Social Icons

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019


Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Αύγουστος... 



Την 1η του μήνα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στο Λέοντα και πρωτοβουλίες και σταθερότητα στις αλλαγές θα προωθήσουν σε νέα σχέδια και στόχους. Η αισιοδοξία που θα επικρατεί θα αυξήσει τις δημιουργικές τάσεις, αλλά και τον ερωτισμό σε προσωπικό επίπεδο. Αποφύγετε ουτοπικές καταστάσεις που θα σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 3ου δεκαημέρου. Ταυτόχρονα ο Ερμής περνάει σε ορθή πορεία στον Λέοντα και ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους γίνεται πιο απόλυτος και άμεσος. Παράλληλα αυξάνεται η δυναμικότητά σας βάζοντας σε εφαρμογή νέα σχέδια και ιδέες, ενώ θα έχετε και αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).










Στις 28 ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες που αξίζει να τις εκμεταλλευτείτε, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού ίσως προκληθεί σύγχυση.