Social Icons

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε τροφή για σχόλια σε κακόβουλους ανθρώπους. Να έχετε εναλλακτικές λύσεις και να μην υποτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφορτίστε το μυαλό σας από σκέψεις που δε σας οδηγούν πουθενά. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε και τα πιο τρελά σας όνειρα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντί να φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, παραδεχτείτε τα. Για να έχετε μία ήσυχη και τακτοποιημένη ζωή, διαφυλάξτε τις ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Η καθημερινότητά σας είναι σας αγώνας δρόμου και κάπου εκεί ξεχνάτε ότι έχετε προσωπική ζωή.

ΛΕΩΝ: Προφυλάξτε τη σχέση σας από κακοτοπιές και κακοπροαίρετα άτομα. Προτιμήστε να μην ανοίξετε συζήτηση αν δεν μπορείτε να κατανοήσετε το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δύσκολα θα κρατηθούν οι ισορροπίες αν μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε. Η επαγγελματική σας καταξίωση έχει βάλει τη σχέση σας σε δεύτερη μοίρα.

ΖΥΓΟΣ: Αν δεν έχετε κανονίσει τίποτα καλέστε στο σπίτι σας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμα και αν δε νιώθετε στα καλύτερά σας, μείνετε κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τακτοποιήστε τα θέματά σας και κανονίστε να πάτε μια βόλτα για να ξεσκάσετε. Μείνετε μακριά από οικογενειακές διαφωνίες που είναι αξεπέραστες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα μπορέσετε να κερδίσετε δημιουργώντας ένα κλίμα αφοσίωσης. Ανταλλάξτε απόψεις με αγαπημένα άτομα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε μια έντονη οικογενειακή συζήτηση κρατήστε τα προσχήματα. Χαρείτε αυτά που σας αρέσουν και σας δίνονται, αφήνοντας τις δυσπιστίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να κρατήσετε μυστικές τις ιδέες σας για να μην τις εκμεταλλευτούν. Οι εκκρεμότητές σας θα αρχίσουν να λύνονται και θα νιώσετε ανακούφιση.

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να παρακάμψετε τις ανασφάλειες και τους φόβους που σας κρατούν στο παρελθόν. Προσπαθήστε να αποδράσετε από την καθημερινότητα με μια εκδρομή.