Social Icons

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Κυριακή 5 έως 11/12/21

ΚΡΙΟΣ:
Η βδομάδα ξεκινάει ήρεμα για εσάς, παρόλο που στην ουσία τα θέματά σας θα συνεχίζουν να τρέχουν. Αυτή τη φορά φαίνεστε αποφασισμένοι να μη βγείτε ούτε εκτός προγράμματος, ούτε από τα ρούχα σας για τίποτα και για κανέναν. Βέβαια, δε θα είναι τόσο εύκολο να το πετύχετε, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα παίζει παιχνίδια με εσάς και την ψυχολογία σας και κάποιες στιγμές η δύναμη που θα βγάζετε θα γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον σας. Συγκεντρωθείτε στους προσωπικούς σας στόχους, αποφεύγοντας καταστάσεις που σας αποδυναμώνουν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τα σχέδιά σας σε σχεδόν όλους τους τομείς θα έχουν εμπόδια και καθυστερήσεις που δε θα μπορείτε να καταλάβετε το λόγο της ύπαρξής τους και εδώ θα είναι απαραίτητο να δείξετε ψυχραιμία και όχι να πανικοβληθείτε. Παράλληλα, θα σας κάνει να αισθανθείτε αρκετή κόπωση, μια που το άγχος σας θα είναι αυξημένο και δε θα σας είναι εύκολο να χαλαρώσετε. Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και η αύξηση της κοινωνικότητάς σας, θα σας φέρει αρκετές καινούριες γνωριμίες αλλά και ανανέωση παλαιότερων, που θα σας είναι χρήσιμες τόσο για τη παρούσα κατάσταση, όσο και για το μέλλον σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανακαλύψτε την όμορφη πλευρά της ζωής και πάρτε μικρές δόσεις ευτυχίας. Ξυπνήστε μέσα σας το κέφι για δημιουργία ή για καινούριες σχέσεις και σκεπτόμενοι θετικά μπορείτε να προβείτε και σε επαγγελματικά ανοίγματα. Το σύνθημα της μέρας είναι δώστε εξηγήσεις για να λυθούν οι παρεξηγήσεις. Απαλλαγείτε από τυχόν ενοχές που μέχρι τώρα σας κρατούσαν εγκλωβισμένους στις φαντασιώσεις σας και αυτή η μορφή ξεκαθαρίσματος θα είναι μια εκκίνηση για το μέλλον σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανοίξτε τα χαρτιά της καρδιάς σας με λιγότερους ενδοιασμούς και εκμεταλλευτείτε τη σειρά προκλήσεων που θα αλλάξει τις καθημερινές σας παραστάσεις. Οι προοπτικές ευαισθητοποιούν τη δημιουργικότητά σας και σας βγάζουν από την καθήλωση της ευθείας. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι πλούσιες και θα διέπετε σε κοινωνικό επίπεδο, ώστε να ωφελείστε και επαγγελματικά. Δουλέψτε σκληρά για να ανταμειφθείτε και κρατήστε καλά τα μυστικά σας. Η άνοδός σας θα είναι θεαματική, γι’ αυτό να είστε προνοητικοί στις επενδύσεις σας ότι κι αν θα αφορούν.
 
ΛΕΩΝ: Το ξεκίνημα της εβδομάδας αλλάζει το κλίμα προς το καλύτερο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε τάξη στη ζωή σας. Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα και όσοι βρίσκεστε στην αρχή μιας σχέσης, θα διανύσετε μια πραγματικά ευτυχισμένη περίοδο. Η σύνεση και η υπομονή θα σας ωφελήσουν σημαντικά. Περιορίστε τη φαντασία σας και αναλύστε τα δεδομένα, για να ανακαλύψετε πως πολλά από τα προβλήματα που εσείς βλέπετε είναι ανύπαρκτα. Θα ενισχυθεί ο οικονομικός σας τομέα με ευχάριστες ειδήσεις και πληροφορίες που θα αυξήσουν τα έσοδά σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους συνεργάτες θα είναι άψογη, ώστε να μπορέσετε να έχετε μαζί τους συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, που θα αποδώσουν σε συμφωνίες με σημαντικές βλέψεις για το μέλλον σας. Φροντίστε να μην το παρακάνετε με τα επαγγελματικά σας θέματα και να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, καθώς οι δυνάμεις του οργανισμού σας μπορεί να είναι μεγάλες, αλλά όχι ατελείωτες. Ενισχύονται τα σχέδιά σας, αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι στον τρόπο που θα εκφραστείτε, καθώς δε θα είναι δύσκολο να παρασυρθείτε σε εντάσεις και τα νεύρα σας να χτυπήσουν κόκκινο.
 
