Social Icons

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ 2022

Το επίκεντρο του 2022 θα είναι η επιστροφή στην κανονικότητα και η ανοικοδόμηση της ζωής μας.
Σύμφωνα με την αριθμολογία, η νέα χρονιά περιλαμβάνει τρεις δονήσεις του αριθμού «2» και επιδράσεις από τον αριθμό «0»
 
Με τον αριθμό «2» δονείται η δυαδικότητα, η ισορροπία, η προσαρμοστικότητα, η πίστη η εμπιστοσύνη, η συνεργασία και η διπλωματία. Αντιπροσωπεύει την αγάπη, την οικογένεια και τις συνεργασίες. Σκεπτόμενοι ότι εμφανίζεται τρεις φορές, όλα θα επηρεαστούν στο τριπλάσιο και καθώς εμφανίζεται και ο αριθμός «0» οι ενέργειες ενισχύονται ακόμα περισσότερο. Όλα ξεκινούν από το σημείο μηδέν και στο σημείο μηδέν όλα τελειώνουν. Πολλές φορές δεν γνωρίζουμε το τέλος, αλλά γνωρίζουμε την αρχή που είναι στο σημείο μηδέν. Όταν υπάρχει το «0», η εστίαση και η προσοχή στις λεπτομέρειες θα βοηθήσει να μετατρέψετε τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας σε πραγματικότητα.
 
Προσθέτοντας τα ψηφία του 2022 σε μονοψήφιο, βλέπουμε ότι αριθμολογικά μας δίνει το «6» (2+0+2+2=6). Μετά την πληθώρα αλλαγών και προσαρμογών που μας έφερε το 2021 με παγκόσμιο έτος το 5, ήρθε η ώρα να προσαρμοστείτε σε έναν νέο ρυθμό και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη νέα πραγματικότητα. Φέτος τα πόδια σας θα πατάνε γερά στη γη, θα βρείτε μια νέα αίσθηση ισορροπίας και οι σχέσεις σας θα διαδραματίσουν ιδιαίτερα μεγάλο ρόλο.
 
Πολλοί από αυτούς που θα συναντήσετε θα έχουν έναν πετυχημένο ρόλο στην εξέλιξή σας ως άτομο και θα λειτουργήσουν ως καταλύτες για να μεταμορφωθείτε στο άτομο που θέλετε να είστε. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι σχέσεις σας θα είναι σαν παραμύθι. Κάποιες θα φέρουν δυσκολίες στο δρόμο σας μια που η ανάπτυξη συχνά δεν είναι μια άνετη διαδικασία και αυτό συμβαίνει όταν πρέπει να αναπτυχθείς παράλληλα με άλλους ανθρώπους. Πρέπει να έχετε αρμονία και δώσετε στους γύρω σας την επιλογή να βασίζονται σε εσάς όταν το χρειάζονται. 
 
Ο αριθμός «6» είναι ένας πολύ υπεύθυνος αριθμός, οπότε κάντε σοβαρές προσπάθειες προς τα όνειρά σας και μην επιδοθείτε σε φανταχτερά ταξίδια. Αντί αυτού, προσπαθήστε να δημιουργήσετε κάτι που μπορεί να αντέξει δοκιμασίες και χτίστε τα θεμέλια του μέλλοντός σας εργαζόμενοι σκληρά.
Αν η προηγούμενη χρονιά σας επέτρεψε να εστιάσετε στις δικές σας ανάγκες, το 2022 σας ενθαρρύνει να θυμηθείτε πόσο σημαντική είναι η παρουσία άλλων ανθρώπων  στη ζωή σας. Ανεξάρτητα πόσους φίλους έχετε, αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο με νέες και ενδιαφέρουσες σχέσεις. Αρκετοί από αυτούς που θα συναντήσετε στη ζωή σας, θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο για τα επόμενα χρόνια, οπότε σκεφτείτε ότι η κοινωνικοποίηση είναι κάτι σαν εντολή της νέας χρονιάς.
 
Αναζητήστε σταθερότητα, αφήνοντας πίσω την αβεβαιότητα της περασμένης χρονιά βάζοντας σταθερές βάσεις. Σίγουρα ακούγεται συναρπαστικό και θα σας φέρει προχωρώντας σταθερότητα και ψυχική ηρεμία.
 
Το 2022 βεβαιωθείτε ότι όλες οι πτυχές της ζωής σας είναι αρμονικές και ισορροπημένες, έτσι ώστε να μην χάσετε ότι είναι σημαντικό για εσάς. Η αρνητική σκέψη πρέπει να αποφεύγετε όποτε είναι εφικτό. Είναι αδύνατο να συμβεί κάτι τυχαία, οπότε βεβαιωθείτε ότι παραμένετε θετικοί. Να έχετε εμπιστοσύνη στις γνώσεις σας για να οδηγηθείτε στη σωστή απόφαση και να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα.
 
Να είστε αφοσιωμένοι και υπομονετικοί σε ότι κάνετε και ειδικότερα αν θέλετε να αλλάξετε εργασία. Πρέπει να παραμείνετε παραγωγικοί και να τηρείτε τις προθεσμίες και το πρόγραμμα. Μη θέτετε αυθαίρετα όρια στον εαυτό σας ή επικεντρώνεστε σε μεγαλύτερους στόχους. Αποφύγετε βαρετές καταστάσεις που θα καταναλώνουν την ενέργεια και το χρόνο σας. 
 
Το 2022 βρείτε τι είναι σημαντικό στη ζωή σας και επικεντρωθείτε σε αυτό. Σταματήσετε να ανησυχείτε για ασήμαντα πράγματα και να σπαταλάτε το χρόνο και την ενέργειά σας σε αυτά. Συνεχίστε να είστε φιλόδοξοι και να εργάζεστε για τον εαυτό σας και όλα τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα. 
 
Θα είναι πραγματικά στο χέρι σας να φέρετε ισορροπία στη ζωή σας και να θέσετε όρια αν χρειαστεί. Αν μάθετε να ξεκλειδώνετε την εσωτερική σας δύναμη, θα εκπλαγείτε από το πόσο απλή μπορεί να γίνει η καθημερινότητά σας. Για να απομακρυνθείτε από το σκοτάδι, πρέπει να δείτε πρώτα σε όλα το φως. Φέτος σας περιμένουν σπουδαία πράγματα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τα αγκαλιάσετε.
 
Για να βρείτε ποιο θα είναι το προσωπικό σας έτος το 2022, πως θα σας επηρεάσει και τι θα σας φέρει, προσθέστε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας με τον αριθμό της χρονιάς που φέτος είναι το «6».
 
Προσθέτετε μέχρι ο αριθμός να είναι μονοψήφιος.
(π.χ. γέννηση 15/6 συν το 6 που εκπροσωπεί το 2022.
1+5+6+6=18 (1+8)=9)
 
Προσωπικό έτος «1»
Το 2021 ολοκληρώσατε έναν σημαντικό 9ετή κύκλο της ζωής σας, αφήνοντας τα πράγματα που δεν σας εξυπηρετούσαν πλέον. Ίσως να μην ήταν πάντα η ευκολότερη διαδικασία και μερικές φορές μια αίσθηση γενικής ανησυχίας να θόλωνε το όραμά σας καθώς περιμένατε να εμφανιστούν επιλογές που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.
Το 2022 η παλίρροια επιτέλους έρχεται και θα αρχίσετε να έχετε υπέροχες επιλογές που θα έρχονται στο δρόμο σας. Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιες από αυτές θα αποφασίσετε να ακολουθήσετε, καθώς δε γίνεται απλά να τις κοιτάτε. Θα χρειαστεί να αποφασίσετε και να ξεκινήσετε μερικές νέες περιπέτειες και αυτό θα είναι η αρχή ενός ολοκαίνουργιου ταξιδιού. Οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες σε όλη τη διάρκεια του 2022, αλλά τις περισσότερες εσείς θα τις ξεκινήσετε. Δε θα σας τις επιβάλει κανείς. Είναι η σειρά σας να αρχίσετε να μιλάτε, οπότε ετοιμαστείτε να κάνετε γνωστές τις απόψεις σας. Κάντε πράγματα που θα ανεβάσουν τη ζωή σας και μην επικεντρώνεστε στις αποτυχίες σας. Γιορτάστε τα επιτεύγματά σας και να είστε περήφανοι για το άτομο που είστε και τα υπέροχα πράγματα που έχετε κάνει στη ζωή σας. Πάντα να πιστεύετε στις ικανότητές σας και να μην ακούτε ανθρώπους που ζηλεύουν την πρόοδό σας. Να περιβάλλεστε από εκείνους που θα σας υποστηρίζουν και μπορείτε να εμπιστεύεστε. Θα υπάρχει ροή εισοδήματος και τα οικονομικά σας θα τεθούν υπό έλεγχο. Προσέξτε να μην ξοδέψετε τα χρήματά σας σε πράγματα που δεν έχουν σημασία. Επικεντρωθείτε περισσότερο στις ανάγκες σας παρά στα θέλω. Το 2022 θα είναι γεμάτο ευλογίες, οπότε εστιάστε σε ότι έχει σημασία και αγκαλιάστε τη θετικότητα.

Προσωπικό έτος «2»
Η νέα χρονιά θα χρειαστεί υπομονή και συνεργασίας. Ενώ το 2021 σας προσέφερε την ευκαιρία να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να ακολουθήσετε νέες περιπέτειες, το 2022 σας ζητάει να βρείτε ισορροπία σε αυτό που κυνηγάτε και να κάνετε περισσότερο χώρο για ανθρώπους στη ζωή σας. Αφού προχωρήσετε ολοταχώς, στη συνέχεια θα πρέπει να περπατήσετε με προσεκτικούς ρυθμούς και να βεβαιωθείτε ότι δεν πιέζετε κανέναν στην προσπάθειά σας να φτάσει εκεί που εσείς κρίνετε ότι πρέπει. Θα διανύσετε μια ευαίσθητη και σημαντική χρονιά που θα πρέπει να προσαρμοστείτε στη νέα πραγματικότητα. Μεγάλη έμφαση θα δοθεί και σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, ειδικότερα αυτούς που θα θεωρήσετε το άλλο σας μισό. Είτε είστε ελεύθεροι, είτε είστε ήδη σε δεσμευμένοι, το 2022 δίνει πλεονέκτημα στις ρομαντικές σας σχέσεις. Θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά με κάποιον, οπότε να είστε πρόθυμοι να το αποδεχθείτε. Η εγκατάλειψη δε θα πρέπει να είναι επιλογή για εσάς, καθώς ότι και να γίνεται έχετε πάντα τη δυνατότητα να σηκωθείτε και να εξασφαλίσετε το τέλος που θέλετε. Ορισμένες πτυχές της ζωής σας θα κυλήσουν ομαλά, ενώ σε άλλες θα αγωνιστείτε και αυτό είναι και το φυσιολογικό. Μην εγκαταλείψετε τα όνειρά σας, αλλά παραμείνετε δυνατοί και ξεπεράστε τις προκλήσεις. Μείνετε πιστοί στα πιστεύω και τις πεποιθήσεις σας και μη συμβιβαστείτε μόνο για κάνετε άλλους ευτυχισμένους. Εκτιμήστε τις εμπειρίες που θα αποκομίσετε γιατί από αυτές θα γίνετε καλύτεροι. Εργαστείτε για την επίτευξη των υψηλότερων στόχων σας και θα ευημερείτε ακόμη και μέσω εμποδίων. Κάντε την κάθε μέρα σας να μετράει σα να είναι μοναδική.

