Social Icons

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Έχετε την ικανότητα να κατευθύνετε τη δυναμικότητά σας εκεί που χρειάζεται. Αρπάξτε την ευκαιρία και χαρείτε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας που είναι ιδιαίτερα τρυφερός.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αναζητήστε νέα ερεθίσματα που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας. Αν έχετε κατά νου να αγοράσετε κάτι, κάντε πρώτα μια έρευνα αγοράς.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράστε τις σκέψεις σας σε άτομα με τα οποία σας ενώνει ο σεβασμός. Έχετε δοκιμάσει διάφορα στη ζωή σας και λίγα είναι αυτά που μπορούν πλέον να σας εντυπωσιάζουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεσή σας δε θα είναι τόσο ανεβασμένη, ώστε να τολμήσετε εξόδους. Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε για την επαγγελματική σας άνοδο και μην αφήσετε τίποτα στη μέση.
 
ΛΕΩΝ: Επιδιώξτε μια πιο άμεση επικοινωνία με τους άλλους για να τους βοηθήσετε να σας καταλάβουν. Επιλέξτε να βάλετε δίπλα σας άτομα με τα οποία εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αρχίσετε να περνάτε πιο όμορφα αν περιορίσετε τα νεύρα σας. Μην προβείτε σε ξεκινήματα αν ακόμα δεν είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι.
 
ΖΥΓΟΣ: Επαγγελματικά θέματα θα απαιτήσουν τη διάθεση του προσωπικού σας χρόνου. Ότι προβλήματα και αν προκύψουν με το ταίρι σας, θα είναι αντιμετωπίσιμα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υποχωρήστε καθώς οι κόντρες με κοντινά πρόσωπα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες σας, ζητήστε βοήθεια και προγραμματίστε σωστά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι απαραίτητο να κινητοποιηθείτε και να κάνετε νέα σχέδια για το άμεσο μέλλον. Εκφραστείτε για να εκτονωθείτε και μην κρύβεστε από αυτούς που σας ξέρουν καλά.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει σε κάθε σας δραστηριότητα, οπότε κινηθείτε σωστά. Η τύχη θα είναι συνέχεια στο πλευρό σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να κάνετε κατάχτηση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφού η καρδιά σας ανήκει αλλού, μην την προδίδετε από ένα πείσμα. Θα βγει στην επιφάνεια όλο το άγχος, η ένταση και η γκρίνια, καθώς οι γύρω σας θα είναι αδιάλλακτοι στις απόψεις τους.
 
ΙΧΘΥΣ: Δε θα αποφύγετε την κούραση αν τα αφήνετε όλα για την τελευταία στιγμή. Η σκέψη σας είναι διαρκώς σε αυτά που περνούν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.