Social Icons

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Μην μπλοκάρετε τη λογική σας με υπερβολικά συναισθήματα. Εάν δεν προσέξετε τα λόγια σας, θα προκαλέσετε ρήγμα σε μια παλιά σας φιλία.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε καινούριους τρόπους δράσης για να απομακρυνθείτε από χαοτικές καταστάσεις. Κρατήστε μόνο τις ισορροπίες που ξέρετε ότι σας είναι απαραίτητες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναζητήστε χρόνο να απομονωθείτε για να μπορέσετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Κάντε εξονυχιστική εξέταση σε δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να ανταπεξέλθετε σε καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία, περιορίστε τον εκνευρισμό σας. Εάν ζητηθεί η γνώμη σας για κάποιο θέμα, κάντε το με μεγάλη επιφύλαξη.
 
ΛΕΩΝ: Σε ανθρώπους με διαφορετικό σκεπτικό, υπερασπιστείτε τις απόψεις σας. Ψάξτε βαθιά μέσα σας, τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και σας πληγώνει.
                     
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην εντυπωσιάζεστε από ανθρώπους που μόλις τους γνωρίσατε. Όταν οι θυσίες που κάνετε δεν εκτιμιούνται, πρέπει να τις σταματήσετε το ταχύτερο.
 
ΖΥΓΟΣ: Περιφρονήστε την ειρωνική διάθεση κάποιου συνεργάτη σας, για να πέσουν στο κενό οι προσπάθειές του. Σχέδια χωρίς ρεαλιστικές βάσεις που καθυστερούν τις εξελίξεις, απαιτείται να τα αποβάλετε τώρα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δε θέλετε να απογοητευτείτε, προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς τουλάχιστον με τον εαυτό σας. Μην παίξετε το παιχνίδι όσων προσπαθούν να ελέγχουν το μυαλό και τις κινήσεις σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεσπάστε το θυμό σας σε αυτούς που πρέπει και όχι σε αυτούς που βρίσκετε μπροστά σας. Η διασκέδαση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας καταλαβαίνουν, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για κάθε ενδεχόμενο πρέπει να μάθετε να ζείτε με τη μοναξιά και όχι να πανικοβάλλεστε μόνο με τη λέξη. Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν συναισθηματικές υποθέσεις που δεν είναι στο χέρι σας να διευθετηθούν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε τις δυσκολίες να σας επηρεάσουν ψυχοσωματικά, αλλά προσπαθήστε να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν.
 
ΙΧΘΥΣ: Όταν προσπαθείτε να δείξετε πως εσείς έχετε το δίκιο στη σχέση σας, να προσέξετε περισσότερο τα λόγια και τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε.