Social Icons

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Προχωρήστε βήμα-βήμα αποφεύγοντας  να μπερδέψετε τα επαγγελματικά προβλήματα που έχετε με τα οικογενειακά ή να επιρρίψετε ευθύνες σε άτομα που δε φταίνε, μόνο και μόνο επειδή εσείς έχετε αποπροσανατολιστεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Όσο και αν θα βρίσκονται πάντα κάποιοι δίπλα σας, επιβάλετε να κρατήσετε ένα μέτρο στην εξάρτηση και στην επιρροή που θα δεχθείτε από αυτούς.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάζοντας κοινούς στόχους με τους συνεργάτες σας, θα καταφέρετε να φτάσετε σε ένα καλό αποτέλεσμα, ακόμα και μέσα από αντιξοότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε τη διάθεσή σας σταθερή, για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας με σχετική άνεση και προπαντός να μην καταρρεύσετε.

ΛΕΩΝ: Μπορεί στην αρχή να προβληματιστείτε έντονα σε ότι θα αφορά τα έσοδά σας, αλλά η οικονομική σας κατάσταση στην πορεία θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στις επαγγελματικές σας σχέσεις και καταπολεμήστε τις φοβίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Επωφεληθείτε τις ευκαιρίες για να καταξιωθείτε στον εργασιακό και κοινωνικό σας τομέα. Θέστε νέες βάσεις και απορρίψτε ότι σας κουράζει ή σας κυνηγάει από το παρελθόν και σας αποσυντονίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέσα από συνεργασίες θα σας προκύψουν κέρδη και έτσι θα αισθανθείτε ασφαλείς. Μην σκέφτεστε σε ότι είναι να κάνετε την κούραση ή τις καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε μεθοδικά και κυρίως να αναπτύξετε την κοινωνική σας δραστηριότητα για να βοηθήσετε την τύχη σας περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε τα δυνατά σας για να κάνετε ότι το καλύτερο για το μέλλον σας και να είστε σίγουροι ότι δε θα λείψουν τα άτομα που θα σας στηρίξουν στις προσπάθειές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαράξτε κοινή πορεία με το σύντροφό σας και ακολουθήστε την πιστά χωρίς αλλαγές. Μπορεί να σας αρέσει το σασπένς αλλά στη σχέση σας δε χωράει παρασκήνιο.

ΙΧΘΥΣ: Μην εγκαταλείπετε ότι σας δίνει χαρά και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς. Για να ανταπεξέλθετε σε προκλήσεις, φανείτε δυναμικοί και εργατικοί.