Προσωπικό έτος «3»
Ετοιμαστείτε γιατί το 2022 είναι εδώ για να αλλάξει τη μοτίβο της ζωής σας, βοηθώντας να επικοινωνήσετε διαφορετικά και να ενσωματωθείτε με νέες κοινότητες. Θα είναι μια χρονιά μάθησης, αλλά όχι από αυτές που θα σας κρατούν αλυσοδεμένους σε ένα γραφείο. Το σύμπαν σας καλεί να φύγετε και να απολαύσετε όσο το δυνατόν τις μέρες που θα έρθουν, προσαρμόζοντας τις ξεπερασμένες απόψεις σας στο σήμερα. Η ζωή θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες, όπως μια μετακόμιση ή αλλαγή εργασίας ή κάτι άλλο που σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με διαφορετικό τρόπο. Ίσως σας φανεί λίγο αγχωτικό, καθώς θα συναντήσετε πολλούς ανθρώπους και θα κάνετε αρκετές αλλαγές, οπότε κάντε το καλύτερο για να μην αποσυντονιστείτε. Η νέα χρονιά θα σας προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξετε τη ζωή σας από την αρχή, οπότε είναι καλύτερο να αποδεχτείτε ότι όλα θα μοιάζουν διαφορετικά στο τέλος από ότι όταν ξεκινήσατε. Μην πολεμήσετε τις αλλαγές, γιατί αυτό θα σας δυσκολέψει. Τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα λόγω της σκληρής δουλειάς και της αποφασιστικότητάς σας. Φιλτράρετε τις σκέψεις σας ώστε να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. Δημιουργήστε τη ζωή που θέλετε για τον εαυτό σας, ακούστε αγαπημένα πρόσωπα που σας δίνουν τις συμβουλές τους, μην αδιαφορείτε την εποικοδομητική κριτική και εργαστείτε για να βελτιώσετε τον εαυτό σας. Μην αφήνετε πίσω ανθρώπους να σας κοιτούν, αλλά γίνετε ο οδηγός τους, στηρίξτε τους και θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα. Επικεντρωθείτε σε ότι σας δίνει ψυχική ηρεμία και μην περιβάλλεστε από πράγματα που σας αγχώνουν. Εξοικονομήστε χρήματα ξοδεύοντας μόνο για τις βασικές σας ανάγκες. Μπορείτε να διαθέσετε λίγα  για να νιώσετε πιο άνετα, αλλά δεν πρέπει να τα κάνετε κατάχρηση. Μη θεωρήσετε τίποτα δεδομένο. Οδηγήστε τη ζωή σας προς την κατεύθυνση που θα σας κάνει ευτυχισμένους και περήφανους για τις προσπάθειές σας.

Προσωπικό έτος «4»
Μετά από μια χρονιά ανεμοστρόβιλο που ζήσατε, έρχεται το 2022 να σας βάλει σε έναν νέο δρόμο που θα περιλαμβάνει ένα σταθερό μονοπάτι που θα πρέπει να ακολουθήσετε κυρίως μόνοι σας. Θα είναι μια χρονιά σκληρής δουλειάς και προσπάθειας, οπότε αν ελπίζατε να περάσετε όλες τις μέρες με ξεκούραση και χαλαρότητα ξεχάστε το και βάλτε μπροστά τον καλύτερο σας εαυτό για να δείξετε στους άλλους πόσο έμπειροι είστε και ότι μπορείτε να κάνετε ότι απαιτεί μια δουλειά. Μεγάλο μέρος της εργασίας θα πρέπει να γίνει από εσάς, αλλά οι γύρω σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν εάν δουν ότι καταβάλλετε τις απαραίτητες προσπάθειες, οπότε μην νομίζετε ότι πρέπει να επωμιστείτε μόνοι σας όλα τα βάρη. Το 2022 είναι μια χρονιά για να δυναμώσετε σε όλα τα επίπεδα, ενώ ταυτόχρονα θα σας μάθει να αναγνωρίζετε που χρειάζεστε βοήθεια. Κατανοήστε τι θέλετε στη ζωή και τι  πρέπει να κάνετε για να το πετύχετε. Μην αισθάνεστε άνετα με τα λίγα που έχετε όταν μπορείτε να πετύχετε περισσότερα. Προορίζεστε για μεγάλα πράγματα και πρέπει να το πιστέψετε. Αυξήστε τα οικονομικά σας με έντιμους τρόπους, γιατί μόνο η ακεραιότητα και η ειλικρίνεια θα σας φέρουν χαρά και εκπλήρωση των στόχων σας. Μυστικά και ψέματα που θα εμποδίσουν την πρόοδο και την ανάπτυξή σας, δεν υπάρχει λόγος να τα επωμιστείτε. Ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας και φροντίστε να αφήσετε να ανέβουν και εκείνοι που είναι πρόθυμοι αναπτυχθούν μαζί σας. Να θυμάστε πως πάντα μπορείτε να ζητήσετε επαγγελματική καθοδήγηση αν τα πράγματα ξεφύγουν από τον έλεγχό σας. Φροντίστε να έχετε καλή σχέση με τους συνεργάτες σας, γιατί οι μεγάλες σχέσεις χτίζουν μόνιμους δεσμούς.
 
