Social Icons

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Βρείτε τη χρυσή τομή σε μία διαμάχη με το σύντροφό σας. Οι παράλογες απαιτήσεις της οικογένειάς σας, σας βρίσκουν εντελώς αδιάφορους.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Στην προσπάθειά σας να πετύχετε περισσότερα, καταφέρνετε να αγχώνεστε. Όταν αισθανθείτε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντί να ασχολείστε με τα προβλήματα των άλλων, ασχοληθείτε με τα δικά σας. Βρείτε γαλήνη στην αγκαλιά του αγαπημένου σας προσώπου και πάρτε δυνάμεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφού αναζητάτε μια αλλαγή φροντίστε να την κάνετε. Εάν προσπαθήσετε πραγματικά να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, θα το καταφέρετε.
 
ΛΕΩΝ: Απαιτήστε καλύτερες συνθήκες εργασίας, γιατί το έχετε πραγματικά ανάγκη. Κατακτήστε το περιβάλλον σας με τη γοητεία σας και κερδίστε όσα αξίζετε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όταν κάτι σας εκνευρίζει προσπαθήστε να το εξηγήσετε με λόγια και όχι με σιωπή. Χρησιμοποιήστε το χρόνο σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να τα προλαβαίνετε όλα.
 
ΖΥΓΟΣ: Για να είστε πιο ήρεμοι, φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Ξεπεράστε όσα συμπλέγματα σας κρατούν αιχμάλωτους στο παρελθόν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλετε την προσωπικότητά σας, χωρίς να φοβάστε τι θα που οι άλλοι. Κινηθείτε πιο οργανωμένα και με στρατηγική, για να μη μπορέσει να σας αμφισβητήσει κανείς.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τολμήστε να ικανοποιήσετε τουλάχιστον τις βασικές σας επιθυμίες. Η εμπλοκή σας σε σχόλια και λόγια που γίνονται στο χώρο εργασίας σας, δε σας βοηθάει.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις και αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς. Να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που παίρνετε, ώστε μετά να μη το μετανιώσετε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε αλλαγές που θα δώσουν καινούριο νόημα στην ερωτική σας ζωή. Μην παρασυρθείτε σε εργασίες που θα καθυστερήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη.
 
ΙΧΘΥΣ: Διεκδικήστε αυτά που θέλετε και μην περιμένετε από τους άλλους να μαντέψουν τις επιθυμίες σας. Ερμηνεύστε με κατανόηση την απόμακρη στάση ενός αγαπημένου σας φίλου.