Social Icons

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019



Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 


Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Νοέμβριος... 


Στις 1 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να κινείστε με περισσότερο τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα. Θα είστε ανοιχτοί σε ρίσκα, περιπέτειες και νέες γνωριμίες. Περάστε χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια που η διάθεσή σας θα είναι καλή, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε περί ελευθερίας.

Στις 5 ο Άρης στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, προκαλεί αναστάτωση στον προσωπικό σας χώρο και ένταση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, καθώς αν χάσετε τον έλεγχο θα εκφραστείτε σκληρά και δύσκολα θα πάρετε πίσω κάτι που είπατε και το μετανιώσατε.


Στις 8 ο Ήλιος στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, βοηθάει να εκφραστείτε δημιουργικά και να αναλάβετε καθήκοντα με σύνεση. Η εργατικότητα επιβραβεύεται. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, κάνει τη διαίσθησή σας να λειτουργεί άψογα ώστε να λύσετε ότι σας απασχολεί, αλλά λόγω του ανάδρομου Ποσειδώνα θα έχετε την τάση να κρύβεστε βάζοντας μόνοι σας εμπόδιο στο δρόμο σας.

Στις 9 ο Κρόνος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, καλυτερεύει αισθητά την ψυχολογία σας ώστε να αρχίσετε να κυνηγάτε στους στόχους σας και να ονειρεύεστε και πάλι.

Στις 10 ο Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνει καλυτέρευση στον επικοινωνιακό σας τομέα, οπότε το έδαφος για συζητήσεις και συναντήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα γίνεται πιο γόνιμο.

Στις 12 πραγματοποιείται Πανσέληνος στον Ταύρο, φέρνοντας δυσκολίες σε επίπεδο σχέσεων. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα από την πραγματική τους πλευρά και όχι παίρνοντας πρωτοβουλίες που είναι άσχετες. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος).  Ο Άρης στο Ζυγό σε εξάγωνο με τον Δία στον Τοξότη, σας δίνει τη δυνατότητα νε ξεπεράσετε εμπόδια και δυσκολίες, ενώ ταυτόχρονα σας ανοίγει νέους δρόμους και ευκαιρίες. 

Στις 13 ο Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα δυσκολέψει αρκετά τις αποφάσεις σας, ενώ θα μειωθεί και η βοήθεια που θα λαμβάνατε από συγκεκριμένα άτομα. Ταυτόχρονα ενισχύει τη φαντασία και την έμπνευση. Θα είστε δεκτικοί σε ότι ακούτε, αλλά θα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ποσειδώνα. Με τον Ήλιο στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για αύξηση εισοδημάτων και οι επαγγελματικές υποθέσεις έχουν άνοδο.

Στις 14 η Αφροδίτη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, αυξάνει τις ανασφάλειες και τα παράπονα. Μη ζητήσετε πολλά από τον περίγυρό σας γιατί θα τους δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.

Στις 19 ο Άρης περνάει στο Σκορπιό, φέρνοντας δυναμισμό, ενέργεια και αυξημένη γοητεία. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε πιο συγκρατημένοι με αποτέλεσμα κάποιες φορές να προκαλείτε ζήλιες και εντάσεις. Επαγγελματικά ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αλλαγές για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).

Στις 20 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Σκορπιό, οπότε αρχίζουν να μειώνονται οι εντάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε με την ανάδρομη πορεία του. Περιορίζονται τα λάθη, μειώνεται το παρασκήνιο, ενισχύετε η δυναμικότητά σας, ενώ οι συνεργάτες σας θα είναι πιο πρόθυμοι να σας ακούσουν και να σας στηρίζουν.

Στις 24 ο Άρης στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, θα βγάλει στην επιφάνεια επιθετικές συμπεριφορές και αντιδράσεις, ενώ δε θα λείπουν και οι προστριβές με τους γύρω σας.

Στις 26 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, φέρνει αέρα ανανέωσης. Ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας, καθορίστε τους στόχους σας και βελτιώστε τα σχέδιά σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος μας, αλλά επιβάλλεται να τη βοηθήσετε κι εσείς για να πετύχετε ευκολότερα τα σχέδιά σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω, αφήνοντας πίσω της την ανωριμότητα και την ανεμελιά. Πλέον θα αρχίσετε να λειτουργείτε με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και θα θέλετε να ολοκληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Καθώς σε πρώτη μοίρα θα βάζετε την καριέρα σας και σε δεύτερη την προσωπική, θα πρέπει να φροντίσετε να κρατάτε τις ισορροπίες για να μην απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που χρειάζεστε.

Στις 27 ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, δίνοντας ώθηση στο ένστικτό σας και αφήνοντάς σας να κινηθείτε με γνώμονα τη διαίσθησή σας. Όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρχει παρασκήνιο, μπερδέματα ή δύσκολες καταστάσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Στις 28 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, φέρνει αρκετά απρόοπτα, γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και αυξάνει τη γοητεία. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού ενδέχεται να φέρει εκπλήξεις που δε θα σας ενθουσιάσουν και τόσο, αλλά δε θα σας στενοχωρήσουν κιόλας.

Στις 30 ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, σας κάνει αναποφάσιστους και ανίκανους να αντισταθείτε σε ότι συμβαίνει γύρω σας.