Προσωπικό έτος «5»
Ξεκινώντας η νέα χρονιά μπορείτε να περιμένετε πολλές ευκαιρίες και μεταμορφώσεις που θα έρθουν η μία μετά την άλλη σε σημείο που μέχρι τέλος του 2022 θα είστε ένας πολύ διαφορετικός άνθρωπος. Οι αλλαγές φέτος θα είναι υψίστης σημασίας, αλλά ξεχωριστό ρόλο θα παίξει και η απόκτηση περισσότερης ελευθερίας. Η απομάκρυνση οποιωνδήποτε δεσμών που σας κρατούν δεμένους με παλιές σκέψεις και συμπεριφορές που δεν σας εξυπηρετούν, θα είναι το καλύτερο που θα πράξετε. Θα κατακλυστείτε από τις επιλογές που θα έχετε μπροστά σας, αλλά εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και θα καταλήξετε ακριβώς εκεί που προορίζεστε. Το 2022 είναι μια χρονιά για να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε στα ύψη. Θα πάρετε αποφάσεις που θα κάνουν τη ζωή σας ενδιαφέρουσα, οπότε αναλάβετε την ευθύνη και αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα έχετε. Μην αφήσετε τίποτα να σας κρατήσει πίσω, καθώς έχετε όλα τα εφόδια να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας υπαγορεύσει τον τρόπο που θα ζείτε. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις σας για να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν υπέρ σας, αφήνοντας πίσω αρνητικές σκέψεις. Διορθώστε λάθη που πράξατε στο πρόσφατο παρελθόν και μην αφήνετε να σας στοιχειώνουν. Ξοδέψτε τα χρήματά σας σε ότι είναι σημαντικό και θυμηθείτε που πρέπει να εξοικονομήσετε. Ότι επιθυμείτε στη ζωή σας φέτος θα εμφανιστεί, η σκληρή δουλειά θα αποδώσει και θα έχετε αρκετές επιτυχίες, ώστε να είστε σε θέση να μοιράζεστε με άλλους. Σε προσωπικό επίπεδο να είστε ειλικρινείς προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να δείχνετε την εκτίμησή σας.
 
Προσωπικό έτος «6»
Το 2022 θα είναι αριθμολογικά για εσάς μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά. Ως εκ τούτου, μπορείτε να περιμένετε ότι τα θέματα των σχέσεων και των ευθυνών θα είναι αρκετά αυξημένα. Υπήρξαν πολλές αλλαγές στο δρόμο σας και η ζωή σας έγινε αρκετά διαφορετική από ότι ήταν στο παρελθόν. Ωστόσο, φέτος οι ρυθμοί σας θα επιβραδυνθούν λίγο και θα χρειαστεί να επιστρέψετε σε σχέσεις που είχατε βάλει στον πάγο και να τις ενισχύσετε. Όχι μόνο οι άνθρωποι που γνωρίζετε ήδη θα είναι σημαντικοί κατά τη διάρκεια του 2022, αλλά να περιμένετε να γνωρίσετε πολλά νέα άτομα που θα γίνουν ορόσημα στην εξέλιξή σας ως άνθρωπος. Είτε πρόκειται για θέματα αγάπης, φιλίας ή ακόμα και για το επαγγελματικό σας περιβάλλον, οι άνθρωποι που θα συναντήσετε σε αυτούς τους 12 μήνες θα αλλάξουν τη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να περνάτε όλο το χρόνο σας απασχολημένοι με την ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου. Όμως, επειδή θα έχετε πολλές ευθύνες να βάλετε σε τάξη, δε θα μπορείτε να τις αποφύγετε. Όσα εμπόδια εμφανιστούν στη ζωή σας, θα είναι για να σας δοκιμάσουν, αλλά και για να σας δείξουν την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε. Μην αγνοήσετε τα σημάδια, αλλά χρησιμοποιήστε τα για να φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να γίνει καλύτερος, εξερευνώντας νέες δεξιότητες που θα προωθήσουν την καριέρα σας. Εργαστείτε για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και τους αγαπημένους σας. Συνεχίστε να επενδύετε σε έργα που θα σας εξασφαλίσουν μεγάλα κέρδη και η οικονομική σταθερότητα θα είναι εξασφαλισμένη.
 
