Social Icons

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Η υιοθέτηση νέων τρόπων διασκέδασης θα σας δώσει χαρά και χαλάρωση. Αντί να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας, προτιμήστε να τις προβάλετε περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δε σας αφήνουν να χαρείτε απερίσπαστοι τη σχέση σας. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στα αισθηματικά σας με ρεαλισμό Για να μην πληγωθείτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε συμβουλές και ακολουθήστε αυτές που σας εξυπηρετούν. Μην εκδηλωθείτε άμεσα αν κατά την έξοδό σας ένα άτομο σας εντυπωσιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκφράστε τα πραγματικά σας αισθήματα και μη φοβάστε τις αντιδράσεις αυτών που είναι δίπλα σας. Δεχθείτε προτάσεις που θα ακουστούν από τρίτους και κατεβάστε τους τόνους.

ΛΕΩΝ: Θα έχετε αρκετή έμπνευση για να κάνετε καινούρια σχέδια. Συμπαρασταθείτε σε ένα δικό σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη πριν το ζητήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην το παρακάνετε με το πείσμα σας, γιατί μπορεί να πλήξει σημαντικές σχέσεις. Ενδέχεται να μάθετε ορισμένες αλήθειες τις οποίες δεν είστε έτοιμοι να δεχτείτε.

ΖΥΓΟΣ: Αν θέλετε να κάνετε φίλους φανείτε ανοιχτοί στην πρόθεση των άλλων να σας πλησιάσουν. Αδιαφορήστε αν κάποιοι είναι αρνητικοί απέναντί σας και μην εκνευρίζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπάρχουν κάποια άτομα που μπορούν να συνδράμουν αποφασιστικά στις νέες σας προσπάθειες. Φερθείτε έξυπνα, προσαρμοστείτε και δεχτείτε τις εξελίξεις όπως έρχονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σωστή πληροφόρηση θα σας κάνει ακόμα καλύτερους στην εργασία σας. Τολμήστε και δεχθείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς δισταγμό και θα πετύχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπάρχει περίπτωση τα νέα δεδομένα να μη σας ευχαριστήσουν. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας πριν σας προλάβουν τα γεγονότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να βάλετε τα συναισθήματά σας σε μία σειρά απομονωθείτε. Το ταίρι σας θα κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας πριν καν του το ζητήσετε.

ΙΧΘΥΣ: Εάν σας επιτραπεί να δράσετε θα καταφέρετε να κερδίσετε περισσότερα. Αποφύγετε τα λάθη για να ξεφύγετε από ανεπιθύμητες καταστάσεις.