Social Icons

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και οργανώστε τα σχέδιά σας. Έχει μεγάλη σημασία να απαλλαγείτε από το στρες και το άγχος που σας έχει καταβάλλει, κάνοντας τη ζωή σας δύσκολη.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι επαφές και οι γνωριμίες που θα κάνετε, θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες τόσο για την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων όσο και για την μελλοντική σας πορεία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σας λείπει η ηρεμία και προκειμένου να χαλαρώσετε θα θελήσετε να απομονωθείτε. Κάντε το αφού το έχετε ανάγκη, αλλά επειδή όλα έχουν όρια μην ξεχάσετε να επανέρθετε στην ενεργό δράση.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυξήστε την κοινωνικότητά σας για να μπορέσουν να σας πλησιάσουν άτομα που δειλιάζουν, όμως, αποφύγετε παράτολμες κινήσεις ή μεγάλες αγορές.
 
ΛΕΩΝ: Κρατήστε μια ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις, γιατί παρόλο που το κλίμα θα δείχνει πιο ήρεμο αρκετές από τις σχέσεις σας θα δοκιμαστούν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι σχεδόν αδύνατον να μην αυξηθεί η γοητεία και ο ερωτισμός σας. Δεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους και κοινωνικά καλέσματα που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας με καινούρια πρόσωπα.
 
ΖΥΓΟΣ: Μάθετε να είστε πιο δυνατοί μέσα σε μία σχέση  και μη σας πιάνει πανικός όταν δεν μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του συντρόφου σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα σύνθετα στη σχέση σας πιο απλά και η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο χαλαρή. Περιμένετε τη σωστή στιγμή για μια καινούρια προοπτική με κοινούς στόχους.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Απ’ το να προβληματίζεστε αδιάκοπα, αφήστε πίσω ότι σας κουράζει. Απαλλαγείτε τάχιστα από καταστάσεις που σας έχουν φέρει σε τέλμα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε σκέψεις που σας κάνουν ευάλωτους σε υλικές διεκδικήσεις. Μόνο αν ενεργήσετε μεθοδικά θα έχετε υψηλά ποσοστά επιτυχίας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο σύντροφός σας προσπαθεί να ικανοποιήσει στο έπακρο τις δικές σας ανάγκες. Υπάρχει μια ισορροπία σε γενικές γραμμές μεταξύ σας και μπορεί να διατηρηθεί.
 
ΙΧΘΥΣ: Μια σειρά από περιστατικά θα είναι η αιτία να αποκαλυφθούν κρυφές επιθυμίες. Μην είστε τόσο δύσπιστοι σε αυτά που σας λένε, γιατί καμιά φορά η αλήθεια εκπλήσσει.