Social Icons

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Κυριακή 17 έως 23/11/19


ΚΡΙΟΣ: Διακρίνετε τα πραγματικά σας συμφέροντα, γιατί πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις με αρκετά αισιόδοξη διάθεση. Εστιάστε περισσότερο την προσοχή σας στις σχέσεις σας. Θα αρχίσετε να έλκεστε από άγνωστες καταστάσεις, ενώ θα αναζητήσετε τρόπους να γνωρίσετε καινούργια πράγματα στην ζωή σας ή να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Μπορεί να χρειαστεί να χειριστείτε ένα θέμα με αρκετή ένταση, αλλά θα έχει πολύ καλές προοπτικές.
Διεισδύστε περισσότερο στον εαυτό σας και να ανακαλύψετε τα χαρίσματα που κρύβετε τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας. Οι προσωπικές σχέσεις θα σας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μάθετε να δίνετε στις συνεργασίες σας και να δέχεστε το αποτέλεσμα λιγότερο ανταγωνιστικά. Η ισορροπία που χρειάζεται να δείξετε με τους άλλους είναι το κλειδί που θα σας οδηγήσει σε συνεργασίες. Μια καινούρια σχέση δεν είναι καθόλου δύσκολο να πραγματοποιηθεί τώρα, όπως και καινούριες γνωριμίες που θα σας αναδείξουν επαγγελματικά. Η καθημερινότητά σας ομορφαίνει, αλλά θα χρειαστεί να μοιράσετε το χρόνο σας στα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας θέματα. Να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες και να ανταποκριθείτε στο περιβάλλον που διαμορφώνεται γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Γνωρίστε κόσμο και γενικά κινηθείτε γρήγορα για να κλείσετε προτάσεις ή συμφωνίες επαγγελματικές που σας εξυπηρετήσουν στην πορεία. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν αλήθειες που μέχρις στιγμής δεν ήταν αντιληπτές.
Βασικό σας μέλημα πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση των στόχων σας, αν θέλετε να ενισχύσετε θετικά τον οικονομικό σας τομέα. Οι αλλαγές που έχετε αποφασίσει να κάνετε θα αρχίσουν να είναι σεβαστές και αποδεκτές από τους γύρω σας. Θα σας παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες για να κάνετε καινούριες επιλογές και θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε κερδισμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το σίγουρο είναι πως θα ανακουφιστείτε από εκκρεμότητες, ενώ τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να στρώνουν, επαναπαύοντας ορισμένους από τους προβληματισμούς σας. Είναι πολύ πιθανόν να βρείτε περισσότερη σταθερότητα σε μια σημαντική σας σχέση, αφού θα περάσει στο στάδιο της ωρίμανσης. Να είστε ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη, καθώς κάτι καλύτερο πρόκειται να ξεκινήσει στη ζωή σας. Μια νέα εποχή θα ξεκινήσει για την ερωτική σας ζωή, που θα βοηθήσει να εισχωρήσετε πιο βαθιά στη σχέση σας, αλλά και στην δική σας συμπεριφορά.

ΛΕΩΝ: Αυτό που θα έχει περισσότερη σημασία τώρα, είναι να μάθετε να είστε συνεπείς απέναντι στο σύντροφό σας από αυτά που μπορεί να του πείτε έως αυτά που θα θέλετε να κάνετε. Εάν υπάρχει κάτι που δε σας ικανοποιεί στη σχέση σας, κάντε μια σοβαρή συζήτηση με το σύντροφό σας, ώστε να εξομαλύνετε την κατάσταση και να βελτιώσετε το κλίμα. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να μην καταναλώνετε το χρόνο σας σε άχρηστες συζητήσεις ή γνωριμίες, καθώς θα υπάρξει αρκετή κίνηση που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ναι μεν πρέπει να γίνετε πιο συζητήσιμοι και πιο κοινωνικοί, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να το παρακάνετε και να ξεφύγετε των ορίων. Υπάρχουν πολλά που πρέπει ακόμα να φροντίσετε πριν προχωρήσετε σε μια σοβαρή σχέση, όπως οι εναλλαγές της διάθεσής σας ή ο άστατος χαρακτήρας. Θα έρθουν στιγμές που χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές που θα εμπεριέχουν ρίσκο. Χρειάζεται να δώσετε περισσότερη σημασία και προσοχή για να καταφέρετε να κάνετε επιλογές που θα είναι μακροχρόνιες. Δεν υπάρχει λόγος να λυπάστε τον εαυτό σας, γιατί τα καλύτερα έρχονται.

