Social Icons

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Δείτε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία χωρίς να περιμένετε θαύματα. Παραμείνετε πιστοί σε ρεαλιστικούς στόχους για να μην απογοητευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα χρειαστεί να περιορίσετε την ανησυχία και το άγχος σας για να είστε πιο προσεκτικοί σε εργασίες που απαιτούν χειρισμό μηχανημάτων.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διάθεσή σας. Δε θα λείψουν μερικά εμπόδια και αιφνίδιες εμπλοκές που θα δοκιμάσουν τις αντοχές και τα νεύρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι πολλές επαφές και οι μετακινήσεις θα σας βοηθήσουν να αισθάνεστε και να δείχνετε καλύτερα από πριν, ενώ αλλάζοντας παραστάσεις θα λάμπετε στην κυριολεξία.

ΛΕΩΝ: Θα υπάρχει διευκόλυνση στις επαφές σας με τρίτους και σε κάποιες από αυτές θα υπάρξουν νέες προοπτικές. Για να είναι το κέρδος σας δεδομένο, αξιοποιήστε κάποιες από τις γνωριμίες που θα κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξηγήστε τις διαφωνίες που έχετε σε σχέδια άλλων με ήρεμους τόνους. Μπορεί να μη σας είναι εύκολο να κάνετε μεγάλες αλλαγές, αλλά χρειάζεται.

ΖΥΓΟΣ: Στο χέρι σας είναι να έχετε μια χαλαρή επικοινωνία με τους φίλους σας. Σχεδιάστε από σήμερα που και με ποιους θα περάσετε την αυριανή μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και αν δεν το θέλετε θα υπάρξει λόγος που θα αλλάξει τα σχέδιά σας. Μην περιμένετε να φτάσετε στα όρια της εξάντλησης για να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν φτάσετε στα όριά σας δε θα είστε τόσο καλοί με τα άτομα που σας ενοχλούν. Μην αφήσετε στη μοίρα τους θέματα κληρονομικά ή φορολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα και τρυφερά. Φροντίστε τη συναισθηματική σας ζωή που την έχετε παραμελήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε χρήματα άλλων για να κάνετε μια αγορά. Μην ξεχνάτε πως πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε μια προσπάθεια να ακούσετε κάποια πρόσωπα, ακόμα και αν διαφωνείτε μαζί τους. Όταν συζητάτε με συνεργάτες για οικονομικά θέματα μην είστε εριστικοί.