Social Icons

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν αισθάνεστε έτοιμοι να σταθείτε στα πόδια σας μην κάνετε παρακινδυνευμένες εμφανίσεις. Ορισμένα από τα οικογενειακά σας θέματα, απαιτούν λεπτούς χειρισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν έχει νόημα να συγκρούεστε ασταμάτητα για παρελθούσες καταστάσεις. Έχετε τη δύναμη να ενεργήσετε αποφασιστικά και άμεσα, οπότε χρησιμοποιήστε τα όπλα σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη γοητεία σας θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τους πάντες. Είναι καλύτερα να δεχθείτε πως σας είναι αδύνατον να ζήσετε με απόλυτη ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας κάνουν να φέρεστε ή να αντιδράτε περίεργα. Η ανάγκη σας να βρείτε σημεία επικοινωνίας με τους γύρω σας, σας δίνει πολύτιμες διεξόδους.

ΛΕΩΝ: Οι προσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας βελτιώνονται αισθητά. Οι αντοχές σας αυξάνονται ώστε να ανταποκριθείτε με δυναμισμό στις διεκδικήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το άγχος δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος στη σχέση σας και παίρνετε λάθος αποφάσεις. Κάντε λίγο υπομονή και ηρεμήστε για να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη χάσετε την ψυχραιμία σας για κανένα λόγο και αποφύγετε διενέξεις για ψιλοπράγματα. Αρκετές φορές υπερβάλετε στην κριτική που ασκείτε και πληγώνετε τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη ούτε μία ευκαιρία για διασκέδαση να σας ξεφύγει. Εάν έγιναν παρεξηγήσεις με τους φίλους σας μη τα βάζετε μόνο με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε τρόπους να κάνετε πραγματικότητα ακόμα και τα πιο τρελά σας όνειρα. Για ότι έχετε σκοπό να ακολουθήσετε στη ζωή σας αποκτήστε περισσότερη σιγουριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα καλύτερα ατού σας για σήμερα είναι η άμεση προσαρμογή και η διπλωματία. Μια καινούρια προσφορά που θα σας γίνει, θα σας κάνει να δείτε τις δυνατότητες που έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να ποντάρετε πολλά σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Βάλτε μέτρο στα συναισθήματά σας γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να τα κουμαντάρετε.

ΙΧΘΥΣ: Δώστε μεγαλύτερη σημασία στην πραγματοποίηση των δικών σας επιθυμιών. Ενημερώστε τους άλλους, όταν δεν μπορείτε να τηρήσετε υπεύθυνα μια υπόσχεσή σας.