Social Icons

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Είναι πολύ πιθανό να τα βάλετε με τον εαυτό σας για όλα όσα δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα. Μη το βάλετε κάτω στην πρώτη δυσκολία, γιατί τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε συζητήσεις η συμφωνίες για θέματα που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα. Θα ανατραπούν πολλά από αυτά που πιστεύατε μέχρι τώρα για ορισμένα άτομα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε για άλλη μέρα συζητήσεις που θα αφορούν τα οικονομικά σας. Ανακαλύπτοντας ότι είναι διαφορετικές από τις δικές σας, θα προφυλαχθείτε από απογοητεύσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συγκρούσεις και τα νεύρα δε θα σας αφήσουν να πάρετε αποφάσεις. Μια νέα σχέση που έρχεται στο προσκήνιο θα σας κάνει αρκετά χαρούμενους.
 
ΛΕΩΝ: Λίγη απομόνωση θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο ξεκάθαρα. Οργανώστε τα οικονομικά σας και ξεκινήστε κάνοντας περικοπές σε περιττά έξοδα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξαρτάται από τους δικούς σας και μόνο χειρισμούς η πορεία της σχέσης σας. Το ταίρι σας δε φταίει σε τίποτα αν εσείς έχετε πρόβλημα στη δουλειά σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιείστε την δημιουργικότητά σας στον επαγγελματικό σας χώρο για να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα. Γεγονότα στο περιβάλλον τού σπιτιού σας μπορεί να σας ταράξουν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρξουν εντυπωσιακές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα με σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα. Αξιοποιείστε με πίστη τις ευκαιρίες που σας δίνονται χωρίς να κάνετε υπερβολές.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην ρισκάρετε σε αβέβαιες επενδύσεις και αποφύγετε τα τυχερά παιγνίδια. Καινούριες σχέσεις διαφαίνονται στο προσκήνιο, αλλά και αρκετές διαπραγματεύσεις στις συνεργασίες σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις θα είναι προάγγελος κάποιων θετικών ευρύτερων εξελίξεων. Κάντε μια αποτίμηση των πεπραγμένων και επαναπροσδιορίστε τα πλαίσια μέσα στα οποία θα κινηθείτε στην πορεία.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια καινούρια γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας. Αποφύγετε να εκθειάσετε τα προσόντα σας στον εργασιακό χώρο, γιατί θα χαρακτηριστείτε επιπόλαιοι από άτομα κύρους.
 
ΙΧΘΥΣ: Η αναγνώρισή σας έρχεται με θεαματικό τρόπο και αλλάζει το σκηνικό στην ζωή σας. Ο δυναμισμός σας θα βρει διεξόδους εφαρμογής και οι άλλοι θα μείνουν έκθαμβοι με την πρόοδό σας.