Social Icons

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Δώστε χρόνο για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας και να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους που σας καταλαβαίνουν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προγραμματίστε κάθε σας κίνηση και μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή. Συντονιστείτε με τις περιστάσεις για να μην υπάρξουν εντάσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατηθείτε μακριά από έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Χάνετε την πραγματική ουσία των πραγμάτων όταν αφιερώνεστε σε πρακτικά θέματα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε αλλαγές στον προσωπικός σας χώρο και νιώστε ανανεωμένοι. Ξεχωρίστε τους καλούς σας φίλους από τους υπόλοιπους που πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις.
 
ΛΕΩΝ: Αναπληρώστε τις γνώσεις που σας λείπουν και δε θα βγείτε χαμένοι. Μην αφήνετε τη δουλειά να σας απορροφάει και ξεχνάτε τη διασκέδαση και τον έρωτα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διεκδικήστε ότι σας ανήκει και προσηλωθείτε στην καριέρα σας. Απαιτείται να κρατήσετε τη διακριτικότητα που σας χαρακτηρίζει και να μην ανακατευτείτε σε θέματα που δε σας αφορούν.
 
ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε σε συναισθηματικά θέματα να μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Συζητήστε, προτείνετε, απορρίψτε ή αποδεχτείτε πράγματα σε συναντήσεις και επαφές με τους συνεργάτες σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καθώς δε θα λείψουν οι αιτίες που θα ανατρέψουν λεπτές ισορροπίες, απαιτείται από πλευράς σας να διατηρήσετε αντικειμενικότητα και ψυχραιμία.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπερασπίστε τα πιστεύω σας και προχωρήστε σε γόνιμες διαπραγματεύσεις. Σας συμφέρει να κλείσετε εκκρεμότητες και όπου βλέπετε ότι υπάρχει ασυνεννοησία αλλάξτε πολιτική.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ρεαλισμός στα προσωπικά σας θέματα είναι προτιμότερος για να μην παίρνετε λάθος αποφάσεις και να μην αφήνετε εκκρεμότητες να καθυστερούν την πρόοδό σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να διαμορφώσετε πιο σωστά τους στόχους σας και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τα νέα σας βήματα.
 
ΙΧΘΥΣ: Καλλιεργήστε τις δυνατότητές σας και κάντε ένα γενικό ξεκαθάρισμα. Επισημάνετε τα υπέρ και τα κατά στον εργασιακό χώρο και διαχειριστείτε όλα σας τα ζητήματα πολύ προσεκτικά.