Social Icons

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Το μόνο που θα σας προκαλεί εκνευρισμό είναι κάποια προβληματάκια στις συνεννοήσεις. Υποχωρεί το άγχος, η ανησυχία και τα προβλήματα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με την υγεία και την εμφάνισή σας. Θα έχετε αρκετή ενέργεια για να καταπιαστείτε με πράγματα που θα ομορφύνουν τη ζωή σας και θα δυναμώσουν τον οργανισμό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε καταχρήσεις και χαλιναγωγήστε τον παρορμητισμό σας. Αφήστε τη δημιουργική σας διάθεση και την πρακτικότητα να σας βοηθήσουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν θέλετε πραγματικά να τα πάτε καλά με το σύντροφό σας, είναι απαραίτητο να τον συμπεριλάβετε στα ενδιαφέροντά σας και να μην τον παραμελείτε για χάρη φίλων ή γνωστών.
 
ΛΕΩΝ: Ονειρεύεστε την τέλεια σχέση και μπορείτε να την έχετε, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας ώστε τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να μην είστε αφηρημένοι όταν κάνετε κάτι σημαντικό για να αποφύγετε τα μικροατυχήματα. Σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα και μετά πράξτε αναλόγως των αποτελεσμάτων.
 
ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε σωστά τον εαυτό σας και θωρακίστε τον καλύτερα, ώστε όταν η πίεση θα είναι μεγάλη να έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δε θα χάσετε χρήματα αλλά δε θα κερδίσετε και αυτά που υπολογίζατε. Φροντίστε να μην προσθέσετε καινούρια έξοδα σε έναν ήδη φορτωμένο προϋπολογισμό.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Δραστηριοποιηθείτε άμεσα αν πρέπει να αναζητήσετε συμμαχίες και μην περιμένετε για αργότερα. Οι προσπάθειες που θα κάνετε θα είναι πολλαπλάσιες του αποτελέσματος εξαιτίας αστάθμητων παραγόντων.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε από τυχόν προτάσεις και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας για να προφυλαχθείτε από τρικλοποδιές αντιπάλων σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο οικονομικός σας τομέας, απαιτεί προσεκτικούς και σοφούς χειρισμούς, χωρίς ρίσκα ή αβέβαιες επενδύσεις, που θα τον δυσκολέψουν περισσότερο.
 
ΙΧΘΥΣ: Μπορεί οι αλλαγές στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, να γίνονται ερήμην σας, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστείτε και να μην αντιδράτε σπασμωδικά, αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορείτε να τις αποτρέψετε.