Social Icons

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Κυριακή 11 έως 17/7/21

ΚΡΙΟΣ:
Σε θέματα που θα σχετίζονται με το οικογενειακό σας περιβάλλον, φροντίστε να είστε οργανωμένοι για να ξέρετε πως θα κινηθείτε χωρίς να προκαλέσει αντιδράσεις. Η εν μέρει απομάκρυνση από τον εργασιακό χώρο, ίσως θα είναι η καλύτερη κίνηση αυτή τη στιγμή. Μην αφήσετε παλιές διαφωνίες να σας χαλάσουν το όμορφο κλίμα που θα δημιουργηθεί. Είναι πολύ πιθανόν να βρείτε περισσότερη σταθερότητα σε μια σημαντική σας σχέση, αφού θα περάσει στο στάδιο της ωρίμανσης.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη, καθώς κάτι καλύτερο πρόκειται να ξεκινήσει στη ζωή σας. Θα έρθουν στιγμές που χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές που θα εμπεριέχουν ρίσκο. Χρειάζεται να δώσετε περισσότερη σημασία και προσοχή για να καταφέρετε να κάνετε επιλογές που θα είναι μακροχρόνιες. Είστε από τα πιο κοινωνικά άτομα και αυτό σας βοηθάει σημαντικά να επεκτείνετε σημαντικά τον κοινωνικό σας κύκλο. Διορθώστε τα άσχημα σημεία στη συμπεριφορά σας και αποφύγετε να είστε προκλητικοί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε περισσότερο με την προετοιμασία ενός σχεδίου σας, παρά με την εκτέλεσή του. Προσπαθήστε να αποκομίσετε οφέλη από σχέσεις και συνεργασίες και παράλληλα ξεπεράστε γραφειοκρατικές δυσκολίες πριν προχωρήσετε στην προώθηση των σχεδίων σας. Θέματα που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα θα αποβούν βοηθητικά στις ενέργειές σας. Αλλαγές να περιμένετε σε ότι θεωρούσατε δεδομένο στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ο ψυχικός σας κόσμος θα δυναμώσει, βοηθώντας σας να βάλετε σε εφαρμογή και τα πιο δύσκολα σχέδια που έχετε κατά νου.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τρόπο οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε να μην είναι περαστικές, αλλά να παραμείνουν στη ζωή σας. δραστήριοι. Η καθημερινότητά σας θα είναι έντονη, όπως και ο ερωτικός σας τομέας. Να είστε ο εαυτός σας σε κάθε συναναστροφή για να μην μπορέσει κανένας να σας προσάψει το παραμικρό. Μην  προσπαθήσετε να αλλάξετε τους άλλους, γιατί όσο το παλεύετε τόσο θα βρίσκεται τοίχο μπροστά σας.
 