ΖΥΓΟΣ: Έρχονται επαγγελματικές επιτυχίες που θα σας ωθήσουν να έχετε άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Η καλή σας ψυχολογία θα περάσει και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού αυτή τη φορά δε θα επιβαρύνετε τον προσωπικό σας χώρο με τα εργασιακά σας θέματα. Προτιμήστε τη συντροφιά των εκλεκτών της καρδιάς σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πείτε λόγια που θα πικράνουν τους δικούς σας ανθρώπους, μια που θα έχετε την τάση να είστε αρκετά εριστικοί και δύστροποι.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιόλογη μέρα για τα επαγγελματικά σας σχέδια, όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία που θα υπάρχει στα καθημερινά σας θέματα, αλλά γιατί θα σας προσφερθούν και οι καλύτεροι όροι. Οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν, γι’ αυτό μη διστάσετε να σπρώξετε τα πράγματα και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει.
Η διεύρυνση της σκέψης σας και η όξυνση της όρασης και της ακοής, θα σας οδηγήσει στη γνώση και θα ενισχύσει την τύχη σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσεγγίστε τα άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και να καλυτερεύσετε τις συνεργασίες σας. Αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες και σχέσεις και να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και ενδεχόμενα που θα δώσουν άνοδο στον οικονομικό σας τομέα. Το αίσθημα της αυτοπεποίθησης και της ασφάλειας που θα έχετε καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας, θα σας παρακινήσει να προχωρήσετε σε σοβαρές επενδύσεις- αποφάσεις, τόσο πάνω σε πρόσωπα, όσο και σε πράγματα που μπορεί να κάνουν πιο ευχάριστη ή πιο εύκολη τη ζωή σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα ή να πάρετε ρίσκα, γιατί δε θα είναι εύκολο να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι ακριβώς θέλετε. Οι ερωτήσεις που θα έχετε να κάνετε πάνω στα συναισθηματικά σας θέματα θα είναι πολύ περισσότερες από τις απαντήσεις που θα πάρετε. Δε φτάνει σε μια σχέση να ταιριάζετε μόνο σεξουαλικά, είναι απαραίτητο να συμβαδίζετε και πνευματικά. Η συνειδητοποίηση θα πρέπει να είναι το πρώτο σας βήμα για την αλλαγή.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι καθυστερήσεις αλλά και οι προβληματισμοί για την πορεία της ερωτική σας σχέσης όσοι είστε δεσμευμένοι, θα είναι δεδομένες, όμως, αυτό δε σημαίνει πως απαραίτητα θα έχετε πρόβλημα με το σύντροφό σας. Πλησιάστε περισσότερο ο ένας τον άλλο και να προσπαθήσετε να επαναπροσδιορίσετε κάπως τη σχέση σας. Εάν νιώθετε έτοιμοι να επισημοποιήσετε το δεσμό σας, κάντε το κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Αυτό που θα μετρήσει περισσότερο ακόμα και αν είστε αδέσμευτοι, αλλά οδεύεστε στην αναζήτηση ενός συντρόφου, θα είναι ο βαθμός συντροφικότητας και η ταύτιση απόψεων και συναισθημάτων.
 
ΙΧΘΥΣ: Διώξτε κάθε ίχνος θυμού,  ή αγανάκτησης που έχετε τον τελευταίο καιρό για κάποια πράγματα και αφήστε το σύντροφό σας να σας πολιορκήσει και να σας δείξει τα συναισθήματα που έχει και νιώθει για εσάς. Άτομα του παρελθόντος που υπήρξαν φίλοι σας, επανεμφανίζονται στη ζωή σας, έχοντας αξιώσεις. Εάν το θελήσετε θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Η απόφαση για το αν θα γυρίσετε πίσω, θα την πάρετε αποκλειστικά εσείς, γι’ αυτό πριν κατασταλάξετε σε οριστικά αποτελέσματα, σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους και κυρίως αν αυτό επιθυμείτε για τη συναισθηματική σας ζωή και το μέλλον σας.