Social Icons

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Αρχίστε να δείχνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα συναισθήματα που κρύβετε μέσα σας. Δε χρειάζεται να κολλάτε σε λεπτομέρειες που σας δυσκολεύουν τη ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να είστε πιο συνεργάσιμοι στον εργασιακό σας χώρο. Ψάξτε το λίγο παραπάνω για να βρείτε τη κρύβεται πίσω απ’ τη συμπεριφορά κάποιων.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Συζητήστε από κοινού με τους δικούς σας ανθρώπους αυτά που σας απασχολούν. Κρατήστε ότι σας έρθει με σύνεση και όπου μπορείτε κάντε περικοπές στα έξοδα για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ισορροπία που θα υπάρξει στη ζωή σας δε θα είναι τυχαία, αφού δουλέψατε αρκετά για να το πετύχετε. Αξιοποιήστε σωστά τις επιλογές σας, ώστε να διαπιστώσετε αν μπορείτε να βασιστείτε σε αυτές.

ΛΕΩΝ: Προσέχετε πως θα υποστηρίξετε τα συμφέροντα και τις ιδέες σας, γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν ορισμένα εμπόδια στις συλλογικές σας δραστηριότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στον εργασιακό σας χώρο και γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσετε να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τα τρέχοντα θέματα, ώστε να μη μπορέσει κανείς να σας κουνήσει από τη θέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε τρόπο να ελίσσεστε στις προκλήσεις και να λύσετε οριστικά αδιέξοδα. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μη σκορπίζετε τις σκέψεις σας σε ανούσια θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στον οικογενειακό σας χώρο μην περιμένετε μεγάλες εξελίξεις, εάν δεν έχετε αποφασίσει να μιλήσετε με ειλικρίνεια και ευθύτητα για αυτά που σας ενοχλούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια θύελλα από γεγονότα θα βάλει στο στόχαστρο τις μεταξύ σας σχέσεις, κρίνοντας τώρα την αντοχή τους, αλλά παράλληλα και τη δική σας ανοχή απέναντι σε άδικες συμπεριφορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακολουθήστε πιο αποτελεσματικούς τρόπους στην εργασία σας, με λιγότερες ανταγωνιστικές σχέσεις και αφήνοντας ελάχιστα να ανακατεύονται στις υποθέσεις σας οικογενειακά πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα κακώς κείμενα αρχίζουν να εξομαλύνονται, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε δυνατότητα να ρυθμίσετε χρόνιες υποθέσεις προς όφελός σας.

ΙΧΘΥΣ: Λανθασμένες κινήσεις στα οικονομικά ή τα συμφέροντά σας, τακτοποιούνται εν μέρει, ενώ δεν είναι απίθανο μέσα από νέες δραστηριότητες να αποκομίσετε νέα έσοδα.