Social Icons

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, έστω κι αν επιφανειακά δείχνετε ότι ελέγχετε τα πάντα σε σχέση με τον εαυτό σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Λειτουργήστε με βάση τη λογική και την αποδοχή κάποιων γεγονότων, χωρίς εκρήξεις και χωρίς να σκέφτεστε μονίμως την αξιοπρέπειά σας, που έτσι κι αλλιώς δεν κινδυνεύει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε τη ζωή σας με άλλο μάτι και δουλέψετε για να γίνετε περισσότερο ευτυχισμένοι, αναγνωρίζοντας συγχρόνως ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν όση προσπάθεια και να κάνετε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ελάτε πιο κοντά στους φίλους σας όχι μόνο για να περάσετε ευχάριστα, αλλά και για να αναπτύξετε την κοινωνική σας δραστηριότητα.
 
ΛΕΩΝ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναθεωρήσετε απόψεις και ιδέες ή να διαφοροποιήσετε την αντιμετώπιση που είχατε σε καταστάσεις που απαιτούν κόπο δίνοντας μικρό όφελος.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όταν απρόσμενα γεγονότα εισβάλουν στη ζωή σας, καλλιεργήστε την υπομονή και την ευελιξία σας, πιστεύοντας παράλληλα στις ικανότητές σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Προωθήστε την προσωπική σας ζωή και μη φοβηθείτε να αναγνωρίσετε τα λάθη σας ή να διορθώσετε λάθη που κάνατε, γιατί οι θετικές αλλαγές στη ζωή σας θα είναι πολλές.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπερδεύεται η προσωπική σχέση με το σύντροφό σας και διχάζετε με τις φιλικές που έχετε, γεμίζοντάς σας διλήμματα και βάζοντας σας να κάνετε ακόμα και ανόητες  συγκρίσεις μεταξύ τους.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αισθανθείτε και πάλι δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε και τα πιο δύσκολα που ίσως σας έρθουν. Μη γίνεστε επιθετικοί με τους γύρω σας, εξαιτίας των υποχρεώσεων που σας έχουν δημιουργήσει άγχος και κούραση.           
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καταφέρατε να πετύχετε να δίνετε και να παίρνετε ισότιμα, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε. Αποβάλετε κάθε εγωισμό και αναγνωρίστε στην αγάπη το χάρισμα που έχει να γιατρεύει τις πληγές.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευκαιρίες για τους αδέσμευτους του ζωδίου θα υπάρχουν, όμως, η άστατη συμπεριφορά σας, θα σας σπρώχνει να μην μπορείτε να διαχωρίσετε τι θέλετε και τι όχι.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι ενέργειες που θα κάνετε για να πλησιάσετε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν δε θα τα βρίσκουν σύμφωνους και επειδή θα αντιστέκονται, εσείς θα ξεσπάτε με θυμό.