Προσωπικό έτος «7»
Η νέα χρονιά θα είναι μια πολύ ήσυχη περίοδος κατά την οποία θα αισθάνεστε ότι υπάρχετε περισσότερο σε έναν κόσμο ονείρων παρά στην άμεση πραγματικότητα. Βιώσατε τόσα πολλά τον τελευταίο χρόνο προσπαθώντας να διατηρήσετε τις σχέσεις σας στον πραγματικό κόσμο και τώρα ήρθε η ώρα να τσεκάρετε για λίγο τα αποτελέσματα κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα. Παρόλο που το 2022 ευνοεί την ξεκούραση και τη χαλάρωση για εσάς, δε θα πρέπει να αμελήσετε τελείως τις υποχρεώσεις σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εναλλάσσεται και να αποσύρεται ανάλογα με τις ανάγκες και να κινείται στον κόσμο σαν ένα απαλό αεράκι και όχι ως μια καταιγίδα. Στρέψτε το βλέμμα σας προς τα μέσα και δείτε τι μπορείτε να ανακαλύψετε και πως θα διορθώσετε λάθη που κάνατε στο παρελθόν. Συνδεθείτε με άτομα που θα είναι ευχαριστημένοι με την πρόοδο και την ανάπτυξή σας και αποφύγετε να κάνετε εχθρούς σε κάθε σχέδιο ή στόχο που βάζετε μπροστά. Να είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε όσους το κάνουν για εσάς και να μη φέρεστε εγωιστικά. Μάθετε νέες δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να ευδοκιμήσετε στην καριέρα σας και μην ασχοληθείτε με πράγματα που δεν είστε καλοί.  Αναλάβετε ρίσκα και εργαστείτε σκληρά, γιατί τίποτα στη ζωή δεν είναι εύκολο. Η ροή που θα έχουν τα έσοδά σας θα είναι εντυπωσιακή, οπότε κινηθείτε με τον ίδιο τρόπο για να εξοικονομήσετε περισσότερα. Διατηρήστε ευτυχισμένες σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο, ξεπερνώντας προκλήσεις παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Αντιμετωπίζοντας μαζί καταιγίδες θα εκτιμήσετε ο ένας τον άλλον ακόμα περισσότερο. Μην κάνετε κάτι που θα βάλει σε κίνδυνο τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας επαφές. Διατηρήστε την ακεραιότητά σας και μείνετε μακριά από άτομα που σας ενθαρρύνουν να εμπλακείτε σε ανέντιμες σχέσεις.
 
