Social Icons

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Σκεφτείτε τα λάθη σας αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε το σύντροφό σας και να του δείξετε το ενδιαφέρον σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην εμπλακείτε σε καταστάσεις μπερδεμένες, που μπορούν να σας βλάψουν μακρόχρονα. Μη δυσκολέψετε τη ζωή σας αναλαμβάνοντας οικονομικά ρίσκα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μόνο με την κοινή λογική, θα μπορέσετε να αποφύγετε ψυχοφθόρες καταστάσεις. Μην προβείτε σε παρακινδυνευμένες κινήσεις που θα σας προσγειώσουν ανώμαλα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακολουθήστε καινούριους δρόμους και κατευθύνσεις και μη μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Μην αφήσετε την κακή ψυχολογική σας διάθεση να επηρεάσει τη λογική σας.
 
ΛΕΩΝ: Προτιμήστε να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε, από το να αναλάβετε και άλλες υποχρεώσεις. Λειτουργείστε με βάση τις συγκυρίες και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα άτομα της οικογένειας σας θα γίνουν η αιτία για να έρθετε σε σύγκρουση με το σύντροφό σας. Διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει επειγόντως να τακτοποιηθούν.
 
ΖΥΓΟΣ: Γίνετε πιο ξεκάθαροι και πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε και θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν. Ανασυγκροτηθείτε για να κερδίσετε το χρόνο που έχετε χάσει κάνοντας άσκοπα πράγματα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αποφεύγετε να δείτε κατάματα την πραγματικότητα, γιατί δε θα κερδίσετε τίποτα. Μη δίνετε λαβές με τη συμπεριφορά σας σε παρασκηνιακούς τύπους που σας παραμονεύουν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε χρειάζεται να κάνετε παρέα με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν και σας καθηλώνουν στο παρελθόν με αρνητικές σκέψεις. Ο αγώνας σας θα δικαιωθεί, μόνο αν καταλάβετε τις ουσιαστικές ανάγκες και των άλλων.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές επαγγελματικής καταξίωσης, θα είναι σαφώς περισσότερες, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα κάνετε την επανάστασή σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και συζητήσεις που γίνονται με κλειστά χαρτιά στον εργασιακό σας χώρο, γιατί αλλιώς θα βρεθείτε εσείς εκτεθειμένοι αντί των άλλων.
 
ΙΧΘΥΣ: Τα προβλήματα του οικογενειακού χώρου, θα σας σπρώξουν στο να χάσετε τον έλεγχο και να παραφερθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ η βασική αιτία θα εντοπίζεται στα διαφορετικά πιστεύω του καθενός σας.