάν τα έχουν μικρά παιδιά, θα υπάρξουν οικογενειακές αναταραχές.

ΕΓΚΥΟΣ- ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ: Εάν είστε εσείς, θα γνωρίσετε τον άνθρωπο της καρδιάς σας. Εάν είστε παντρεμένη, προβλήματα στο σπίτι σας. Εάν είστε άντρας και βλέπετε τη γυναίκα ή την κόρη σας έγκυο, ευτυχία στο σπίτι σας. Η άγνωστη έγκυος, δείχνει καλές ειδήσεις. Εάν η εγκυμοσύνη είναι εύκολη, δείχνει την επιθυμία σας για ένα παιδί, εάν είναι δύσκολη δείχνει πως δεν είστε έτοιμοι.

ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ: Εάν σας την κάνουν, κοιτάξτε την υγεία σας. Εάν παρακολουθείτε  εγχείρηση και βλέπετε και αίμα, σύντομα θα έχετε καλές ειδήσεις. Εάν την κάνετε εσείς, κέρδη στον οικονομικό τομέα.

ΕΙΚΟΝΑ: Εάν βλέπετε εικόνα αγίου, έχετε ισχυρούς προστάτες. Εάν την κρατάτε ή την φιλάτε, δικό σας πρόσωπο σας στηρίζει. Εάν είναι αγαπημένου προσώπου, θα μάθετε ευχάριστα νέα για αυτόν, ενώ αν την φιλάτε, δεν είστε ειλικρινείς απέναντί του. Εάν την σχίζετε ή την πετάτε, ερωτική απογοήτευση.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: Εάν το κρατάτε ή το παίρνετε, ευχάριστες ειδήσεις που περιμένατε καιρό. Εάν το βγάζετε για ταξίδι, προμηνύεται αρρώστια. Εάν είναι για ποδοσφαιρικό αγώνα, προστριβές με φίλους.

ΕΙΣΟΔΟΣ: Η κλειστή δείχνει εμπόδια που θα παρουσιαστούν και η ανοιχτή που την εισέρχεστε, ότι επιχειρήσετε θα το πετύχετε.

ΕΚΑΤΟ: Αυτός ο αριθμός συμβολίζει τη μεγάλη τύχη που είναι με το μέρος σας, σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΕΚΔΡΟΜΗ: Εάν πηγαίνετε, να περιμένετε ευχάριστα περιστατικά. Εάν δεν περνάτε καλά, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα. Εάν είστε μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, σας περιμένει ερωτική επιτυχία.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ: Η στολισμένη δείχνει ευτυχία. Εάν παρακολουθείτε λειτουργία, θα έχετε προστασία. Εάν μιλάτε με παπά θα έχετε καλό γάμο, αλλά αν μιλάτε με πολλούς θέλουν το κακό σας. Εάν μαλώνετε μέσα, θα υπάρξουν προβλήματα στην οικογένειά σας. Εάν προσκυνάτε, θα έχετε ευτυχισμένη ζωή. Εάν τη χτίζετε ή τη χτίζουν άλλοι, δε θα έχετε προβλήματα στο σπίτι σας. Εάν την κλέβετε, θα ανακαλύψουν κάποιο αδίκημα που έχετε κάνει. Εάν γίνεται γιορτή σε εκκλησία, θα έχετε οικονομικές απολαβές. Εάν είναι κατεστραμμένη, προβλήματα στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΕΛΑΤΟ: Το έλατο συμβολίζει υγεία και μακροζωία, εκτός αν είναι καμένο ή ξεριζωμένο που προμηνύει κάτι άσχημο που θα συμβεί.

ΕΛΑΦΙ: Εάν τρέχει στο δάσος, σημαίνει ευτυχισμένο μέλλον. Εάν το σκοτώνετε, αναποδιές στον αισθηματικό τομέα. Εάν το έχετε πιάσει, θα κάνετε παράνομο δεσμό. Εάν το τρώτε, θα πάρετε χαρά. Εάν είναι κοπάδι, οικονομικά προβλήματα. Εάν σας χτυπάει με τα κέρατά του, άτομο από τον κύκλο σας προσπαθεί το κακό σας. Εάν είστε επάνω του, θα έχετε επιτυχίες.

ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ: Εάν βρίσκεται σπίτι σας, ευτυχία. Εάν τον ταΐζετε θα έχετε τη φιλία σημαντικού ανθρώπου. Εάν του δίνετε νερό θα εξυπηρετήσετε άλλους. Εάν το σκάει από τσίρκο οικογενειακά προβλήματα. Εάν σας κάνουν ή κάνετε δώρο το ελεφαντόδοντό του, θα έχετε μεγάλη τύχη. Εάν κουβαλάει πράγματα, θα έχετε απρόσμενα έσοδα. Προσοχή πρέπει να δείξετε εάν τον πειράζετε ή τον ενοχλείτε. Εάν σας κυνηγάει, θα κινδυνέψετε. Εάν σας πατήσει, ο κίνδυνος που παραφυλάει μεγαλώνει.

ΕΛΙΑ (δέντρο): Η καταπράσινη γεμάτη καρπό, δε θα σας στερηθεί η χαρά. Εάν κρατάτε κλαδί ελιάς για τους αδέσμευτους σημαίνει δέσμευση, για τους παντρεμένους απόκτηση διαδόχου και για τους ηλικιωμένους ήσυχα γεράματα. Εάν έχει ξερά φύλλα, θα συνεχισθούν τα προβλήματά σας. Εάν είναι ξερή ή κατεστραμμένη, οικονομικές απώλειες.

ΕΛΙΑ (καρπός): Εάν τις μαζεύετε, επιτυχία. Εάν τις τρώτε και έχουν πικρή γεύση, θα γευτείτε ότι επιθυμείτε. Εάν είναι αλατισμένες ή τουρσί θα πάρετε πίκρα. Εάν τις αδειάζετε σε λιοτρίβι προμηνύονται πολλά κέρδη. Εάν είναι πράσινες θα υπάρξει ζημιά στην επιχείρησή σας.

ΕΝΑ: Αριθμός που συμβολίζει τη ζωή και την αναγέννηση.

ΕΝΝΕΑ: Αντιπροσωπεύει την άνοδο, την επιτυχία, τους στόχους και τις αντοχές, συμβολίζει την αναγέννηση και τη ζωή και είναι αρκετά συνδεδεμένος με την εγκυμοσύνη.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΡΙΟ- ΕΝΟΙΚΙΟ: Εάν βλέπετε ενοικιαστήριο, ανακατεύεστε σε ξένες υποθέσεις. Εάν νοικιάζετε κάτι, θα έχετε καυγάδες με την οικογένειά σας. Εάν νοικιάζετε σε άλλον, οικονομικές στενοχώριες. Εάν πληρώνετε ενοίκιο, θα μπείτε σε έξοδα. Εάν δυσκολεύεστε να το πληρώσετε, θα βγάλετε λεφτά από τις δουλειές σας. Εάν δε σας το πληρώνουν, προσέξτε τα ανοίγματα που θα κάνετε.

ΕΝΤΟΜΑ: Εάν πετούνε μακριά σας δείχνουν επαγγελματική αποτυχία. Εάν είναι στο σπίτι σας, σας χρειάζονται οι δικοί σας. Εάν τα σκοτώνετε, έρχονται κέρδη. Εάν σας ενοχλούν, θα έχετε προστριβές με άτομα του περιβάλλοντός σας. Εάν είναι μέλισσες, θα έχετε οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη.

ΕΞΙ: Αριθμός που δείχνει πως έχετε μέσα σας την επιθυμία και τη δύναμη να αντιμετωπίζετε τους ανταγωνιστές σας και να πολεμάτε για να βγαίνετε νικητές.

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ: Εάν εξομολογείστε σε παπά, τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν. Εάν σας εξομολογείται το ταίρι σας τον έρωτά του, έχει κάνει απιστία, ενώ αν το κάνετε εσείς, δε θα βρείτε ανταπόκριση. Εάν είναι και άλλοι παρόντες, δε σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Εάν την κάνετε γραπτή, θα έχετε ευνοϊκή απάντηση.

ΕΞΟΧΗ: Εάν πηγαίνετε και περνάτε ωραία, σας περιμένουν ευτυχισμένες ημέρες. Εάν είστε μόνος ή χαθήκατε στην εξοχή, θα απογοητευθείτε. Εάν τη βλέπετε από μακριά, θα έχετε οικονομικές απώλειες.

ΕΠΙΠΛΑ: Εάν είναι σπασμένα, οικογενειακά προβλήματα. Εάν τα αγοράζετε, θα έχετε κέρδη, ενώ αν τα πουλάτε οικονομικές απώλειες. Εάν σας φέρνουν έπιπλα ή διαλέγετε έπιπλα, θα περάσετε ήσυχη οικογενειακή ζωή.

ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ: Εάν είναι μέσα στην εκκλησία, θα έχετε ευτυχία και χαρά. Εάν τον προσκυνάτε, θα έχετε επιτυχίες. Εάν βλέπετε την περιφορά του, θα αντιμετωπίσετε με επιτυχία τα προβλήματά σας.

ΕΠΤΑ: Δείχνει πως είστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας.

