Social Icons

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

O...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.




ΟΑΣΗ: Προμηνύει εύνοια και ανακούφιση.

ΟΔΗΓΟΣ: Εάν οδηγείτε αυτοκίνητο, ανθρώπους, ζώα ή νεκροφόρα, θα έχετε τύχη. Εάν οδηγείτε αμαξοστοιχία, να περιμένετε δυσκολίες. Εάν οδηγείτε τυφλό, θα πάρετε χαρά.

ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟΣ: Εάν είστε εσείς ή έχετε επισκεφθεί οδοντίατρο, επανεξετάστε τις φιλικές σας σχέσεις.

ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ: Εάν τη χρησιμοποιείτε, θα απαλλαγείτε από κάτι που σας κούραζε.

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ: Εάν σας τρίβουν με οινόπνευμα, θα σας πουν άσχημα λόγια. Εάν τρίβετε άλλον, θα τσακωθείτε για ασήμαντη αφορμή.

ΟΜΙΧΛΗ: Προμηνύει, δυσκολίες, άγχος και λύπη. Εάν διαλύεται και απομακρύνεται, θα ξεπεράσετε γρήγορα τα προβλήματα.

ΟΜΠΡΕΛΑ: Εάν την κρατάτε για να προστατευτείτε, υπάρχουν άνθρωποι που σας στηρίζουν. Εάν την κρατάτε για να προστατεύσετε άλλον, θα βοηθήσετε γνωστό πρόσωπο. Εάν δεν μπορείτε να την ανοίξετε, δε βρείτε εμπόδια. Εάν τη δανείζεστε, θα παρεξηγηθείτε με φίλους. Εάν τη δανείζετε, θα πληγωθείτε από φίλο. Εάν είναι σπασμένη ή χαλασμένη, θα αποτύχετε στις υποθέσεις σας.

ΟΞΙΑ: Δείχνει ότι θα πάρετε χαρά από πράξεις που θα κάνετε.

ΟΠΕΡΑ: Εάν πηγαίνετε, θα έχετε οικογενειακά προβλήματα. Εάν παρακολουθείτε, θα υπάρξουν εμπόδια στα επιχειρηματικά σχέδια.

ΟΠΛΟ: Εάν το κρατάτε, θα αποκτήσετε φήμη και δύναμη. Εάν το έχει άλλος, θα έχετε καυγάδες με γνωστούς σας. Εάν πληγώνεστε, θα περάσετε αρρώστια. Εάν είναι χαλασμένο, θα υποστείτε κούραση.

ΟΡΦΑΝΟΣ: Εάν δείτε ότι είστε ορφανός ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε, θα αποκτήσετε δύναμη από ισχυρά πρόσωπα, αλλά αν είστε θα μάθετε κάτι δυσάρεστο. Εάν βλέπετε ορφανά, θα αποκτήσετε κέρδη. Εάν υιοθετείτε ορφανό, θα ευτυχήσετε.

ΟΣΠΡΙΑ: Εάν τα τρώτε, θα έχετε γρήγορα κέρδη. Εάν τα βράζετε, θα λάβετε χρήματα. Εάν τα δίνετε σε άλλον, θα δώσετε χρήματα. Εάν βρίσκονται σε χέρια άλλου χωρίς να τα έχετε δώσει εσείς, θα έχει ευτυχία φιλικό σας πρόσωπο.

ΟΣΤΡΑΚΑ: Εάν είναι κλειστά και γεμάτα, σημαίνει ευτυχία. Εάν είναι άδεια, δε θα κερδίσετε τίποτα. Εάν είναι καθαρισμένα, οικονομικές απώλειες. Εάν μαζεύετε στην παραλία, θα έχετε απολαύσεις. Εάν είναι ψόφιο, θα μάθετε για θάνατο φίλου.

ΟΥΡΑ: Εάν είναι αλόγου και μακριά, θα έχετε πληθώρα αγαθών, αν είναι κοντή ή κουρεμένη, θα υποστείτε ταπείνωση. Εάν είναι γαϊδάρου, κακοτυχία. Εάν είναι ψαριού που βρίσκεται στη θάλασσα, σας περιτριγυρίζουν εχθροί.  Εάν τρώτε ουρά ψαριού, θα αποκτήσετε πλούτο. Εάν είναι ζωντανού ερπετού, θα αποκτήσετε βάσανα, ενώ αν είναι ψόφιου, απαλλαγή από βάσανα. Εάν είναι κόκορα, όπως και να τη δείτε, προμηνύει καταφρόνηση. Εάν δείτε ότι εσείς έχετε ουρά, θα είστε ο ίδιος η αιτία της ταπείνωσής σας.

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ: Η ζωή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Εάν έβρεξε και αμέσως μετά βγήκε το ουράνιο τόξο, θα αποκτήσετε αμέτρητα πλούτη.

ΟΥΡΑΝΟΣ: Εάν είναι καθαρός και γαλανός, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις. Εάν είναι συννεφιασμένος, θα έχετε εμπόδια και προβλήματα. Εάν έχει λίγα σύννεφα, θα νικήσετε δυσκολίες. Εάν τα σύννεφα είναι κόκκινα, θα αυξήσετε τα κέρδη σας. Εάν είναι σκοτεινός, θα περάσετε στενοχώρια. Εάν είναι νύχτα και ο ουρανός είναι ξάστερος, θα αποκτήσετε πλούτη. Εάν ανεβαίνετε στον ουρανό, θα έχετε τιμές.