ΛΕΩΝ: Υπάρχει η δυνατότητα να βρείτε κοινά σημεία με όσους σας φαίνονται δύσκολοι ή απρόσιτοι. Ο διπλωματικός τρόπος θα αποδειχθεί ο καλύτερος, ενώ η αμεσότητα θα έχει αποτελέσματα. Δείτε πιο καθαρά το ρόλο που θέλετε να παίξετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα αλλάξετε ότι δε σας αρέσει. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν συσσωρεύσει μέσα σας αρκετό στρες, που θα μετατραπεί σε σωματική κόπωση και αδυναμία. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας και μην περιμένετε θαύματα για να νιώσετε καλύτερα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια νέα εποχή θα ξεκινήσει για την ερωτική σας ζωή, που θα βοηθήσει να εισχωρήσετε πιο βαθιά στη σχέση σας, αλλά και στην δική σας συμπεριφορά. Αυτό που θα έχει περισσότερη σημασία τώρα, είναι να μάθετε να είστε συνεπείς απέναντι στο σύντροφό σας από αυτά που μπορεί να του πείτε έως αυτά που θα θέλετε να κάνετε. Εάν υπάρχει κάτι που δε σας ικανοποιεί στη σχέση σας, κάντε μια σοβαρή συζήτηση με το σύντροφό σας, ώστε να εξομαλύνετε την κατάσταση και να βελτιώσετε το κλίμα.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι αδέσμευτοι φροντίστε να μην καταναλώνετε το χρόνο σας σε άχρηστες συζητήσεις ή γνωριμίες, καθώς θα υπάρξει αρκετή κίνηση που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Ναι μεν πρέπει να γίνετε πιο συζητήσιμοι και πιο κοινωνικοί, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να το παρακάνετε και να ξεφύγετε των ορίων. Υπάρχουν πολλά που πρέπει ακόμα να φροντίσετε πριν προχωρήσετε σε μια σοβαρή σχέση, όπως οι εναλλαγές της διάθεσής σας ή ο άστατος χαρακτήρας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κατασταλάξτε με σοβαρότητα στο πως θέλετε να είναι η ζωή σας από εδώ και πέρα για να είστε απολύτως σίγουροι για τις επιλογές σας. Εάν ήδη έχει φανεί στον ορίζοντα το άτομο που είναι σίγουρο και σας γεμίζει σιγουριά, αρχίστε να συγκεντρώνεστε προς αυτήν την κατεύθυνση και μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια να του δείξετε τα αισθήματά σας για κάτι άλλο που ακόμα δεν ξέρετε τι θα είναι. Επίσης, επειδή τα πάντα είναι πιθανά στο συναισθηματικό τομέα μη σας κάνει έκπληξη αν φιλικό σας πρόσωπο αρχίσει να εκδηλώνεται προς το πρόσωπό σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αλλαγές που έχετε αποφασίσει να κάνετε θα αρχίσουν να είναι σεβαστές και αποδεκτές από τους γύρω σας. Αυτό που έχετε ανάγκη είναι αγάπη, αρμονία και ισορροπία και απ’ ότι όλα δείχνουν δε θα σας λείψουν. Οι επιλογές που θα κάνουν αγαπημένα άτομα θα σας ικανοποιούν και θα σας βρίσκουν σύμφωνους. Οι συνεχείς σας προσπάθειες τον τελευταίο καιρό για να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας με τους άλλους αρχίζουν να καρποφορούν, ενώ παράλληλα ομορφαίνουν και οι συναισθηματικές σας σχέσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στην ζωή σας θα φτιάξουν την ψυχολογία σας. Απλοποιείστε τις σκέψεις σας για να ζήσετε το παρών και μην αναλώνεστε σε ανούσια θέματα. Μπορεί το παρελθόν να υπάρχει αλλά δεν υπάρχει λόγος να ζείτε ή να συμβιβάζεστε με αυτό. Πρέπει Μπορείτε να κάνετε καινούρια ξεκινήματα από το παρελθόν αλλά και από το παρών για να νοιώσετε πιο ανακουφισμένα. Από εσάς εξαρτάται πως θα εξελιχθούν σχέσεις και συνεργασίες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σας δίνονται ευκαιρίες για να βελτιωθούν αυτά που προσδοκάτε ή να ανανεωθούν αυτά που μέχρι τώρα είχαν βαλτώσει. Να έχετε υπόψη σας πως επειδή αρκετές φορές μέσα στο μήνα η ενεργητικότητά σας θα είναι μειωμένη, κάθε προσπάθεια υπέρβασης των δυνατοτήτων σας μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία σας. Φροντίστε να είστε πιο συγκρατημένοι στις κινήσεις σας και να μην αναλάβετε υποθέσεις που είναι πέρα από τις δυνάμεις σας. αντιθέτως προτιμήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Θα σας παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες για να κάνετε καινούριες επιλογές και θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε κερδισμένοι. Το σίγουρο είναι πως θα ανακουφιστείτε από εκκρεμότητες, ενώ τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να στρώνουν, επαναπαύοντας ορισμένους από τους προβληματισμούς σας. Αρχίστε να αγωνίζεστε για το μέλλον σας, βλέποντας την κάθε στιγμή που θα ζείτε σα μοναδική. Φροντίστε να κάνετε κινήσεις που θα σας ανεβάσουν ακόμα ψηλότερα και να ζητάτε αποτελέσματα που θα είναι πιο διαχρονικά.