Social Icons

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Δοκιμάστε να προσεγγίσετε με άλλο τρόπο άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας. Για κανένα λόγο και για καμία αγορά μη δανείσετε ή δανειστείτε χρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρξουν συζητήσεις για το άτομό σας που θα τις μάθετε αργότερα. Εάν είστε εκνευρισμένοι μην πάρετε αποφάσεις γιατί θα κάνετε λάθος.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη φοβάστε να δείξετε τις καλές διαθέσεις σε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς. Αποβάλετε το άγχος που νιώθετε για καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα και αν είστε μεθοδικοί και συνεπείς, τα επιτεύγματα θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.

ΛΕΩΝ: Ότι έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα είτε εύκολα, είτε δύσκολα, θα πρέπει να τα αξιοποιήσετε και να αρχίσετε να τα εφαρμόζετε στη ζωή σας φροντίζοντας πάντα να είστε συνεπείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πρέπει να αφήσετε πίσω καμία εκκρεμότητα αν θέλετε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας, ειδικά αν αυτές θα αφορούν οικονομικά ή περιουσιακά θέματα.

ΖΥΓΟΣ: Μέρα με τη μέρα οι πιέσεις που υπήρχαν στην αρχή θα υποχωρήσουν και θα μπορείτε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και απολαμβάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι γρήγοροι ρυθμοί των εξελίξεων δε θα σας αφήσουν και πολλά περιθώρια για προσωπικές στιγμές και ίσως αναγκαστείτε να κολυμπήσετε στα βαθιά μέσα από περιπλεγμένες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν συγκεντρωθείτε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε προβλήματα που κουβαλούν ένα κάπως βαρύ παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες και αν δεν μπορείτε να τις εφαρμόσετε αμέσως, κατασταλάξτε στους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν γίνει σαφές κατά πόσο θα μπορούσατε να είστε συνεπείς στο μέλλον κάτω από δύσκολες και σκληρές επαγγελματικές συνθήκες, θα μπορείτε να επενδύσετε κατάλληλα την ενέργεια και το χρόνο σας.

ΙΧΘΥΣ: Θα ήταν φρόνιμο να είστε προσεκτικοί στο χειρισμό των αισθηματικών σας θεμάτων και να διαχωρίσετε κάποια πράγματα, χωρίς να αφήσετε να οξυνθούν τα πνεύματα.