Social Icons

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Θα γεμίσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας βγάλουν από το φαύλο κύκλο που αισθάνεστε ότι βρίσκεστε και θα αφαιρέσουν βάρος από την πλάτη σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες και αν αρχίσετε να περιορίζετε την ανυπομονησία σας δε θα πιστεύετε αυτά που θα βλέπετε να πραγματοποιούνται.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην υποβάλλεστε σε άσκοπες ταλαιπωρίες, αλλά εξοικονομήστε σωστά τις δυνάμεις σας. Ξεκαθαρίστε κάποιες ασάφειες  που σχετίζονται με τον οικονομικό σας τομέα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην υγεία σας θα είναι εύκολο να ξεπεραστεί, αρκεί να φροντίσετε να κάνετε τα απαραίτητα τσεκάπ εάν έχετε ενοχλήσεις.
 
ΛΕΩΝ: Η φυσική σας κατάσταση, όσο και η υγεία σας απαιτούν φροντίδα από την πλευρά σας, ειδικά αυτήν την περίοδο που βρίσκεται σε μια φάση φορτωμένη με υποχρεώσεις και άγχη.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε σφαιρικά όλα τα ενδεχόμενα και προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση μερικών σχεδίων.
 
ΖΥΓΟΣ: Η καριέρα σας έχει τη δύναμη να απογειωθεί, αρκεί να πιστεύετε σε αυτό που επιδιώκετε, γιατί διαφορετικά δε θα μπορέσετε να το κατακτήσετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος τύχης και εύνοιας σε οικονομικά και κληρονομικά θέματα, αλλά και στο συναισθηματικό σας τομέα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκαθαρίστε οριστικά ότι αφορά τον οικογενειακό σας χώρο και το σπίτι σας. δείξτε ανοχή στις απαιτήσεις ή την ανικανότητα ορισμένων συγγενικών σας προσώπων.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να μην κάνετε επίδειξη δύναμης. Δεν είναι δυνατόν όλοι να έχουν ωριμάσει ταυτόχρονα με εσάς. Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά ζητήματα να ταλαιπωρήσουν τη σχέση σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν θεωρήσετε ότι κάποιες στιγμές δεν μπορείτε να βασιστείτε στο διάλογο για να επιλύσετε σημαντικά προβλήματα, αφήστε το για αργότερα.
 
ΙΧΘΥΣ: Δώστε στους άλλους ξεκάθαρα να καταλάβουν πως η προσωπική σας ζωή αφορά αποκλειστικά εσάς και δεν πρόκειται να αφήσετε κανέναν να πάρει αποφάσεις για εσάς.