Social Icons

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Βρείτε χρόνο να απομακρυνθείτε από όσα σας καταπιέζουν και μη φορτώνεστε ευθύνες άλλων. Μην ξεχνάτε τις προσωπικές σας ανάγκες φροντίζοντας των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Κερδίστε τις εντυπώσεις με γοητεία και φορώντας το καλύτερό σας χαμόγελο. Εκφράστε τις βαθιές σας επιθυμίες και σίγουρα θα βρείτε ανταπόκριση.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μερικές ώρες αναζήτησης με τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Φροντίστε από μόνοι σας να καλυτερεύσετε τις συνθήκες που επικρατούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μείνετε μακριά από κριτικές που γίνονται για άτομα που δε βρίσκονται παρόντα. Κρατήστε τη μέρα για τον εαυτό σας και χαλαρώστε μαζί με τους φίλους σας.

ΛΕΩΝ: Για να προχωρήσετε πρέπει πρώτα να αποδεσμευτείτε από εκκρεμότητες. Αξιοποιήστε προς όφελός σας απόψεις στενών συνεργατών που μοιράζεστε κοινά συμφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε χρόνο να βρεθείτε με το σύντροφό σας που έχετε παραμελήσει. Ξεκαθαρίστε συνεργασίες και αναζητήστε τρόπους για να αποκτήσετε καινούριες.

ΖΥΓΟΣ: Απομονωθείτε για λίγο, ώστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας. Να είστε διαλλακτικοί με όσους συναναστρέφεστε σε οικονομικό επίπεδο και να μην υποτιμάτε τη δύναμή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε τομείς που θα θέλατε να πάνε γρήγορα. Προωθήστε σωστά τις αποφάσεις σας αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα πάντα στη σημερινή μέρα θα σας παραπέμπουν στην ανανέωση. Αξιοποιήστε πληροφορίες που θα πάρετε για να έχετε μεγαλύτερο κέρδος, αλλά να είστε προσεκτικοί αν κινηθείτε παρασκηνιακά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες που θα φανούν στα επαγγελματικά σας. Οργανώστε σωστά τις υποχρεώσεις που έχετε γιατί θα κουραστείτε πολύ γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά στα οικονομικά σας πλάνα. Τα περιουσιακά σας είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μελετήσετε και να διευθετήσετε.

ΙΧΘΥΣ: Παράτολμες ή επιπόλαιες ενέργειες στον επαγγελματικό τομέα οδηγούν σε αλλαγές και αναθεωρήσεις, όμως, όλα θέλουν μέτρο για να υπάρχουν οικονομικά οφέλη.