Social Icons

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε τα απαιτούμενα όρια σε μια φιλία που δε θέλετε να πάρει τροπή σε ερωτική. Μόνο η προνοητικότητα θα σας σώσει από ένα λάθος που πάτε να πράξετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας μη χαλαρώνετε τις προσπάθειές σας. Ασχοληθείτε με νέα θέματα και μην αναλάβετε άλλες ευθύνες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Με αγάπη και συνέπεια θα κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε να γίνετε εύκολη λεία αυτών που ποντάρουν στον ευαίσθητο χαρακτήρα σας. Τα πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα θα βελτιωθούν αισθητά.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες και φοβίες. Δείξτε τα κίνητρά σας και κατατροπώστε τους αντιπάλους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε χρόνο για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας και να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους που σας καταλαβαίνουν.

ΖΥΓΟΣ: Προγραμματίστε κάθε σας κίνηση και μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή. Συντονιστείτε με τις περιστάσεις για να μην υπάρξουν εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Χάνετε την πραγματική ουσία των πραγμάτων όταν αφιερώνεστε σε πρακτικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε αλλαγές στον προσωπικός σας χώρο και νιώστε ανανεωμένοι. Ξεχωρίστε τους καλούς σας φίλους από τους υπόλοιπους που πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπληρώστε τις γνώσεις που σας λείπουν και δε θα βγείτε χαμένοι. Μην αφήνετε τη δουλειά να σας απορροφάει και ξεχνάτε τη διασκέδαση και τον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διεκδικήστε ότι σας ανήκει και προσηλωθείτε στην καριέρα σας. Προσπαθήστε σε συναισθηματικά θέματα να μην ξεπερνάτε τα όριά σας.

ΙΧΘΥΣ: Καθώς δε θα λείψουν οι αιτίες που θα ανατρέψουν λεπτές ισορροπίες, απαιτείται από πλευράς σας να διατηρήσετε αντικειμενικότητα και ψυχραιμία.