ΕΡΑΣΤΗΣ: Εάν είναι ντυμένος στα άσπρα σας είναι αφοσιωμένος, στα μαύρα θα πάρετε στενοχώρια. Εάν σας εγκαταλείπει, θα σας κάνουν πρόταση γάμου. Εάν φεύγει ταξίδι, θα μάθετε κάτι άσχημο. Εάν τον δείτε πεθαμένο, θα λυπηθείτε για κάτι που θα μάθετε. Εάν τον παντρεύεστε, προφυλαχθείτε από ατυχήματα. Εάν ερωτοτροπείτε, θα πετύχουν τα σχέδιά σας. Εάν περπατάτε μαζί, σημαίνει απιστία. Εάν σας κρατάει αγκαλιά, θα νιώσετε ικανοποίηση. Εάν κρατάει άλλο πρόσωπο, θα βγει στην επιφάνεια κάποιο μυστικό. Εάν είστε παντρεμένη και βλέπετε κοντά σας τον εραστή σας, πρέπει να προσέξετε τους γύρω σας.

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: Εάν έχει κόσμο θα έχετε ευχάριστες αλλαγές, ενώ αν είναι έρημο θα είναι δυσάρεστες. Εάν το πουλάτε σας παραφυλάει αρρώστια. Εάν το χτίζετε θα μάθετε δυσάρεστα νέα για αγαπημένο πρόσωπο. Εάν κοιμάστε μέσα, θα έχετε οικονομικές απώλειες. Εάν δουλεύετε σε αυτό, θα έχετε κέρδη.

ΕΡΗΜΟΣ: Εάν ταξιδεύετε σε έρημο θα βρείτε σύντροφο στη ζωή, αλλά αν συναντάτε εμπόδια θα παρουσιαστούν δυσκολίες στα σχέδιά σας. Εάν περπατάτε μόνοι, θα δεχθείτε εγκατάλειψη. Εάν περπατάτε με παρέα, έχετε καλούς φίλους. Εάν βλέπετε καραβάνι, θα σας έρθουν κέρδη μετά από δυσκολίες.

ΕΡΩΤΑΣ: Εάν κάνετε έρωτα με το ταίρι σας, θα νιώσετε αγάπη αν το πρόσωπό του είναι όμορφο και απέχθεια αν είναι άσχημο. Εάν κάνετε σε δημόσιο χώρο, θα δεχθείτε εξευτελισμό. Εάν είστε σε άχυρα ή στάχια, θα έχετε κέρδη. Εάν έχει λάσπες, θα σας προσβάλουν. Εάν είστε σε πέτρες, θα έχετε προβλήματα. Εάν είστε σε πλοίο, θα έχετε ευτυχία. Εάν είστε σε αεροπλάνο, θα αναγνωριστεί η αξία σας. Εάν το άτομο που κάνετε έρωτα σας είναι άγνωστο, νιώθετε πιεσμένοι.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Εάν είναι πολυτελείας, θα έχετε αναστάτωση. Εάν είναι μέτριο, δε θα έχετε φιλοδοξίες. Εάν το εστιατόριο είναι δικό σας θα έχετε στενοχώριες και φασαρίες. Εάν τρώτε μαζί με άλλους, θα απογοητευθείτε. Εάν τρώτε με την οικογένειά σας, σας περιμένουν κέρδη, ενώ αν τρώτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο θα αποκτήσετε οικονομικά προβλήματα. Εάν βλέπετε άλλον να τρώει, θα αντιμετωπίσετε ζηλοφθονίες από γνωστό σας πρόσωπο. Εάν είστε μάγειρας σε αυτό θα έχετε κέρδη.

ΕΣΩΡΟΥΧΟ: Εάν γυρίζετε στους δρόμους με το εσώρουχα, θα προκαλέσετε αρνητική προσοχή. Εάν γυρίζετε στο σπίτι σας φορώντας μόνο αυτά, δε θα έχετε ήρεμη οικογενειακή ζωή. Εάν τα βγάζετε ή ήδη τα έχετε βγάλει, αδιαφορείτε για τους άλλους. Εάν σας τα βγάζουν χωρίς εσείς να θέλετε, θα υποστείτε πιέσεις. Εάν τα βάζετε, θα κάνετε κάτι που θα σας φέρει στενοχώρια. Εάν τα απλώνετε, θα σας κουτσομπολέψουν. Εάν τα σκίζετε, θα φερθείτε επιπόλαια σ κάποια κίνησή σας.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: Εάν τη διαβάζετε θα ακούσετε κουτσομπολιά, ενώ αν τη γράφετε ματαιοπονείτε. Εάν την πετάτε θα πέσει η υπόληψή σας. Εάν την καίτε θα νικήσετε τα λόγια που γίνονται εναντίον σας. Εάν την τυπώνετε, θα έχετε καινούριες ευκαιρίες.