ΖΥΓΟΣ: Είστε από τα πιο κοινωνικά άτομα και αυτό σας βοηθάει σημαντικά να επεκτείνετε σημαντικά τον κοινωνικό σας κύκλο. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τρόπο οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε να μην είναι περαστικές, αλλά να παραμείνουν στη ζωή σας. δραστήριοι. Η καθημερινότητά σας θα είναι έντονη, όπως και ο ερωτικός σας τομέας. Να είστε ο εαυτός σας σε κάθε συναναστροφή για να μην μπορέσει κανένας να σας προσάψει το παραμικρό. Μην  προσπαθήσετε να αλλάξετε τους άλλους, γιατί όσο το παλεύετε τόσο θα βρίσκεται τοίχο μπροστά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κατασταλάξτε με σοβαρότητα στο πως θέλετε να είναι η ζωή σας από εδώ και πέρα για να είστε απολύτως σίγουροι για τις επιλογές σας. Εάν ήδη έχει φανεί στον ορίζοντα το άτομο που είναι σίγουρο και σας γεμίζει σιγουριά, αρχίστε να συγκεντρώνεστε προς αυτήν την κατεύθυνση και μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια να του δείξετε τα αισθήματά σας για κάτι άλλο που ακόμα δεν ξέρετε τι θα είναι. Επίσης, επειδή τα πάντα είναι πιθανά αυτό το μήνα στο συναισθηματικό τομέα μη σας κάνει έκπληξη αν φιλικό σας πρόσωπο αρχίσει να εκδηλώνεται προς το πρόσωπό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να αγωνίζεστε για το μέλλον σας, βλέποντας την κάθε στιγμή που θα ζείτε σα μοναδική. Φροντίστε να κάνετε κινήσεις που θα σας ανεβάσουν ακόμα ψηλότερα και να ζητάτε αποτελέσματα που θα είναι πιο διαχρονικά. Αυτό που έχετε ανάγκη είναι αγάπη, αρμονία και ισορροπία και απ’ ότι όλα δείχνουν δε θα σας λείψουν. Οι επιλογές που θα κάνουν αγαπημένα άτομα θα σας ικανοποιούν και θα σας βρίσκουν σύμφωνους. Οι συνεχείς σας προσπάθειες τον τελευταίο καιρό για να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας με τους άλλους αρχίζουν να καρποφορούν, ενώ παράλληλα ομορφαίνουν και οι συναισθηματικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε παλιές διαφωνίες να σας χαλάσουν το όμορφο κλίμα που θα δημιουργηθεί. Τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στην ζωή σας θα φτιάξουν την ψυχολογία σας. Απλοποιείστε τις σκέψεις σας για να ζήσετε το παρών και μην αναλώνεστε σε ανούσια θέματα. Μπορεί το παρελθόν να υπάρχει αλλά δεν υπάρχει λόγος να ζείτε ή να συμβιβάζεστε με αυτό. Πρέπει Μπορείτε να κάνετε καινούρια ξεκινήματα από το παρελθόν αλλά και από το παρών για να νοιώσετε πιο ανακουφισμένα. Από εσάς εξαρτάται πως θα εξελιχθούν σχέσεις και συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σας δίνονται ευκαιρίες για να βελτιωθούν αυτά που προσδοκάτε ή να ανανεωθούν αυτά που μέχρι τώρα είχαν βαλτώσει. Να έχετε υπόψη σας πως επειδή αρκετές φορές μέσα στο μήνα η ενεργητικότητά σας θα είναι μειωμένη, κάθε προσπάθεια υπέρβασης των δυνατοτήτων σας μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία σας. Φροντίστε να είστε πιο συγκρατημένοι στις κινήσεις σας και να μην αναλάβετε υποθέσεις που είναι πέρα από τις δυνάμεις σας. αντιθέτως προτιμήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Ίσως σας προβληματίσει κάτι και να χρειαστεί να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Αλλάξτε συμπεριφορά και γίνετε πιο υπομονετικοί με όσους σας περιβάλλουν. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο αν μάθετε να αφήνετε τα πάντα να γίνονται στην ώρα τους. Θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας ακόμα και αυτές που έχουν υποστεί σημαντική φθορά, αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Ίσως η τύχη σε ορισμένες περιπτώσεις σας βοηθήσει με κάπως ανορθόδοξο τρόπο. Όμως, μην ανησυχήσετε αφού καταστάσεις που θα πάρουν τέλος θα αποβεί ευνοϊκό για σας, καθώς θα ξεκινήσετε νέες διαδρομές που θα σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο.