Social Icons

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Η...

Βρείτε ακόμα περισσότερες ερμηνείες, πληθώρα συνδυασμών και λέξεις που δε φαντάζεστε να σας αναλύονται στο «ΟΝΕΙΡΟΛΕΞΙΚΟ». 'Ενα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη για όλους τους φίλους και τις φίλες μου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φερενίκη» σε προσιτή τιμή.



ΗΘΟΠΟΙΟΣ: Εάν είστε εσείς και υποδύεστε δραματικό ρόλο, θα υπάρξουν καυγάδες στην οικογένειά σας, ενώ με κωμικό θα υπάρχει ευτυχία. Εάν ηθοποιός είναι το ταίρι σας, κινείται πίσω από την πλάτη σας. Εάν βλέπετε κάποιον που είναι πράγματι ηθοποιός, θα έχετε ερωτικές επιτυχίες. Εάν βλέπετε πολλούς ηθοποιούς κάτω από τη σκηνή σας στήνουν παγίδα.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ: Εάν είστε εσείς, θα έχετε απρόοπτη συνάντηση. Εάν είναι άλλος, θα σας κάνουν ερωτική εξομολόγηση.

ΗΛΙΟΣ: Εάν είναι καθαρός, θα πραγματοποιηθούν τα σχέδιά σας, αν είναι κρυμμένος από σύννεφα προμηνύονται δυσάρεστα γεγονότα. Εάν ανατέλλει, θα έχετε καλές ειδήσεις και κέρδη, αν δύει, θα σας πιάσει θλίψη. Εάν οι ακτίνες του πέφτουν στο σπίτι σας, ευχάριστο γεγονός. Εάν πέφτουν πάνω σας, ευτυχία. Εάν τον αγγίζετε, επιτυχίες.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Εάν το κρατάτε, έχετε πολλές ανησυχίες. Εάν το αγοράζετε, θα έχετε καλές ειδήσεις. Εάν γράφετε σε αυτό, είστε υπερβολικοί. Εάν μετράτε τις ημέρες, θα αργήσετε να ξεκαθαρίσετε ότι σας απασχολεί. Εάν αφαιρείτε φύλλα, θα σας έρθει κάτι που δεν περιμένατε. Εάν ψάχνετε ημερομηνία, θα έχετε μια σωστή οικογένεια. Εάν δεν έχει ημερομηνίες, προμηνύεται αρρώστια. Εάν είναι το προσωπικό σας που γράφετε, θα μαθευτούν τα μυστικά σας.

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ: Εάν είναι ενεργό, θα υπάρχουν εντάσεις με άτομα της οικογένειας σας. Εάν εκρήγνυται, κάποιοι θέλουν το κακό σας. Εάν η λάβα του φτάνει στο σπίτι σας, θα αποκτήσετε κέρδη.