Προσωπικό έτος «8»
Μπείτε δυνατά τη νέα χρονιά διασφαλίζοντας τη θέση σας και δείχνοντας σε όσους σας περιβάλλουν πόσο μακριά είστε διατεθειμένοι να φτάσετε για να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες και στα όνειρά σας. Υπάρχουν στιγμές που το 2022 θα αισθανθείτε λίγο έξω από τα νερά σας, αλλά αυτό θα συμβαίνει μόνο επειδή πρέπει να καταλάβετε για τι είστε ικανοί και δεν είναι πάντα εύκολο να δείξετε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε όταν καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια, γιατί αυτό απαιτεί δουλειά. Ωστόσο, μόνο αν συνεχίσετε να εργάζεστε θα υπάρχουν προοπτικές ανόδου και θα έρθει η ανταμοιβή, οπότε μην αφήσετε εμπόδια ή τρίτα πρόσωπα να γίνουν ο λόγος που δε θα φτάσετε στο στόχο σας. Τη νέα χρονιά μπορείτε να κάνετε μεγάλα βήματα, αλλά το άτομο που θα εντυπωσιάσετε περισσότερο με την πρόοδό σας θα είναι ο εαυτός σας και δε θα υπάρχει τίποτα πιο ενδυναμωτικό. Θα βοηθηθείτε αν εκτιμήσετε φέτος περισσότερο τις φιλίες σας. Φροντίστε να είστε διαθέσιμοι για άτομα που σας στηρίζουν, ώστε να διατηρηθεί ακμαία η ψυχική σας ηρεμία. Προχωρήστε σε θετικές αλλαγές για να κάνετε καλύτερη τη ζωή σας και τα μεγάλα επιτεύγματα θα είναι μπροστά σας. Βελτιώστε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, αναζητώντας καθοδήγηση όταν νιώθετε κολλημένοι. Αντιμετωπίστε όσες προκλήσεις μπορείτε και για όσες δυσκολεύεστε, αφήστε τις πίσω και επικεντρωθείτε σε ότι έχει σημασία. Πάρτε σωστές αποφάσεις, γιατί κάθε βήμα που θα κάνετε θα πρέπει να είναι καλά υπολογισμένο. Μην αφήσετε τίποτα να σας κρατήσει πίσω και να σας οδηγήσει μακριά από την επιτυχία. Διατηρήστε σταθερά τα έσοδά σας και αν χρειαστεί ακούστε τις συμβουλές κάποιου που εμπιστεύεστε. Οι δεσμευμένοι να είστε δίπλα στο ταίρι σας όταν αυτό απαιτείται και οι ελεύθεροι πάρτε το χρόνο σας για να βρείτε εκείνο το άτομο που θα γεμίζει την καρδιά σας.
 
Προσωπικό έτος «9»
Αφήστε πίσω σας παλιές συμπεριφορές και καθαρίστε το έδαφος για να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος. Θα διαπιστώσετε ότι καταστάσεις που σας δυσκόλευαν, ακόμα και άτομα που δε σας ταίριαζαν, φεύγουν από τη ζωή σας τη νέα χρονιά. Δε θα είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που θα γίνουν, καθώς δε θα θέλατε να αλλάξετε τρόπο ζωής. Ωστόσο, όσο περισσότερο αντιστέκεστε τόσο θα δυσκολεύεστε, οπότε θα ήταν σοφό να αποδεχτείτε τις αλλαγές. Θυμηθείτε πως αν κάτι φύγει από τη ζωή σας δεν ήταν γραφτό να είναι εκεί και αυτό που μένει θα βοηθήσει στη δημιουργία της βάσης της νέας ζωής σας. Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και μην επικεντρώνεστε σε πράγματα που σας εμποδίζουν να πετύχετε τις πιο μεγάλες προσδοκίες σας. Έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη, άρα προσεγγίστε τους στόχους σας με σιγουριά και θα τα καταφέρετε. Δουλέψτε τις αδυναμίες σας, ενώ τα δυνατά σας σημεία θα βοηθήσουν να γίνετε καλύτεροι και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Εμπιστευθείτε τη δυναμική σας και να είστε αισιόδοξοι όταν αντιμετωπίζετε προκλήσεις. Δημιουργήστε την καθημερινότητα που θέλετε, χρησιμοποιώντας το μυαλό σας καθώς οι πράξεις και τα λόγια σας, θα καθορίσουν το άτομο που είστε. Συνεχίστε να κάνετε τα σωστά βήματα, για να εξασφαλίσετε οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια. Δεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις και αφήστε να σας πλησιάσουν περισσότερα άτομα. Θα γνωρίσετε κάποια που θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Μάθετε να ακούτε αυτό που σας λέει η καρδιά σας και μη θεωρήσετε τίποτα δεδομένο. Απελευθερωθείτε από τους φόβους σας και αφήστε τις ανησυχίες σας στην άκρη, γιατί θα σας κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Η αρνητικότητα δεν πρέπει να έχει θέση στη ζωή σας. Να είστε ανοιχτοί σε θετικές ενέργειες και η ζωή σας θα γίνει ακόμα πιο όμορφη.